Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4148 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אין בעיה לא עם דאנלופ במקום מישלין ולא עם צמיג בן שנה.

נראה לי בזבוז זמן על זוטות.

אולי, אבל איפה באמת עובר הגבול?

למשל על גוון צבע טיפה שונה היית מתלונן? כי יש כאלה שלא אכפת להם.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• תגובות 149
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
יצרנים מסויימים מסמנים את הצמיגים שלהם ואז ליבואן הרבה יותר קשה לעשות תרגילים.

כך למשל AO מסמל צמיגים מקוריים של Audi, סמל של כוכב מסמל BMW, האות N מסמלת פורשה וכך הלאה.

חבל שיצרנים אחרים לא עושים זאת.

באמת תהיתי לעצמי מה זה הכתם הצהוב הזה על כל הגלגלים של הa1 שקיבלתי שבוע שעבר.

בכל מקרה בגלל פותח האשכול רצתי לבדוק והם בני חמישה חודשים, אז זה נראה לי אחלה.

בכל מקרה קצת מציק לי לראות בכל אשכול( שאותם) אנשים יוצאים על אנשים על הדברים שמפריעים להם ברכב חדש, בנאדם משלם ממיטב כספו (לדעתי) וזכות לבקש מה שירצה ברכב.

מסכים שלי זה היה דבר קצת לא שיגרתי לבדוק אבל כנראה שלו כן.

פורסם (נערך)

אני לא מבין את ההתנהלות של פותח השרשור. קיבלת צמיגים משומשים? נסעו עליהם כמה אלפי ק"מ והרכיבו אצלך? אלו צמיגים חדשים. לא מדובר בחלב עם תאריך פג תוקף.

כמו שרשמתי קודם, כשהגעתי לקבל את הרכב באוקטובר 2008 היו עליו רביעית קונטיננטל עם תאריך 0308. הסתכלתי על התאריך במוסך לפני הקבלה סתם מתוך סקרנות, לא אמרתי מילה. חישוב פשוט הצמיגים יוצרו לפני עשרה חודשים. אז איפה הבעיה פה?

לקחתי את הרכב והשתמשתי בצמיגים. אומנם 2 צמיגים התפוצצו אחרי כשנתיים בגלל בור ענקי שנפער באזור תעשייה (סוגיה שנפתרה רק אחרי שניגשתי לבית המשפט והגשתי כתב תביעה), אבל שני הצמיגים האחרים הוחלפו רק ב- 08/10/2013! כלומר היו על הרכב משנת 2008 עד 2013 בלי שום בעיה של אחיזה. דרך אגב הרזרבי בגודל מלא עדיין חי וקיים עם תאריך 0308.

ועזוב את הצמיגים. למה אתה לא מבקש החלפת מגבים? הגומי התייבש.

החלפת רצועות מנוע? לך תדע כמה זמן הרכב עמד.

בדקת תאריך על המצבר? מצבר לא בשימוש עלול לקצר את חייו.

נוזלים למנוע - נוזלים שעומדים תקופה ממושכת עלולים לאבד מהתכונות שלהם. שיחליפו גם?

אז למה לא ביקשת החלפת מגבים, מצבר, רצועות, נוזלים וכ'? כי לא צריך.

עריכה אחרונה על ידי stio
פורסם

פות"ש יקר:

1) תיאורטית הסוכנות יכלה לקחת את הרכב לפנצ'ריה בעצמה, להחליף את הצמיגים - ולקרוא לך חזרה.

2) לדעתי - הואפציה שתלך בעצמך היא טובה יותר, כי אז תוכל לראות בעיניך שלא פוגעים בג'נטים.

3) אתה יכול לבקש את הפרטים של הפנצ'ריה לגשת שלם ולוודא שהצמיגים שמתכוונים לשים לך על הרכב תואמים את דרישותיך.

אגב בקניית כלי רכב שעברה למעלה משנה מיום ייצורם (מה שנקרא במקומותנו "יד ראשונה מיבואן") דרישה להחליף את הצמיגים בטריים כתנאי לעסקה נענית כמעט תמיד בחיוב.

בהצלחה :)

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם
אולי, אבל איפה באמת עובר הגבול?

למשל על גוון צבע טיפה שונה היית מתלונן? כי יש כאלה שלא אכפת להם.

על דאנלופ במקום מישלין אין סיבה להתלונן. להתלונן שווה אם קיבלת צמיגים ברמה פחות טובה, וצמיגים יש בכל הרמות בכל החברות. בגלל שאנחנו עוסקים במשפחתומטית, מה כבר יכול להיות ההבדל?

לגבי זה שהצמיגים בני שנה, הייתי קונה צמיגים בני שנה עכשיו למשפחתומטית שלי.

אפשר לחשוב כמה זה משמעותי... כו-לה צמיגי סטנדרט לרכב סטנדרט.

סתם בזבוז זמנו של פותח השרשור.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
פות"ש יקר:

1) תיאורטית הסוכנות יכלה לקחת את הרכב לפנצ'ריה בעצמה, להחליף את הצמיגים - ולקרוא לך חזרה.

2) לדעתי - הואפציה שתלך בעצמך היא טובה יותר, כי אז תוכל לראות בעיניך שלא פוגעים בג'נטים.

3) אתה יכול לבקש את הפרטים של הפנצ'ריה לגשת שלם ולוודא שהצמיגים שמתכוונים לשים לך על הרכב תואמים את דרישותיך.

אגב בקניית כלי רכב שעברה למעלה משנה מיום ייצורם (מה שנקרא במקומותנו "יד ראשונה מיבואן") דרישה להחליף את הצמיגים בטריים כתנאי לעסקה נענית כמעט תמיד בחיוב.

בהצלחה :)

עדיף שהיו עושים זאת בלי לידע אותי ובכך חוסכים את כל הזמן הזה.

היום אחה"צ התקשרו מהסוכנות (כמובן אחרי שהשארתי הודעה), הגברת הנכבדת הודיעה לי:"קיבלנו אישור ממנהל השירות האזורי ואושר להחליף לך לצמיגים טריים מדגם מישלין..." מחר בלי נדר הרכב יהיה מוכן.

ערב נעים

Golf 2008 MK5

פורסם

היום אחה"צ התקשרו מהסוכנות (כמובן אחרי שהשארתי הודעה), הגברת הנכבדת הודיעה לי:"קיבלנו אישור ממנהל השירות האזורי ואושר להחליף לך לצמיגים טריים מדגם מישלין..." מחר בלי נדר הרכב יהיה מוכן.

ערב נעים

​ה ל ל ו י ה !

פורסם

חיבוקים ונשיקות אחרי המסירה בלבד. או כמו שמורתו של בוז'י למדה אותו בכיתה א' "אל יתהלל חוגר כמפתח" :)

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם
נראה שכל הודעה חדשה שלי מדווחת ונמחקת מהפורום הזה... :?:

זאת גישה טובה לניהול דו שיח, כל הכבוד!

כנראה להודעות שלך יש טיימר עם מנגנון השמדה עצמית.

איזה כייף לי :)

פורסם

אני לא חושב שזו קטנוניות מצד פותח השרשור אבל כן יש פה קצת הגזמה.

אני בספק אם ניסו לעשות קומבינה על מר פותח שרשור.

זכותו להתעקש על צמיגים טריים יותר למרות שאני כנראה הייתי בוחר באופציה של פיצוי על ידי טיפולים חינם או משהו כזה.

ובכל אופן, מצטרף לסולל הדרך, קנית רכב עם DSG ו-TSI?

הסר חשש מהצמיגים, הסטטיסטיקה אומרת שצירופי האותיות האלה יטרידו אותך הרבה לפני שהצמיגים שלך יאבדו מאחיזתם.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם (נערך)

בוקר טוב

כל מי שקונה רכב ממיטב כספו ובודק ומוצא שתאריך צמיגי הרכב בני שנה ויותר זכותו לקבל מוצר חדש,גם אני בדיעבד שרכשתי איביזה לפני כמה שנים גיליתי אחרי שחתמתי על המסמכים שמשה קדמית שלא היתה תקינה יש לציין שחברת צמפיון באו לקראתי והחליפו אותה לחדשה כמובן ללא עלות אך איכות העבודה והחלפה לזכוכית חלופית גרמו לי לתחושה לא טובה גם לאחר שמתג ההתנעה שבק חיים אחרי יום כמובן שהרכב הגיע למוסך המרכזי והדש בורד פורק לגורמים מדובר על רכב חדש אז ,שמח לקרוא שהנושא סודר לפי שביעות רצונו של הלקוח.מאחל נסיעה בטוחה ומהנה.

עריכה אחרונה על ידי oferbz

עופר בן צבי

פורסם

ערב נעים

מעריך את ההתעקשות שלך. שלמת ממיטב כספך על משהוא ספציפי ובסוף קבלת אותו. כך לדעתי צריך לנהוג. סע בדרכים טובות

פורסם

אני חושב שhuli2000 הראה לכולנו איך צריך להתמודד עם נותני שירות, להתעקש ולא להתפשר זה לא "פשע".

כל עוד שהדברים נאמרים ברוגע וללא עצבים\גידופים, לא כמו ממלכת השוקולד שמישהו ציין פה.

הראל

החיסכון שלך - ההנאה שלנו !

איפה הקאץ' ?

פורסם
. או כמו שמורתו של בוז'י למדה אותו בכיתה א' "אל יתהלל חוגר כמפתח" :)

...או כמו שמורתו של ביבי לימדה אותו בגן "מיכל עם הצמות היא ילדה מקסימה. כדאי לך. אל תתפתה לדיילות".

עד שאספור עד 10 יש לי תחושה ששתי ההודעות שלנו יימחקו...

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4148 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...