Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4148 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
יום שלם! וואו! תודה כבודו.

הרי בעצמך אמרת שהם מעולם לא נתקלו במצב כזה. מה נראה לך שזה שוק? יש חברה ויש נהלים ויש ערוצים שצריך לעבור. זה יכול לקחת זמן, קצת יותר מיום.

הוכחת את הנקודה שלי. יום טוב. מקווה שתקבל את הרכב לבסוף לשביעות רצונך.

כן, יום שלם בהחלט יכול להספיק להחלפת רביעיית צמיגים.

לא נתקלו בירושלים, ואנו מכירים את העם הירושלמי, הרבה יותר עייף ואדיש.

ואתה הוכחת את הנקודה שלי (שוב ערכת את הפוסט :lol:, ירית בלי לשים לב למעצור)

רק בריאות חביבי

Golf 2008 MK5

• תגובות 149
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אין שום בעיה עם צמיג בן שנה וחודש,

אבל אותו בעל רכב ששילם ממיטב כספו וקנה רכב חדש, יאלץ להחליף צמיגים שיגיעו לגיל 3 בעוד שנתיים ולא בעוד שלוש שנים.

הפאביה נמכרה.:-(

פורסם
אין שום בעיה עם צמיג בן שנה וחודש,

אבל אותו בעל רכב ששילם ממיטב כספו וקנה רכב חדש, יאלץ להחליף צמיגים שיגיעו לגיל 3 בעוד שנתיים ולא בעוד שלוש שנים.

לכאן בדיוק אני ושאר המצדדים חותרים.

ביג לייק!!

Golf 2008 MK5

פורסם

אין לי שם בעיה עם זה שעמדת על שלך, ודרשת את שהובטח לך.

יש לי בעיה עם לרוץ לכאן ולעלות פוסט מכפיש מבלי לתת זמן סביר לאותו גוף.

לדעתך יום הוא זמן סביר, לדעתי לא. במיוחד במקרה הזה שבטח קצת יוצא מגבולות הספר של "תרחישים אפשריים לסוכן המכירות".

כן ערכתי את הפוסט, כי רציתי להסביר מדוע יום הוא לא זמן סביר במקרה זה.

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אבל צמיג לא מחליפים רק בגלל תאריך אלא בעיקר לפי המצב שלו. לא שזה מצדיק שקיבלת צמיג אחר ממה שהבטיחו אבל צריך לציין את זה.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

מר "HULI2000" היקר,

יש כמה שיטות להחליף צמיגים מבלי שכלי העבודה יגעו בכלל בגיאנט, אלה רק הצמיג עצמו. תעמוד ליד הפאנצירמאכער ותתעקש על כך. גם שיחת טלפון מהנציגי המכירות לפאנצרייה יעזרו.

הרכבתי לא פעם גיאנטים על רכבים ואני יודע. כולל במקרה של פאנציר.

קח את הרכב, תחתום שקבלת אותו, ובמקביל קח מצמפיון בכתב את נושא החלפת הצמיגים המישלין הטריים וסיים את הפרשה האומללה הזו כבר. ותתחדש. לא הרבה מכוניות כאן בארץ נוסעות על צמיגי מישלין.

פורסם

לדעתך יום הוא זמן סביר, לדעתי לא. במיוחד במקרה הזה שבטח קצת יוצא מגבולות הספר של "תרחישים אפשריים לסוכן המכירות".

אני לא מבין מה האינטרס שלך להתנגח עם פותח השרשור? לדעתי יש משהו שאתה לא מספר לנו. אחרת אני לא מבין למה אתה לוקח את כל הסיפור הזה אישית...

איך אתה לא מבין שגם אם הוא הכי טועה בעולם, הוא הלקוח! עסק שרוצה להמשיך ולסגסג חייב לפתור כל בעייה על הצד הכי טוב וחשוב מזה העסק חייב להגיע לסיום הפרשה כאשר הלקוח מרוצה מהכל (מהשירות, מהזמן שלקח לפתור את הבעייה וכו'...)!

פורסם

לא יודע מה הסיבה שלו אבל אומר לך מה צורם לי, מצד אחד צ'מפיון זכו ביושר כמעט בכל השרשורים המתלוננים עליהם כאן בפורום.

מצד שני הם הפכו להיות שק חבטות של כל מי שקרא כאן שרשור וחצי יורד על צ'מפיון עם או בלי סיבה.

הבעיה בשרשור הזה, לטעמי, לא מצריכה עוד שרשורפלצת נגד צ'מפיון כמו שהוא הופך להיות.

פורסם

זו אהבת העליהום הידועה.

אני מחזיק את השרשור הזה חי רק כי אני סקרן לדעת אם בסוף צ'מפיון יישברו ויישלחו פותח השרשור בלימוזינה לפנצ'ריה או שתגיע R8 כרכב חלופי, לזמן החלפת הצמיגים.

פחות מזה, עגמימות הנפש תהיה קשה מנשוא.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

יום אחד זה די והותר להחליף רביעיית צמיגים בלי לפגוע בג'אנטים. למה זה צריך לעלות למנהלים/מנכ"לים ומי לא?

מנהלת מרכז שירות לא יכולה לקבל החלטה כזו על דעת עצמה או שהם מנסים למשוך עוד זמן, לך תדע.

בכל מקרה הנה עבר לו היום השלישי ועדיין לא קיבלתי את הטלפון המיוחל שהצמיגים הוחלפו/להגיע לקחת את הרכב.

נראה לי שעלו כאן על משהו אחר של התנהלות כושלת של החברה/המתקין המקומי (במיוחד אחרי ששוחחתי עם מנהל מרכז שירות אחר במרכז הארץ).

בהחלט נחמד לקרוא תגובות (גם אם הן לא כולן בעדי) ולהאיר לשאר לשים לב גם לפרטים הקטנים. הרי לא בכל יום רוכשים רכב חדש (או שכן?! :roll:)

יום נעים לכולם

Golf 2008 MK5

פורסם

פאלו, לא צריך להגזים.

אני לא חושב שזה סביר לקבל צמיג בן שנה ברכב חדש, ואני עוד יותר לא חושב שזה סביר או אפילו סביל לקבל צמיג אחר ממה שהובטח

אם הבטיחו מישלן או גודייר והביאו דאנלופ - אז שיקרו. לשקרנים לא מגיע לקבל 120,000 ש"ח.

זה שלקח להם יום או יומיים להתעשת זה אולי סביר, אבל זה שהם לא שמרו על קשר טלפוני עם הלקוח כל כמה שעות כדי לעדכן אותו ולוודא שהכל בסדר - מראה על תודעת שירות נמוכה וזה שהם ניסו לנער אותו מהם ולשלוח אותו לשבור את הראש מול פנצ'רייה זה כבר פשוט מעליב את האינטליגנציה.

הדוגמא שאסף נתן נכונה מאד, ואני לא חושב שיש הבדל גדול בין סוללה שנשחקת עם הזמן לבין צמיג שנשחק עם הזמן, אורך החיים של השניים לא רחוק אחד מהשני.

הפתרון הנכון היה להעמיד לו את הרכב עם הצמיגים המתאימים יום-יומיים אחרי, תוך כדי תיאום מלא איתו, לא חושב שהוא ביקש יותר מזה.

ואם לצ'מפיון (שאגב, באותה מידה זה יכל להיות כל יבואן אחר) הייתה תודעת שירות כמו שצריכה להיות ליבואן שמתיימר למכור פרימיום - הרכב היה נבדק לפני המסירה וכל האירוע לא היה קורה.

השרשור הזה הוא מבורך - כי אותנו כקוראים הוא לימד המון על נושא הצמיגים בזמן קבלת רכב חדש, ואת צ'מפיון (אם הם בכלל ראו את זה) הוא אמור ללמד תודעת שירות מהי.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

אין לי מה להוסיף על מה שכתבו כאן כבר.

רוצה להתעקש, שייתעקש.

אין בעיה לא עם דאנלופ במקום מישלין ולא עם צמיג בן שנה.

נראה לי בזבוז זמן על זוטות.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
זו אהבת העליהום הידועה.

אני מחזיק את השרשור הזה חי רק כי אני סקרן לדעת אם בסוף צ'מפיון יישברו ויישלחו פותח השרשור בלימוזינה לפנצ'ריה או שתגיע R8 כרכב חלופי, לזמן החלפת הצמיגים.

פחות מזה, עגמימות הנפש תהיה קשה מנשוא.

falou היקר, לא מחפש טייטל של "עוגמת נפש" אלא רק יושר ואמינות. אשוב ואחדד - לא משנה מה צ'מפיון יעשו/עשו עדיין תמיד אחזור לרכוש מהם רכב חדש/יד שנייה אבל לא אטפל שם ברכב כמו שעשיתי עם הרכבים הקודמים שלי (איביזה, גולף, בורה, גולף ) והיד עוד נטויה.

אני חושב שעצם ההתנהלות לא תקינה ולהשבית אותי שלושה ימים ממש לא נראה יפה והאמת שקצת מקומם.

מה הבעיה בלהחליף צמיגים? טענתם שפעם ראשונה שזה מתרחש בסניף שלכם, אדרבא ואדרבא, תקנו את העיוות ותנו את המפתח.

לא ביקשתי מעבר לכך ולא באתי לחפש את ההטבות חינם.

רוצה ג'טה נקודה. סימן קריאה!

Golf 2008 MK5

פורסם
נראה שכל הודעה חדשה שלי מדווחת ונמחקת מהפורום הזה... :?:

זאת גישה טובה לניהול דו שיח, כל הכבוד!

כל ההודעות שלך קיימות ונושמות.

Golf 2008 MK5

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4148 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...