Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4147 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

אוי, אוי, אוי. צמיג לא טרי בן שנה! 99% מהאנשים לא היו שמים לה ולא היה להם אכפת.

קצת פרופורציות! מפריע לך? גילית פגם? יחליפו לך? אז מה הבעיה? מה ההתלהמות?

לא דופקים אף אחד כמו שהסבירו לך לוקח זמן לצמיג חדש להגיע לפס היצור, משם זמן עד שהרכב מגיע לארץ ועד שהוא נמסר ללקוח.

האבסורד הוא שאנשים מודאגים מגיל הצמיג ולא מעמידות המנוע ותיבת ההילוכים.

תתחדש.

עריכה אחרונה על ידי סולל הדרך
קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
  • תגובות 149
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

העניין הגדול פה הוא שהבטיחו לו צמיגים מחברה אחת והביאו מחברה אחרת וזאת הונאה.

מה תוקף השימוש של צמיגים?יתכן שמדובר ברכב שיצא מהמפעל לפני יותר משנה ואלו הצמיגים שהגיעו איתו.

כמובן שאם מדובר בהרבה מאוד זמן כך שהצמיגים מתקרבים לתאריך התפוגה שלהם, היבואן צריך להחליף לצמיגים חדשים.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

^זה נכון. התחייבו על X וקיבלת Y? בעיה.

אבל על התאריך של הצמיג? סתם בכיינות.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

זה מזכיר לי את השרשורים המטומטמים של "רולטת הפנלים של סמסונג"

הבטיחו לו גם יצרן מצבר, איזה יצרן שמנים ומי מייצר את השמשה ונוזל המגבים?

יש סדרות שמגיעות עם צמיג א' ואחרות עם צמיג ב'

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם
כל התפיסה שנהייתה לאחרונה בארץ על צמיגים שהם חייבים להיות בני חצי שנה כדי להיות עדיין איכותיים זה מוטעה לגמרי.

רק שילוח באוניה לוקח כשלושה חודשים , שחרור ממכס ושינוע בארץ זה עוד חודש.

צמיג חדש גם בן שנה וכמה חודשים יהיה מצויין.

איזו הגזמה פרועה.

מהרגע שהצמיגים מוכנים להעמסה במפעל תוך הם יכולים להיום במחסני היבואן בארץ תוך שבועיים אם זה מאירופה או חודש וחצי אם זה סין.

הפאביה נמכרה.:-(

פורסם

פעם משכתי רכב והיו עליו צמיגים 18 במקום 19. קיבלתי שני טיפולים ושנת אחריות נוספת. זה גם חסך לי המון כסף כי צמיג 19 ראנפלט הרבה יותר יקר וקשה.

פורסם
כל התפיסה שנהייתה לאחרונה בארץ על צמיגים שהם חייבים להיות בני חצי שנה כדי להיות עדיין איכותיים זה מוטעה לגמרי.

רק שילוח באוניה לוקח כשלושה חודשים , שחרור ממכס ושינוע בארץ זה עוד חודש.

צמיג חדש גם בן שנה וכמה חודשים יהיה מצויין.

משמח לדעת שלצמיגים שאני אסרב שיתקינו על האוטו שלי, יהיה קונה אחר.

רק לידיעתך - על האוטו ששיחררתי לפני שבועיים היו צמיגים ממש מסוף 14. חודש וטיפל'ה.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם
משמח לדעת שלצמיגים שאני אסרב שיתקינו על האוטו שלי, יהיה קונה אחר.

רק לידיעתך - על האוטו ששיחררתי לפני שבועיים היו צמיגים ממש מסוף 14. חודש וטיפל'ה.

תודה רבה discoTD5, הרי זה כל כך ברור שאנשי מילאנו ינסו את שיטת המצליח. עלי באופן אישי והרבה בזכות הפורום הזה לא יצליחו לבצע את מה שמצליחים אחרים.

חלקככם האמת שהגזמתם עם התשובות "אוי אוי אוי" ועוד דוגמאות, חבל שהפוסט נפתח בכלל ואשמח באם מנהל הפורום יסיר אותו.

אני מאוד מקווה שהמגחכים למיניהם יאספו רכב חדש עם צמיג בן שנה ויותר ונראה אותם לא מתלהמים או מבקשים פיצוי/החלפה/השד יודע מה.

אחזור למוד הפסיבי ואמשיך לקרוא ולא להגיב בפורום.

תודה לכולם

Golf 2008 MK5

פורסם

אתה לא צריך להיעלב.

מותר לאנשים לא להסכים עם דעתך, ו/או לחשוב אחרת ו/או גם להגיב בהתאם לדעתם.

דווקא יהיה מעניין לשמוע בהמשך על האוטו, לפי דעתך הסובייקטיבית לחלוטין.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

לא סוף העולם,אם כי יש מעט מן הצדק בטענותייך.

האם בהזמנה התחייבו בכתב על יצרן צמיגים מסויים?

בכל מקרה,מאחל לך שאלו יהיו הבעיות היחידות שלך עם צ'מפיון ותוצרתם.

חזור לעדכן מה נסגר עם הצמיגים.

סעו בצד ימין!!

306XT,307XS,Mito155 HP בעבר

,Giulietta QV. היום

פורסם
לא סוף העולם,אם כי יש מעט מן הצדק בטענותייך.

האם בהזמנה התחייבו בכתב על יצרן צמיגים מסויים?

בכל מקרה,מאחל לך שאלו יהיו הבעיות היחידות שלך עם צ'מפיון ותוצרתם.

חזור לעדכן מה נסגר עם הצמיגים.

אומנם לא בכתב אבל בפירוש (מישלין או goodyear) , מה גם שברכב ההדגמה היו מישלין וזה מה שאכן דרשתי ואף טענתי בפני סוכן המכירות:"אם אני לא מקבל כאלה אני לא לוקח את הרכב.." הוא כמובן צחק אבל עמדתי במילה שלי. הן על הטריות והן על הסוג.

עוד משהו ששאלתי בעת ההזמנה ולא ידעו לתת לי תשובה ואולי כאן אקבל, מתי ירד הרכב מפס היצור והגיע לארץ. כיצד ניתן לבדוק זאת?

ושוב תודה על התמיכה מר discoTD5

Golf 2008 MK5

פורסם

אף יבואן רכב בהכללה גסה לא יכול להתחייב על יצרן הצמיג, מה גם שלא התחיייב בכתב.

סוכן המכירות במעמד המכירה יהיה מוכן להצהיר שאמא שלו עדיין בתולה, בכדי למכור.

מה שלא כתוב לא קיים.

היות וזה כל-כך חשוב לך והיבואן בא לקראתך, לא מבין על מה ההתלהמות בפתיחת הפוסט.

תשמור את ההתלהמות לימי ה"אחריות של רצון טוב", אתה עוד תזדקק לה.

פורסם
מה קשור צ'מפיון לצמיגים שהורכבו במפעל כשייוצר הרכב?

מה הקשר צ'מפיון למה שמיוצר במפעלי VAG, ואיכשהו מוצא את עצמו בסוכנויות של צ'מפיון?

חוצפה יש לחלק מהאנשים לדרוש מהיבואן לתת ייצוג למותג שאותו הוא מייבא. :roll:

במקום לשתוק ולהגיד תודה שעוד נותנים להם לקנות את המכוניות, פשוטי העם עוד מעיזים לפתוח את הפה.

מפונקים :evil:

בתקופת הצאר זה לא היה קורה

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
איזו הגזמה פרועה.

מהרגע שהצמיגים מוכנים להעמסה במפעל תוך הם יכולים להיום במחסני היבואן בארץ תוך שבועיים אם זה מאירופה או חודש וחצי אם זה סין.

צמיגים במגיעים באוניה שעוברת בכמה מדינות. ממש לא חודש ולא שבועיים.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4147 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...