Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4148 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בוא נדבר תכלס.

אין סיבה לא לקנות צמיגים שהיו באיכסון שנה, עובדה שגם ע"פ חוק זה מותר.

זה שהוא קיבל פירמה אחרת ממה שהובטח לו זה לא בסדר.

למה היה צורך להחליף צמיגים מהמידה המקורית? אם שמת רק ג'אנטים.

בכל אופן הכי חכם זה לשים ג'אנטים לאחר הקניה של הרכב.

גם יצא יותר זול וגם אתה יודע בדיוק מה אתה מקבל.

טעויות קורות ויש דרכים להתנהל.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

• תגובות 149
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
אני חושב שhuli2000 הראה לכולנו איך צריך להתמודד עם נותני שירות, להתעקש ולא להתפשר זה לא "פשע".

כל עוד שהדברים נאמרים ברוגע וללא עצבים\גידופים, לא כמו ממלכת השוקולד שמישהו ציין פה.

יש הבדל בין עקשנות לגיטימית לקנטרנות חסרת תועלת.

הבקשות שלו קנטרניות וחסרות תועלת.

אבל אם כולם מרוצים, מי אני שאשבית שמחות.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

אני לא מסכים ומכמה סיבות:

1.לאיש המכירות אין באמת מושג עם איזה צמיגים הרכב יגיע כי היצרן לא הולך להתקשר אליו כדי לעדכן אותו מתי נכנסת לפס הייצור סדרת צמיגים חדשה.

2.בהרבה מכלולים ומערכות ברכב יש סדרות ייצור, לעיתים בסדרות ייצור שונות יש שימוש במכלולים של יצרן אחר, זה לגיטימי ותקין (לדוגמה רכבים זהים שבחלק יש מערכת X מתוצרת מגנטי מרלי ובחלק אחר מאותם רכבים בדיוק יש מערכת X מתוצרת בוש).

3.הצמיגים שהותקנו הינם מיצרן וותיק, מוכר ומוערך ולא בטוח בכלל שהם נופלים מהצמיגים המקוריים ש"הובטחו".

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

אין לזה שום משמעות, רק לרמת הצמיג שהוא קיבל.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

רק שניהיה ברורים, יתכן ולא הבנתי כראוי.

האם הצמיגים הגיעו עם הרכב או שהוחלפו בארץ?

במידה והוחלפו בארץ, אני עומד מאחורי מילותי, אך במידה והגיע מהיצרן אני לא רואה שום דבר פסול בהתנהלות החברה, ואף קטנוניות מצד פותח השרשור.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

אפשר לומר שרמת הצמיגים שהוא קיבל נמוכה משמעותית מהצמיגים שלכאורה הובטחו לו?

בכל מקרה הוא אומר שנציג המכירות הבטיח לו בע"פ. רק חשוב להדגיש כי נציג מכירות הוא עובד בשכר שעתי + בונוסים שהמעסיק שלו הוא היבואן, נציג המכירות הוא עובד זוטר ולא בעל הבית ולכן הוא לא רשאי להבטיח כלום על דעת עצמו, אלא אם כן זה רשום בטופס ההזמנה.

מסכים שנציג המכירות הוא עובד שירות שמגיע למגע בקו הראשון עם הלקוח ולכן מומלץ שלא יבטיח הבטחות שלא יכול לקיים, אבל כל עוד זה לא נרשם בטופס הזמנה אין לכך גיבוי משפטי כלשהו.

האם הצמיגים שהותקנו בארץ היו במידה שונה מהחישוק המקורי?

פורסם (נערך)
אני חושב שhuli2000 הראה לכולנו איך צריך להתמודד עם נותני שירות, להתעקש ולא להתפשר זה לא "פשע".

כל עוד שהדברים נאמרים ברוגע וללא עצבים\גידופים, לא כמו ממלכת השוקולד שמישהו ציין פה.

אף אחד לא טען שזה פשע.

ציינתי את ממלכת השוקולד בכוונה. הבנאדם לא יכל לחכות קצת בסבלונת שיטפלו בתלונה שלו. מיד רץ להרביץ במקלדת את הסיפור על צ'מפיון הנוראים שיחד עם המתקין שלהם עושים "קומבינות" על חשבון הלקוח המסכן והתמים.

חיכה יום שלם למען השם לטלפון! יום שלם! איזה שרות נוראי!

שילמתי כסף אתם עובדים שלי, מגיע לי צמיגים אחרים חדשים כאן ועכשיו. אומנם לא שמענו שם קללות, אבל זה נוסח הדברים פחות או יותר.

עריכה אחרונה על ידי farkash7

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם

פרקש, מה יהיה?

למה ההשמצה הזאת של פותח השרשור? למה הוא צריך להחריש הכל? הפורום נועד לשתף, הוא שיתף אותנו בחוויות שלו, ובתהליך שעבר, רק כשהכל טוב מותר לכתוב? רק כשהכל תקין ומפרגנים זה בסדר? ביקורת אסור להעביר בפורום?

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

בכל מקרה הוא אומר שנציג המכירות הבטיח לו בע"פ. רק חשוב להדגיש כי נציג מכירות הוא עובד בשכר שעתי + בונוסים שהמעסיק שלו הוא היבואן, נציג המכירות הוא עובד זוטר ולא בעל הבית ולכן הוא לא רשאי להבטיח כלום על דעת עצמו, אלא אם כן זה רשום בטופס ההזמנה.

מסכים שנציג המכירות הוא עובד שירות שמגיע למגע בקו הראשון עם הלקוח ולכן מומלץ שלא יבטיח הבטחות שלא יכול לקיים, אבל כל עוד זה לא נרשם בטופס הזמנה אין לכך גיבוי משפטי כלשהו.

אז כשאתה הולך לבנק והבנקאי שלך אומר לך שתקבל הלוואה בפריים + 0.5%, ואתה אומר לו "סבבה, תעמיד את ההלוואה", ואז מגלה שההלוואה שהועמדה לך היא בפריים + 7.5% , כי לבנקאי לא היתה סמכות להבטיח לך מה שהבטיח - אז אתה מקבל את זה, וממשיך?

מי שעובד מטעם היבואן, מעניין לי את ה XXX מה סמכותו ומה לא. אם הוא הבטיח משהו בע"פ או בכתב - זה מחייב את המעסיק שלו.

תעשה לי טובה. עדיף שתצוד מדי חום מנוע.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

אם אתה הולך לבנק לבקש הלוואה ולא קורא על מה אתה חותם, אז הבעיה שלך. תסתדר לבד.

הבנקאי יכל לטעון שהוא לא הבטיח כלום, והוא לא יודע על מה אתה מדבר - או לחלופין שלא הבנת למה הוא התכוון.

כל עסקה מגובה תמיד בחוזה או כתב התחייבות. אם הלקוח מספיק פתי כדי לחתום מבלי לקרוא לפחות את הדברים הבסיסיים שהובטחו לו - שיבוא בטענות לעצמו.

לי אין ניסיון בהלוואות אלא בתכניות חיסכון. כשפתחתי תכנית הובטח לי שאם ארצה להוציא את הכסף לפני הזמן אז עדיין תשולם לי הריבית. כשרציתי לעשות זאת הבנקאי סירב, בטענה שאני אאבד את הריבית ושעליי לחכות. כשקראתי על מה שחתמתי התברר שאכן זה מה שכתוב ובעקבות זאת לא הוצאתי את הכסף. אני מאשים פה רק את עצמי שלא קראתי על מה חתמתי. הבנקאי טען שלא הבנתי אותו בעת החתימה על התכנית.

זה מה יש. תלמדו לא להאמין לאף אחד ולהסתמך רק על דברים בכתב.

פורסם
פרקש, מה יהיה?

למה ההשמצה הזאת של פותח השרשור? למה הוא צריך להחריש הכל? הפורום נועד לשתף, הוא שיתף אותנו בחוויות שלו, ובתהליך שעבר, רק כשהכל טוב מותר לכתוב? רק כשהכל תקין ומפרגנים זה בסדר? ביקורת אסור להעביר בפורום?

אם השרשור היה מתנהל לפי מה שכתבת זה כמובן בסדר.

השרשור הזה עבר תיבול של המציאות עם היסטריה, פולניות, קנטרנות ושמחה לאיד (של פות"ש אבל בעיקר של חלק מהמשתתפים) שהפכו אותו משרשור אינפורמטיבי לגיטימי לעוד שרשור של בוא נכנס בצ'מפיון המניאקים.

וזאת שכל מי שעיניו בראשו רואה שמדובר במקסימום פאשלה קטנה של נציג המכירות, בטח לא קונספירציה שמערבת את צ'מפיון ומתקין הצמיגים במטרה לגזול מפות"ש את זכויותיו הבסיסיות בקבלת רכב חדש.

פורסם
רק שניהיה ברורים, יתכן ולא הבנתי כראוי.

האם הצמיגים הגיעו עם הרכב או שהוחלפו בארץ?

במידה והוחלפו בארץ, אני עומד מאחורי מילותי, אך במידה והגיע מהיצרן אני לא רואה שום דבר פסול בהתנהלות החברה, ואף קטנוניות מצד פותח השרשור.

הצמיגים שככל הנראה ישבו על הרכב הוחלפו באחרים עם ג'אנט מולבש ע"י החברה המקומית המתקינה של צ'מפיון (ולא אנקוב בשמה מאחר והם לא פנצ'ירה ואין להם את הכלים לבצע זאת למעט פירוק גלגל והחזרת אחר עם ג'אנט מורכב). מה גם שכל הרכבים אשר בתצוגה של צ'מפיון (אודי ו VW) השבוע ולפני שלושה שבועות כולם כולם עם צמיגי מישלין.

הנציג הבטיח וקיים את הבטחתו (התקשר ממש עכשיו שהוחלפו צמיגים למישלין עם תאריך יצור 48 14).

נשמע טוב, וגם הדגשתי בפניו שאני מקווה שהג'אנט לא נפגם (ראו מקרה pasat04) והוא הבטיח שהכל תקין.

הערב אגש לאסוף את הרכב ואני מקווה שלא יהיו הפתעות נוספות, תאמינו לי אני לא מחפש אותן.

יום נעים

Golf 2008 MK5

פורסם (נערך)

תריץ חיפוש על המספר שלדה, אתה תראה שהרכב יוצר בכלל ב2014 אפילו בתחילת 2014.

אם הצמיגים הגיעו עם הרכב אני לא רואה בעיה.

ואני גם לא יודע איך הנציג התחייב לך לסוג צמיג, הרי אין לו שמץ איזה צמיג יגיע עם הרכב.

עריכה אחרונה על ידי ArikC

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם
תריץ חיפוש על המספר שלדה, אתה תראה שהרכב יוצר בכלל ב2014 אפילו בתחילת 2014.

אם הצמיגים הגיעו עם הרכב אני לא רואה בעיה.

ואני גם לא יודע איך הנציג התחייב לך לסוג צמיג, הרי אין לו שמץ איזה צמיג יגיע עם הרכב.

התחייב ועמד במילה שלו אחרי שעמדתי על שלי :-)

בכל מקרה, ממש לא בא לי לחפש את זמן יצור הרכב (מה אבקש אז? החלפת מנוע/רצועות :roll:) עכשיו כל המגיבים נגד יכתשו אותי, "התחלת עם צמיגים עכשיו לשאר הירקות..."

הכל יהיה בסדר אחרי השעה 17:00

Golf 2008 MK5

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4148 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...