Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4149 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

גם לי קרה משהו דומה ופשוט הלכתי לפנצ'ריה ביחד עם הנציג שמכר לי את האוטו ולאחן מכן חזרנו לחתום שקיבלתי את הרכב.

לפני 16 שעות, HybridBoy כתב:

1. לא אישרתי לך לצטט אותי לחתימה.

• תגובות 149
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

^ בדיוק. מציע לפותח השרשור לשלב את הטוב בשני העולמות - לא לחתום על שחרור מצד אחד, אבל מצד שני כן להתלוות לנציג של צ'מפיון לפנצ'ריה על מנת לוודא שהעבודה נעשית כראוי (שאתה מקבל את הדגם שהובטח, במסגרת תאריך הייצור המקובל ושההחלפה נעשית ללא נזקי לוואי).

:idea:
פורסם
^ בדיוק. מציע לפותח השרשור לשלב את הטוב בשני העולמות - לא לחתום על שחרור מצד אחד, אבל מצד שני כן להתלוות לנציג של צ'מפיון לפנצ'ריה על מנת לוודא שהעבודה נעשית כראוי (שאתה מקבל את הדגם שהובטח, במסגרת תאריך הייצור המקובל ושההחלפה נעשית ללא נזקי לוואי).

נשמע/נקרא טוב מאוד. ממתין לטלפון הנוסף להיום.

Golf 2008 MK5

פורסם

אני מחזק את פותה"ש.

אין לי מה להוסיף, לפי המגיבים הוא זקוק לבלאנס מהצד שלו.

האמת על באמת מאת דן אריאלי.

ספר שרשום בו את כל האמת בפרצוף שלנו :twisted:

פורסם (נערך)

לדעתי ההתנהלות שלך לא חכמה, אבל זו דעתי.

למה רצת כל כך מהר לספר בפורום? אז סירבת לחתום על לקיחת הרכב, אפשר לחשוב שאתה האדם הראשון שעושה את זה.

תן לגלגלים של שירות הלקוחות צ'אנס לעבוד.

לא מעשה חכם, במיוחד אם יש סיכוי לא רע שבסופו של דבר כן תיקח את הרכב. אתה כבר עכשיו סתם פותח במלחמה מול ספק השרות שלך.

לגבי ההצעה של שירות הלקוחות שלהם. אני מוצא אותה סבירה לחלוטין ומעבר. לדעתי היא מאירה אותך באור פחות חיובי ממה שחלק מהחברים פה אמרו.

גם התרוץ שלך לגבי למה ההצעה שלהם לא לטעמך עלוב. נתת להם להתקין לך ג'אנט לא מקורי בחינם כשאתה לא שם, ובמקום עם "מוניטין", אבל פתאום לתת להם להחליף לך צמיגים כשאתה נוכח במקום לא מתאים לך.

ממש הגזמתם לטעמי.

עריכה אחרונה על ידי farkash7

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם

לא הבנתי מה הבעיה בזה שהוא מספר על החוויה שלו בפורום, לא בשביל זה הפורום נועד?

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם (נערך)

אם הלכתי לחנות/מוסך/הזמנתי איש מקצוע ומשהו לא היה לטעמי אני לא רץ ישר לספר לחברה.

אני נותן פרק זמן סביר בעיני לאותו גורם לטפל בתלונה שלי.

לא נראה לי שמי שהקים את הפורום הקים אותו כאמצעי לחץ על גופים עסקיים, זה פורום רכב לא תוכנית "הכל כלול".

אני חושב שזה לא הוגן לרוץ ולהשמיץ בפורום, וכן זה בדיוק מה שזה לטעמי. אני לא מדבר בכלל על ביטויים שהם על סף הוצאת דיבה כמו "קומבינה" "יד מכוונת מלמעלה".

לחלוטין לא במקום.

אם הייתי צ'מפיון לא הייתי רוצה להתנהל מול לקוח כזה. קח את הכסף שלך ועוף מפה.

אם היו מתנערים ממנו זה סיפור אחר, אבל לא נראה לי שאפשר להתנער ממישהו שכאשר הוא עדיין בסוכנות הוא מעלה פוסט בסמארטפון. הוא פשוט לא נתן להם צ'אנס לטפל בבעיה.

משום מה נראה לי שאם היה מדובר בחברה אחרת יש סיכוי שהוא לא היה מרשה לעצמו לנהוג כך, או שהתגובות היו פחות אוהדות.

למען הסר ספק אין בבעלותי שום רכב מתוצרת VAG, ואין לי שום קשר לחברה הזו. בבית יש לנו שתי פונטו איבו וסיטרואן סקסו.

פורסם

+1

מסכים עם כל מילה ובפרט עם הפסקה האחרונה.

"היציאה" של פות"ש שאם הוא היה יכול לדרוש החלפת מנוע הוא היה עושה זאת.

מעידה יותר מכל על מיהו ומהו.

פורסם

אתה יודע מה, נכון הוא היה צריך לתת להם צאנס, יחד אם זאת כאשר סירב לאשר. הנציג היה צריך להגיד לו אוקי, אני בודק מול המנהל מה לעשות. לתת לו תשובה באותו היום ולא כך קרה. יצרו איתו קשר למחרת וגם אז הפתרון לא היה לטעמו. זאת אומרת שכתיבת הפוסט לא ממש "קידמה" אותו בתהליך מציאת הפתרון מצד צמפיון.

לעומת זאת הוא כן נתן לקוראיי הפורום טיפים לבדיקת הרכב שאני בטוח שעכשיו רבים אחרים במסירת הרכב ייבדקו, אז רק טוב יוצא מהפוסט הזה.

אגב מהפתרון שנתנו, לא חויב שנציג יתלווה אליו או כך לפחות אני הבנתי, למעשה הוא צריך לחייב שנציג יתלווה אליו.

אני חושב שהם צריכים לבצע לו את ההחלפה ורק אחר כך לקרוא לו לקבל את הרכב כאשר הוא מאשר שהכול תקין מבחינתו, הרי במסירה הראשונה הוא נדרש לעשות זאת, אז מה ההבדל אחרי?

חברה שמוציאה מוצר צריכה לתת רושם שהמוצר חדש, אחרת היא קצת פוגעת בעצמה.

האם היית מוכן לקבל אייפון חדש עם גרסה ישנה יותר בת כמה חודשים? אחרי שהיה הרבה זמן לשדרג את הגרסה, רובנו ככולנו לא. צמיג שיש לו כבר קרוב לשנה עובד על אותו ההיגיון.

האמת על באמת מאת דן אריאלי.

ספר שרשום בו את כל האמת בפרצוף שלנו :twisted:

פורסם

אם מישהו מכם היה מגיע אלי לחנות ומבקש לרכוש גלקסי 5. הייתי פותח ערכה חדשה מולכם ומסתבר שהסוללה שהגיעה עם המכשיר בערכה היא בת 11 חודשים. לחלקכם זה לא היה מפריע ולחלקכם כן. הייתי אומר לכם שתקנו את המכשיר ותלכו ליבואן והוא יחליף לכם סוללה. כמה מכם הייתם הייתם קונים את המכשיר?

לי זה נשמע כמו חצי פתרון ולא כמו פתרון מלא.

הוא שילם על רכב והובטח לו שהרכב יגיע עם צמיג מדגם X. בפועל הרכב הגיע עם צמיג מדגם Y. הצמיג מדגם Y הוא גם ישן יותר לעומת שאר הצמיגים שמגיעים על רכבים מקבילים (לפי מה שהבנתי מפותח השרשור). למה הוא צריך לשבור את הראש? שצ'מפיון יעמדו במילה שלהם ויטפלו בו.

פורסם (נערך)

aka77, וגם אסף קודם כל אתם ממש טועים. כי תחת ההנחה שאותו צמיג אוחסן בתנאים נאותים אין שום בעיה עם צמיג בן שנה!

אתה צריך לדאוג יותר מהרכב שמגיע עם הצמיג מהמפעל שלך תידע כמה זמן שכב בשמש.

בסוללה הסיפור שונה לגמרי.

אפשר להיתמם, אבל אל תעשה אותנו מטומטמים. מה אתה חושב שהנציג הלך לעשות אחרי זה? לשחק פינגפונג? מה נראה לך שהוא לא הלך לדווח למנהל שלו מה קרה?

תאמין לי שכל הסניף בטח שמע מה קרה. זה מה שהפרע לך? שהנציג לא אמר שהוא קורא למנהל?

אז נתנו לו תשובה למחרת. לא הגיוני? לא סביר? אולי היו צריכים לתת לו גם שוקולוד שירגיש יותר טוב.

לדעתי התשובה שהוא קיבל הולמת ופורת את הבעיה וכל אדם סביר היה מסכים על הפתרון הזה. הבעיה שיש לנו עסק עם בנאדם לא סביר. זו ההתרשמות שלי ממנו.

אתה מנסה למצוא כל מני הצדקות ללמה ההצעה שלהם לא מספיק טובה. אם היה פותח השרשור מעלה אותן בפני שרות הלקוחות יש לי הרגשה שהיו פותרים גם את זה.

מה שהוא בוחר לעשות זה לעדכן אותנו כמו קבוצה בוואטסאפ על כל תשובה שהוא מקבל.

קח אוויר תתנהל מולם כמה ימים. לא מצא חן בעיניך? אוקיי בוא תתלונן.

אסף צ'מפיון מטפלים בו יפה מאוד. הבעיה שהוא לא מספיק הוגן כדי לתת להם זמן סביר לטפל בו.

נקח את הסיפור היפה שהצגת על הגלקסי 5. נניח שהיית פותח את אותה ערכה, מסתבר שהסוללה בת 11 חודש אתה לא מספיק להוציא מילה, וכבר אותו לקוח מעלה עליך פוסט בפייסבוק שאתה מוכר מכשירים משומשים. איך היית מרגיש? לא היית מתעצבן?

זה פשוט לא הוגן, ולא ככה מתנהלים

פורסם (נערך)
אם הלכתי לחנות/מוסך/הזמנתי איש מקצוע ומשהו לא היה לטעמי אני לא רץ ישר לספר לחברה.

אני נותן פרק זמן סביר בעיני לאותו גורם לטפל בתלונה שלי.

לא נראה לי שמי שהקים את הפורום הקים אותו כאמצעי לחץ על גופים עסקיים, זה פורום רכב לא תוכנית "הכל כלול".

אני חושב שזה לא הוגן לרוץ ולהשמיץ בפורום, וכן זה בדיוק מה שזה לטעמי. אני לא מדבר בכלל על ביטויים שהם על סף הוצאת דיבה כמו "קומבינה" "יד מכוונת מלמעלה".

לחלוטין לא במקום.

אם הייתי צ'מפיון לא הייתי רוצה להתנהל מול לקוח כזה. קח את הכסף שלך ועוף מפה.

אם היו מתנערים ממנו זה סיפור אחר, אבל לא נראה לי שאפשר להתנער ממישהו שכאשר הוא עדיין בסוכנות הוא מעלה פוסט בסמארטפון. הוא פשוט לא נתן להם צ'אנס לטפל בבעיה.

משום מה נראה לי שאם היה מדובר בחברה אחרת יש סיכוי שהוא לא היה מרשה לעצמו לנהוג כך, או שהתגובות היו פחות אוהדות.

למען הסר ספק אין בבעלותי שום רכב מתוצרת VAG, ואין לי שום קשר לחברה הזו. בבית יש לנו שתי פונטו איבו וסיטרואן סקסו.

"קח את הכסף שלך ועוף מפה"?? באמת?

אתה חיי בסרט!

הוא הלקוח, הוא זה שהקנייה שלו משלמת לכולם משכורות ורווחים לבעלים. מה שהלקוח רוצה (בגבולות הטעם הטוב) זה מה שהוא יקבל! הבטיחו לו צמיגים מסוג אחד ובמקום זה הביאו לו צמיגים מסוג אחר וישנים (מעל שנה). אם הייתי קונה רכב חדש הייתי נוהג אותו הדבר. ואם יצא לי בעתיד לקנות רכב חדש אחד הדברים שאני אבדוק זה הצמיגים! במיוחד שעכשיו אני יודע שחלק מנסים את שיטת מצליח...

הפורום נוצר בידיוק בשביל מצבים כאלה. הוא יכול להכנס לרשום את הבעייה שהוא נתקל בה ושאר חברי הפורום מנסים לעזור לו או לראות איך נסגר הסיפור כדי לדעת איך להתנהג אם גם הם יגיעו לאותו מצב.

אם צ'מפיון היו מגיבים לעניין ומהר הפוסט הזה היה נסגר לפני הרבה זמן ובנימה חיובית.

למען הסר ספק יש בבעלותי רכב מתוצרת VAG ואני יודע מהרבה סיפורים שצ'מפיון נותים לזלזל בלקוחות שלהם.

נ.ב. מהדרך שבה אתה מדבר זה לא נשמע שאין לך שום קשר לחברה הזו...

עריכה אחרונה על ידי alexmsi
פורסם (נערך)

כן בדיוק קח את הכסף שלך ועוף מפה.

אני לא חי בסרט, ואם היית משכיל להבין מדוע רשמתי זאת לא היית כותב את שכתבת.

הגישה שלך ושל פותח השרשור לא רחוקה ממלכת השוקולד שיצא לנו להיתקל בה בימים האחרונים.

מאחורי מכבסת המילים היפות של פותח השרשור המנסה לתת רושם שמטרתו לעזור לנו בפעם הבאה שאנו אוספים רכב מסתתר רק דבר אחד, הרצון ללחוץ על היבואן.

זו ההתרשמות שלי מכל השרשור הזה.

פורסם
aka77, וגם אסף קודם כל אתם ממש טועים. כי תחת ההנחה שאותו צמיג אוחסן בתנאים נאותים אין שום בעיה עם צמיג בן שנה!

אתה צריך לדאוג יותר מהרכב שמגיע עם הצמיג מהמפעל שלך תידע כמה זמן שכב בשמש.

בסוללה הסיפור שונה לגמרי.

אפשר להיתמם, אבל אל תעשה אותנו מטומטמים. מה אתה חושב שהנציג הלך לעשות אחרי זה? לשחק פינגפונג? מה נראה לך שהוא לא הלך לדווח למנהל שלו מה קרה?

תאמין לי שכל הסניף בטח שמע מה קרה. זה מה שהפרע לך? שהנציג לא אמר שהוא קורא למנהל?

אז נתנו לו תשובה למחרת. לא הגיוני? לא סביר? אולי היו צריכים לתת לו גם שוקולוד שירגיש יותר טוב.

לדעתי התשובה שהוא קיבל הולמת ופורת את הבעיה וכל אדם סביר היה מסכים על הפתרון הזה. הבעיה שיש לנו עסק עם בנאדם לא סביר. זו ההתרשמות שלי ממנו.

אתה מנסה למצוא כל מני הצדקות ללמה ההצעה שלהם לא מספיק טובה. אם היה פותח השרשור מעלה אותן בפני שרות הלקוחות יש לי הרגשה שהיו פותרים גם את זה.

מה שהוא בוחר לעשות זה לעדכן אותנו כמו קבוצה בוואטסאפ על כל תשובה שהוא מקבל.

קח אוויר תתנהל מולם כמה ימים. לא מצא חן בעיניך? אוקיי בוא תתלונן.

אסף צ'מפיון מטפלים בו יפה מאוד. הבעיה שהוא לא מספיק הוגן כדי לתת להם זמן סביר לטפל בו.

נקח את הסיפור היפה שהצגת על הגלקסי 5. נניח שהיית פותח את אותה ערכה, מסתבר שהסוללה בת 11 חודש אתה לא מספיק להוציא מילה, וכבר אותו לקוח מעלה עליך פוסט בפייסבוק שאתה מוכר מכשירים משומשים. איך היית מרגיש? לא היית מתעצבן?

זה פשוט לא הוגן, ולא ככה מתנהלים

מר פרקש היקר, מוצא חן או לא זו בעיה שלי לא שלכם.

לעדכן אתכם דרך הוואטסאפ ? זה אפשרי אבל מוותר.

אם לך יש כסף כמו חול ואתה מוכן לקבל רכב חדש עם צמיגים לא טריים, אז כנראה אתה אותו אחד שלא בודק וחותם באוויר.

וכן, הרכב היה בארץ עוד ביום הרכישה - הובטחו ארבעה חמישה ימים (על זה לא הלנתי) והתקשרו אחי עשרה ימים. ניחה.

אבל הובטח צמיג ואף הדגשתי בפני הנציג שצמיג אחר אני לא לוקח נקודה.!

למה כוונתך:"יש לנו עסק עם בנאדם לא סביר..." על איזה עסק כבוד הרב? ועוד איתך?

העליתי פוסט אחרי שנתתי לאנשי צ'מפיון יום שלם למצוא פתרון (הרי בינינו - לשמור על לקוח (15 שנה לא הולך ברגל) אפשר היה להחליף צמיגים בבוקר יום שני) בלי לשגע אותי בטלפון ולהוציא אותי מרוצה. אני חוזר ומדגיש, לא ביקשתי שום דבר מתנה למעט את מה שהובטח.

ההתרשמות שלך מוטעית חד וחלק.

אתה מוזמן להגיב או לא, זו בחירה שלך. אל תקפוץ למסקנות מהירות (כי לפי התגובות שלך נראה שאתה משנה את דעתך לא מעט)

בברכה,

Golf 2008 MK5

פורסם (נערך)

יום שלם! וואו! תודה כבודו.

הרי בעצמך אמרת שהם מעולם לא נתקלו במצב כזה. מה נראה לך שזה שוק? יש חברה ויש נהלים ויש ערוצים שצריך לעבור. זה יכול לקחת זמן, קצת יותר מיום.

הוכחת את הנקודה שלי. יום טוב. מקווה שתקבל את הרכב לבסוף לשביעות רצונך.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4149 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...