Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4158 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם ,

התחדשתי בלאון החדשה 1.8T DSG7 , אשמח לשמוע איזה תוכנה מומלצת.

ראיתי ש APR מוצאים סדר גודל של 250 כ"ס ו 40 קג"מ , אך לא מצאתי נתונים והספקים של תוכנות אחרות , אשמח לרשמים והמלצות.

כמו כן אשמח לשמוע רשמים על תוכנת לגיר ומה תאכלס השינוי , מה ההבדל ואיך הוא בא לידי ביטוי ומה הוא משפר , וכמו כן מה קורה מבחינת אחריות במידה ויש בעיה כלשהיא עם הגיר אחרי צריבת התוכנה ?

אציין שלפני הייתה לי איביזה ועליה הייתה תוכנה של דני (מקס טיונינג).

נ.ב עשיתי חיפוש ולא מצאתי מידע בנושא למעט APR (מידע מוצהר שלהם)

תודה רבה מראש,

2017 Type R

פורסם

לא הייתי עושה שיפור כזה עם הגיר שיש לך ברכב ועם אחריות השנתיים.

לא נראה לי חכם להעמיס קשיים על מכלולים שגם כך לא נחשבים לאמינים במיוחד, ובייחוד לא כאשר מדובר ביבואן מעט בעייתי.

הכוח שיש לך ברכב הוא מספיק בהחלט לטעמי - אם אתה מתעקש על יותר, בצע את השיפור לפחות לאחר תום האחריות - הידד, זה לא עוד הרבה זמן!

פורסם

לפי מה שאני הבנתי דווקה מדובר דגם שעבר כמה שיפורים והקודם והרבה יותר אמין , כרגע בכל אופן מציג אמינות וביצועים דיי יפים..

2017 Type R

פורסם
לפי מה שאני הבנתי דווקה מדובר דגם שעבר כמה שיפורים והקודם והרבה יותר אמין , כרגע בכל אופן מציג אמינות וביצועים דיי יפים..

אז למה אתה רוצה יותר? לא חבל על ביטול האחריות לרכב חדש?

180 כ"ס בהחלט מספיק!

פורסם

מספיק זה עניין של השקפה וייחוס.

רכבתי על אופנוע וקצת קשה לי להחזיר את הריגוש :) גם עם זה עד 120 קמ"ש :)

ובלי שום קשר לזה , באיביזה למשל אחרי התוכנה הרכב הרגיל הרבה יותר טוב , תגובות טובות יותר של המצערת / מנוע זמינות כוח , ובכלל הרגיש זריז יותר ומהנה הרבה יותר , מעבר לכוח...

2017 Type R

פורסם (נערך)

לגבי תוכנות אחרות אני לא יודע, פשוט תעשה סיבוב סדנאות ותברר, לגבי APR תבדוק שזו התוכנה המותאמת ל DSG7 כי הם הוציא גרסה מיוחדת, מופחת מומנט לגיר זה כדי לשמור על אמינותו.

בגדול התוכנה של APR עברה די הרבה ניסויים והותאמה מאוד יפה למנוע, רואי לציין שזו חברה עולמית והיא שילבה בתוך צוות ניסויים גם את נציגי APR ישראל, כך שאנו במדינה קטנה היינו חלק מיצור תוכנה זו וזה לדעתי ראוי לכבוד.

מבלי קשר, אני עם לאון 1.8 דור קודם שגם בדיוק מתעניין בתוכנה, עברתי את כולם וכולם נראים לי נחמדים, מקצועיים ואמינים. ברור שכל אחד יהלל את המוצר שלו וזה בסדר. האמת שבסטייג' 1 כמעט ואין הבדל בין תוכנה לתוכנה, לא משהו שתרגיש בכל מקרה. מה שיקבע פה לאיזה מקום תתחבר יותר.

עכשיו לעניין TD1, במקרה זה צריך להיות זהיר, מדובר בקוד יצרן אשר מסיר אחריות מהרכב ולא משנה לאיזה מוסך תיגש האחריות לא תכובד. בדגם החדש הולחפה חברה שמייצרת מחשבי רכב והוא נהיה רגיש יותר, לכן חשוב להקפיד להוריד את התוכנה לפני כניסה למוסך. עכשיו באה השלב שחשוב לחדד אותו, לאחר שתוכנה עודכנה על הרכב והוסרה ניתן לזהות את זה, מבלי קשר שיגידו לך שאצלינו בתוכנה לא מזהים, זה לא נכון, ניתן לזות כל תוכנה. פשוט ברגה שמסירים ומגיעים למוסך יש התחברות שטחית למחשב ובגלל זה לא מאתרים אבל באם יחפרו מספיק עמוק יעלו שהייתה תוכנה. עכשיו לאחר שקצת הפחדנו, משהו להרגיע , אני לא שמעתי על רכב שנכנס למוסך לפני שהוסרה התוכנה לטיפול כלשהו כולל באחריות והתוכנה נתגלתה גם בדגמים החדשים בגלל שלא חופרים שם עמוק יותר מדי.

אתה כבר התנסת על תוכנה ואתה מבין מה זה, כל תוכנה תפגע באיזושהיא צורה באורך חיי המנוע, אבל הכל תלוי בצורת השימוש ברכב. ניתן לגמור מנוע גם ללא תוכנה, באם אתה מכיר את הרכב ואתה מאמץ ומשתמש בו בהבנה ובידע אין לך שום בעיה עם תוכנה.

לגבי התוכנה של הגיר, בגדול מה שהיא עושה זה מעלה בקטנה סל"ד בו מתבצעת העברת הילוך, הגיר נהיה נוח וזורם יותר אך צריכת הדלק נפגעת. ידני נהיה באמת ידני ומצב ספורט נהיה טיפה חד יותר. נעלמות בקטנה גם רעידות המעצבנות האלה( לא צריך לספר לך שלא כל רעידות בגיר זה נובעות מבעיה בקלאצ'ים לפעמים אדאפטציה עוזרת) ופיצ,ר אחרון משמעותי זה לאנצ' קונטרול - פיצר נחמד אבל אם להישתמש בו ביותר מדי מקרים זה מאוד אבל מאוד יעמיס על הגיר שבסופו של דבר יגמור אותו. אבל לא לטעות, התוכנה לא תהפוך את הגיר לDSG6. כך שבמקרה זה בשילוב עם סטייג' 1 לא יודע באם שווה, זה עדיין חדש בארץ ואני אישית הייתי נותן לזה זמן. אבל הנושא לשיקולך. לא משנה במה תבחר העיקר סע בזהירות, כבד את שכניך לכביש ותהנה.

מקווה שעזרתי.

עריכה אחרונה על ידי v.ch
פורסם

אני אוהב שקובעים לבן אדם אם הכוח מספיק לו.

ושני התגובות מעלי נתנו לך תשובה, רק שהייתי מוודא שוב את עניין הTD1.

don't drive faster than your guardian angel can fly

ההונדה סיויק מטוס.

הונדה סיויק שנת 97 אוטומטית,, מאוד מהירה
פורסם (נערך)

היי.

תוכנה ניהול למנוע המדובר של E&A-AUTOSPORT מעלה את ההספק מ 180 כ"ס ל 230 כ"ס והמומנט משתפר בכ 9 קג"מ !

העדכון מתבצע דרך שקע הדיאגנוזה,אורך כ 40 דקות בלבד והנסיון כרגיל-חינם וללא חיוב!

אחריות לתוכנה -לכל החיים.

מכיוון שאנחנו מוסך מורשה ,תוכל להמשיך ולבצע את הטיפולים אצלנו ועדיין לשמור על אחריות הייצרן .

ואסביר :במקרה של בעיה- נוכל להחזיר את הרכב למצב מקורי ,ללא עקבות ותוכל לבצע את התיקון במסגרת אחריות הייצרן ולהציג בפני החברה היסטוריית טיפולים חתומה ומאושרת.

התוכנה של E&A ,מתנהגת ונוסעת טוב יותר וחזק יותר משל הסדנאות המתחרות אך בכדי לא לעורר כאן מלחמות תוכל לקבל סרטון מצולם לפרטי.

מצורפים נתוני מדידה לפני ואחרי:

STOCK 100-200= 25.2 sec

STAGE1 100-200=14.5 sec

הפרש של 10.7 שניות בין 100-200 !!!

10947342_803299953075962_2321644232063040129_n.jpg

לתיאום התקנת נסיון :

סניף מרכז:

אי אנד איי אוטו ספורט ,ר"ח ברוך הירש 21 בני ברק 03-5702345

סניף חיפה:

יוליוס סימון 53 חיפה 053-4990299 -גרישה

סניף נצרת :

מוסך HIGH -BOOST טל :04-6084072