Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4148 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בוקר טוב לכולם,

אתמול בשעה טובה צלצלו אלי מהסניף הראשי בירושלים למשיכת הג'טה החדשה.

ההארה/הערה שלי היא כלפי כל האזרחים התמימים האחרים שמקבלים את הרכב ללא היסוס.

הפלתי את משיכת הרכב על צמיגים שתאריך ייצורם 03-14. האם עשיתי נכון?

פשוט ביזיון, אני משלם מכיסי ממיטב כספי וזוכה לקבל צמיג בן יותר משנה וחודש. מנהלת הסניף ומוסר הרכב היו בהלם :"זה אף פעם לא קרה לנו...אף אחד לא עשה את זה..."

אנשי צ'מפיון הנכבדים, הבטחתם צמיג goodyear או מישלין, הרכבתם גם צמיג דנלופ וגם ישן.

לכל האחרים שהזמינו, שימו לב ובמיוחד דגש על הצמיגים.

אני את הסיפור מול צ'מפיון עדיין לא סיימתי.

יום נעים

Golf 2008 MK5

• תגובות 149
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

כל הכבוד על תשומת הלב.

אני מודה שכשהוצאתי אוטו חדש לפני שבועיים גם בדקתי את תאריך הייצור של הצמיגים. הבחור במסירה היה בהלם, שלא הקשבתי לו על איך לסנכרן את המערכת עם הסלולרי, ובמקום זה אני מחפש תאריך ייצור על הצמיג.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

אתה יודע שמרגע תאריך יצור הצמיג עוברים כמה חודשים עד שהרכב עם הצמיג עליו מגיע לארץ?

תוסיף לזה את זמן ההמתנה בבונדד והגעת למספר חודשים לא מבוטל.

אני אישית לא הייתי מסרב לקבל את הרכב על דבר כזה, מה שכן הייתי דורש טיפול ראשון חינם או משהו בסגנון.

פורסם
אנשי צ'מפיון הנכבדים, הבטחתם צמיג goodyear או מישלין, הרכבתם גם צמיג דנלופ וגם ישן.

מה קשור צ'מפיון לצמיגים שהורכבו במפעל כשייוצר הרכב? (או שהזמנת את הרכב עם ג'אנטים ומידת צמיגים גדולה מהמקור?)

אני חושב שאתה סתם עושה הר מעכבר.

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם
מה קשור צ'מפיון לצמיגים שהורכבו במפעל כשייוצר הרכב? (או שהזמנת את הרכב עם ג'אנטים ומידת צמיגים גדולה מהמקור?)

אני חושב שאתה סתם עושה הר מעכבר.

לא מסכים איתך בכלל.

צ'מפיון הבטיחו צמיג איקס ונתנו צמיג Y. אני יודע שיש זמן המתנה בונדד ועוד, אבל לא שנה וחודש!!!

כמוכן, הצמיגים הורכבו בארץ עם הג'נטים שהוזמנו (הרכבה מקומית) כך שנראה לי כאן שהקומבינה היא של רדיו מילאנו או כל יד אחרת המכוונת מלמעלה.

Golf 2008 MK5

פורסם

אז תגיד שהרכיבו לך ג'אנטים בארץ, אנחנו לא צריכים לנחש.

בכל אופן זה בכלל לא נדיר שרכב מגיע עם צמיגים בני שנה עליו.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם
אז תגיד שהרכיבו לך ג'אנטים בארץ, אנחנו לא צריכים לנחש.

בכל אופן זה בכלל לא נדיר שרכב מגיע עם צמיגים בני שנה עליו.

אלו המתנות שמחלקים כרגע בצ'מפיון. על זה מגיע עונש?

TamirFR - קטנוניות? יהיה בסדר.

Golf 2008 MK5

פורסם

שום קטנוניות. אם אני לא קונה צמיגים בני יותר מחצי שנה, אין סיבה בעולם לקבל צמיגים כאלה ברכב חדש.

אתם בהחלט רשאים לקבל אותם ולהרגיש סבבה עם זה, אני בהחלט מקבל את הגישה של פות"ש.

שצ'מפיון ידחפו את הצמיגים הישנים ששוכבים במחסן לכם. זה הרי סבבה, לא?

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם
מעולם לא הסכמתי שמילאנו יגעו לי ברכב. על צ'מפיון אני לא מתפלא.

ביקשתי לבצע את ההתקנה לבד אבל נעניתי בשלילה. סירבתי להתקנה איתוראן וכספות ושאר ירקות.

Golf 2008 MK5

פורסם
מעניין איך קורה כזה דבר. חשבתי שאת הצמיגים מרכיבים בחו"ל?

הוא קיבל סט ג'אנטים בהתקנה מקומית.

Peugeot 308 GTi By Peugeot Sport 2018

Ex- Peugeot 208 GTi 2013 

פורסם

כל התפיסה שנהייתה לאחרונה בארץ על צמיגים שהם חייבים להיות בני חצי שנה כדי להיות עדיין איכותיים זה מוטעה לגמרי.

רק שילוח באוניה לוקח כשלושה חודשים , שחרור ממכס ושינוע בארץ זה עוד חודש.

צמיג חדש גם בן שנה וכמה חודשים יהיה מצויין.

פורסם

גם אם קניתם רכב בשנת 2015 אף אחד לא אומר שהשנת יצור שלו היא 2015 ורוב הסיכויים שלא.

לוקח זמן עד שהרכב מגיע לארץ, לפעמים הוא גם שוכב פה חודש חודשיים.

תריצו חיפוש על הvin של הרכב שלכם ותראו מה השנת ייצור.

על הפיאסטה שלי שרכשתי באמצע שנת 14' קיבלתי צמיגים בני חצי שנה, מסוף 13.

אני לא מבין על מה ההתלהמות.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4148 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...