Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4132 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קניתי ולוסטר 2015 חדשה. הסאונד של הרמקולים המקוריים לא רע, אבל לא יכול לומר שעפתי. כשהעליתי את הווליום ל3/4 הדלתות כבר התחילו להצטרף למלודיה של השירים. רציתי לשפר את הסאונד בצורה משמעותית במינימום הוצאה. ראוי לציין שאין לי ידע בשיט במונחים טכניים של סאונד, אבל כן יש לי שמיעה מוזיקלית טובה (וגם נגן חובבן).

ההבטחות העיקריות של רונן היו:

א. להגביר את נצילות המערכת בסביבות 6 Db

ב. להביא לתחושה שהסאונד מגיע מבמה בקדמת הרכב ולא מהרמקולים

ג. שיפור איכות השמע

ד. טיפול ברעש הלוואי של הדלתות

פחדתי מאוד שיעשו עלי סיבוב בגלל שאין לי מושג במונחים האלו. אבל קריאה כאן על כאלו שעשו את זה שיכנעה אותי. רונן גם הציע את שירותיו במחיר שנשמע מגוחך ביחס לקנייה של מערכת ואביזרים חדשים, אז נו- למה לא לנסות.

הגעתי אליו ובזמן ששותפו החל בעבודה הוא לקח אותי למשרדו ושם נתן לי הדגמה של הסטארט אפ שלו על ספה מול רמקולים. די השתכנעתי, אבל הייתי מאוד סקפטי לגבי היכולת להשיג את התוצאה ברמקולים פשוטים של רכב.

אז איך התוצאה?

ישבתי באוטו וחייכתי כמו ילד קטן. שמתי מיד שיר בעל מלודיה מאוד מורכבת של הלהקה האהובה עלי (Symphony X) שכולל הרבה גיטרות וסינתיסייזרים מתפרעים עם קולות גריגוריאנים ברקע. זה נעם לאוזני יותר מההופעה החיה שלהם שהייתי בה. העליתי את המערכת למקסימום ווליום ולא נשמע אפילו רטט אחד מהדלתות. אני עד עכשיו מסתכל על השמשה הקדמית ומנסה להבין למה יוצא לי ממנה סאונד- זה באמת מרגיש שהוא מגיע מקדימה יותר מאשר מהצדדים.

לפני העבודה הבאס היה מכוון על 4+. אחרי העבודה הוא מכוון על 10-. והבס נשמע דווקא חזק יותר ונקי יותר. זה חלק ממה שנקרא להגביר נצילות? אשמח להסבר.

המשכתי לשיר של Sia כי הקול שלה מרגש אותי ורציתי לבחון האם חל שינוי גם בקול הסולן. התרגשתי יותר מהרגיל כי עכשיו אני מסוגל לשמוע ניואנסים מאוד דקים שלא שמעתי לפני כן בקול שלה. אחריה שמתי את Rammstein ושוב התלהבתי לשמוע שהקול שלו נעשה עמוק וצלול יותר.

בשורה התחתונה אני מרוצה מאוד, ממליץ על רונן ועומד מאחורי ההמלצה שלי- מי שרוצה לשמוע בעצמו מוזמן לשלוח הודעה פרטית ולקפוץ. אני רחובותי (נא לא לשאול על מחירים, זה משהו שאני משאיר ביני לבין בעלי המקצוע).

פורסם

אני נאלץ לנעול, מסיבות ברורות.

אין ספק בעיני כי זה אחד משלושת הקדושים במערכת sq אני מתכוון לכוון מערכת נכון.

השני זה ההתקנה עצמה והקדוש השלישי הינו בידוד אקוסטי.

לאחר מכן מערכת החשמל ורק לאחר מכן רמת הרכיבים.

רונן יצר אצלך תזמון נכון בין הרמקולים, זה מאפשר למוח ליצור את התמונה נכון ולפרש את הסאונד נכון ואז ורק אז אתה מגלה לאיזה עומס יתר דחפת את המערכת והאזניים שלך במטרה לשמוע כאשר מה שלא ידעת לעשות מלחתכילה זה בעצם, להקשיב.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4132 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...