Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4147 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 149
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

היית באמת מעדיף שיפרקו מנוע שחובר במפעל בתנאים מיטביים, שמקסימום יצריך החלפת שמנים ורצועות , ויחליפו באחד אחר שגם יצטרך בערך את אותו יחס ? שלא נדבר על הסיכון של פו"ה בארץ. אין שום יתרון לכל הכאב ראש הזה.

פורסם

עשית בשכל. אל תיגע בצמיגים ישנים על רכב חדש גם אם הם התייבשו במקום אחד כמעט שנה.

גם אני לא לקחתי רכב חדש מאותה סיבה (בדלק מוטורס) למרות כל מיני בעלי דעה בפורום הזה.

זה לא אישי זה סתם זלזול בלקוחות אל תקנה אף סיפור.

במקרה הגרוע קבל החזר כספי וקנה רכב אחר (גם אם זה מבאס).

פורסם

במקרה הגרוע קבל החזר כספי וקנה רכב אחר (גם אם זה מבאס).

תגיד אתה אמיתי?!

לקנות רכב אחר כי תאריך ייצור הצמיגים הוא יותר משנה? איפה אתה חי?

:shock:

פורסם
WTF?!

כתבתי מהסלולרי. בכל מקרה התכוונתי בצחוק בלי יותר מדי רצינות.

ממש כרגע התקשרו אלי מצ'מפיון ושימו לב להצעה:" בוא תיקח את הרכב, סע לפנצ'ריה שאנחנו עובדים איתה והם יחליפו לך לצמיגי מישלין..."

באמת נראה לכם?!?!

יום נעים

Golf 2008 MK5

פורסם

ומה הבעיה בהצעה שלהם?

יש אנשים שלא משנה מה תעשה לא יהיו מרוצים.

אני כסוכן רכב, אם לא היית מקבל את ההצעה הזאת היית שולח לחפש...

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

נשמע הוגן.

זה גם יימנע ממך לקבל שוב סט צמיגים ישן, שכן תוכל לוודא את דגם ותאריך הייצור של הצמיגים שתקבל לפני ההתקנה.

מהשרשור עולה שהעניין חשוב לך (ובצדק), אני מניח שהוא חשוב מספיק כדי שתקדיש לו מעט מזמנך.

I see now that the circumstances of one's birth are irrelevant; it is what you do with the gift of life that determines who you are

Mewtwo -

פורסם
לי בהחלט זה נראה פתרון סביר והוגן.

למה אתה מצפה בדיוק?

לאאא אתה רציני? במקום לנסוע הביתה עם הרכב לנסוע לפנצ'ריה?

מעניין מה אתה היית עושה אם היית נתקל באותו מצב, לפנצ'ירה בטח ובטח שלא היית ניגש!!

Golf 2008 MK5

פורסם

אני חושב שזו הצעה הוגנת.

שאל איזו פנצ'רייה, ובקש שיעדכנו שאתה מגיע קודם. גש לשם לפני שאתה משחרר את הרכב, בקש שיוציאו לך את הרביעייה שלך (ומה עם הספייר?) בדוק שהם לשביעות רצונך, ואם הכל בסדר, תוציא את האוטו, וסע ישר לשם.

זה לפחות מה שאני הייתי עושה.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם
לי בהחלט זה נראה פתרון סביר והוגן.

למה אתה מצפה בדיוק?

נכון מאוד.

מציעים לך את הצמיג הטוב והיקר ביותר שיש לרכבך. אז למה אתה מחכה? תרכיב אותם, ותתחדש על האוטו!

רוב הסיכויים שלא היית מקבל "מישלין" עם הרכב, גם כשהוא יצא מהמפעל, אלה "פירלי" או "גודייר" או "ברידגיסטון" או משהו בסגנון הזה שנחשבים לצמיגים מצויינים גם.

פורסם

אני לא מבין למה חלקכם מתלהמים?

הוא שילם ממיטב כספו על הרכב וזכותו המלאה לקבל אותו בדיוק במצב שהוא רוצה! הוא הלקוח, הובטחו לו דברים מסויימים ובפועל זה לא קרה.

אני חושב שהוא עשה בשכל שלא הוציא את הרכב כי ברגע שהוא עושה את זה הוא צריך לרדוף אחריהם... לגבי ההצעה שלהם לנסוע להחליף צמיגים לבד, לדעתי זה בסדר אבל צריך לברר עם הפנצ'רייה איזה צמיגים בדיוק מרכיבים לך. שלא יהיו בעיות של " אמרו לנו להרכיב לך משהו אחר" או "זה הצמיגים שיש לנו..."

אבל שוב זה לשיקולך, בתור לקוח אתה אמור לקבל בדיוק את מה שהובטח לך מצ'מפיון ולא לרוץ אחר-כך ולהשלים פערים.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4147 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...