Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4147 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני לא הייתי עושה בלאגן על דבר כזה.

את הפאביה הם מסרו לי באוקטובר 2008 עם צמיגים 0308. כלומר עשרה חודשים שזה כמעט שנה. ראיתי את זה ולא אמרתי כלום וגם לא היו בעיות.

לא הייתי שותק על כל מיני נזקים לרכב אבל זהו, בזה זה מסתכם.

• תגובות 149
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אין לי ספק שאם הרכב היה נמסר עם הצמיגים המקוריים (מהיצרן) הם היו טריים יותר. לא נראה לי שיצרן רכב "נתקע" עם מלאי של צמיגים בני יותר מכמה שבועות, מכסימום חודשיים שלושה.

הרכב שלי יוצר בהזמנה מיוחדת (שילוב צבע חוץ וצבע ריפוד) בתחילת 2010 (הוזמן בסוף נובמבר 2009). קיבלתי אותו ב-9/4/201. הוא הגיע עם צמיגי Bridgstone Turenza בעלי תאריך יצור 0410.

• חברי המעגל הראשון
פורסם
זה מזכיר לי את השרשורים המטומטמים של "רולטת הפנלים של סמסונג"

הבטיחו לו גם יצרן מצבר, איזה יצרן שמנים ומי מייצר את השמשה ונוזל המגבים?

יש סדרות שמגיעות עם צמיג א' ואחרות עם צמיג ב'

אם זו סתם הבטחה בעל פה של נציג המכירות אפשר להבין, למרות שזה גם נשמע מסריח.

זה כמו ההוא שקנה איביזה והבטיחו לו ג'אנטים מקוריים של היצרן בהתקנה מקומית ובסוף התברר לו שזה סתם סט שקונים ב1200 ש"ח בכל פנצ'ריה ממוצעת.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

אני רק יכול לומר שאם אתה פדנט (גם אני כזה, אין בכך עלבון), אז צ'מפיון הוא כנראה נותן השרות האחרון שהיית רוצה להיות בידיו כלקוח.. אכן, מצב עגום.

:idea:
פורסם
יצרנים מסויימים מסמנים את הצמיגים שלהם ואז ליבואן הרבה יותר קשה לעשות תרגילים.

כך למשל AO מסמל צמיגים מקוריים של Audi, סמל של כוכב מסמל BMW, האות N מסמלת פורשה וכך הלאה.

חבל שיצרנים אחרים לא עושים זאת.

שמת לב שכל היצרנים שמנית בהקשר זה הם יצרני פרימיום? זה לא מקרי.. (ועכשיו, אלך להסתתר פן יאכלו לי את הראש. ;))

:idea:
פורסם

אין טעם להתעקש? הבן אדם קנה רכב חדש. התקנה מקומית אומרת שאי אפשר כל כך לדעת איך התייחסו לצמיגים לאורך הזמן הזה. תציצו בכל מני אזורי תעשיה ותראו צמיגים שיושבים בתנאי מזג אוויר קשים. בהחלט לגיטימי להתעקש לקבל חדשים בני חודשיים שלושה.

זה שמותר ליבואן להעמיד את הרכב עד שנה לא אומר שזה מצב טוב. רק שזה המצב.

פורסם

האם ישנם סיכונים בצמיג בן שנה שלא נעשה בו שום שימוש? ואם כן מהם

9.5 שעות דייט ? בערך המערכת יחסים הכי ארוכה שלי
פורסם
בוקר טוב לכולם,

אתמול בשעה טובה צלצלו אלי מהסניף הראשי בירושלים למשיכת הג'טה החדשה.

ההארה/הערה שלי היא כלפי כל האזרחים התמימים האחרים שמקבלים את הרכב ללא היסוס.

הפלתי את משיכת הרכב על צמיגים שתאריך ייצורם 03-14. האם עשיתי נכון?

פשוט ביזיון, אני משלם מכיסי ממיטב כספי וזוכה לקבל צמיג בן יותר משנה וחודש. מנהלת הסניף ומוסר הרכב היו בהלם :"זה אף פעם לא קרה לנו...אף אחד לא עשה את זה..."

אנשי צ'מפיון הנכבדים, הבטחתם צמיג goodyear או מישלין, הרכבתם גם צמיג דנלופ וגם ישן.

לכל האחרים שהזמינו, שימו לב ובמיוחד דגש על הצמיגים.

אני את הסיפור מול צ'מפיון עדיין לא סיימתי.

יום נעים

אם אני מבין נכון הצמיגים הם לא "בני שנה וחודש" אלא בני 11 חודשים, לא?

בכל מקרה טוב עשית. מעבר לעניין הצמיגים הישנים, גם ההבטחה לצמיגי Goodyear או מישלין שלא קוימה מעצבנת בפני עצמה.

טענות בסגנון של "לצמיגים לא קורה כלום" לא תקפות בעליל, זה רכב חדש ולכן כל דבר בו צריך להיות חדש (כמה שאפשר, מן הסתם הרכב לא יצא לפני שעה מהמפעל) וכך גם הצמיגים.

יהיה מעניין לראות את התגובה של מישהו מהמגיבים כאן שטען ש"הגזמת" הולך לרכוש צמיגים חדשים ומקבל צמיגים בני שנה. אין הדין שונה אם הם מורכבים על רכב, במקרה הזה.

פורסם
אני רק יכול לומר שאם אתה פדנט (גם אני כזה, אין בכך עלבון), אז צ'מפיון הוא כנראה נותן השרות האחרון שהיית רוצה להיות בידיו כלקוח.. אכן, מצב עגום.

:mm_yeah:

פורסם
אני לא הייתי עושה בלאגן על דבר כזה.

את הפאביה הם מסרו לי באוקטובר 2008 עם צמיגים 0308. כלומר עשרה חודשים שזה כמעט שנה.

אתה מתכווון שבעה חודשים שזה כמעט שמונה חודשים שזה כמעט תשעה. שזה כמעט עשרה, שזה כמעט שנה.

פורסם

שתי הספרות הראשונות בתאריך הייצור מציינות את שבוע הייצור ולא חודש.

0314 - זה שבוע שלישי בשנת 2014 = ינואר 14.

0308 - זה ינואר 2008.

הצמיגים של פות"ש הם בני שנה וחודש.

פורסם
אין טעם להתעקש? הבן אדם קנה רכב חדש. התקנה מקומית אומרת שאי אפשר כל כך לדעת איך התייחסו לצמיגים לאורך הזמן הזה. תציצו בכל מני אזורי תעשיה ותראו צמיגים שיושבים בתנאי מזג אוויר קשים. בהחלט לגיטימי להתעקש לקבל חדשים בני חודשיים שלושה.

זה שמותר ליבואן להעמיד את הרכב עד שנה לא אומר שזה מצב טוב. רק שזה המצב.

זה שהחליפו אותם בהתקנה מקומית זה באמת לא בסדר. אם נניח אתה קונה רכב חדש שלא נגעו לו בגאנטים/ צמיגים בארץ יכול להיות שתקבל צמיגים בני שנה ויותר ולא תוכל לטעון דבר כי מותר ליבואן להחזיק רכב עד שנה.

פורסם
אם אני מבין נכון הצמיגים הם לא "בני שנה וחודש" אלא בני 11 חודשים, לא?

בכל מקרה טוב עשית. מעבר לעניין הצמיגים הישנים, גם ההבטחה לצמיגי Goodyear או מישלין שלא קוימה מעצבנת בפני עצמה.

טענות בסגנון של "לצמיגים לא קורה כלום" לא תקפות בעליל, זה רכב חדש ולכן כל דבר בו צריך להיות חדש (כמה שאפשר, מן הסתם הרכב לא יצא לפני שעה מהמפעל) וכך גם הצמיגים.

יהיה מעניין לראות את התגובה של מישהו מהמגיבים כאן שטען ש"הגזמת" הולך לרכוש צמיגים חדשים ומקבל צמיגים בני שנה. אין הדין שונה אם הם מורכבים על רכב, במקרה הזה.

אכן המצב עגום שמותר ליבואן להחזיק רכב עד שנה. אבל כל עוד אני יכול לדרוש כך אעשה.אם הייתי יכול וזה היה אפשרי הייתי מבקש גם החלפת מנוע

Golf 2008 MK5

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4147 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...