Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4194 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בן אדם התקין זבל סיני בפנסים ומתלונן שעכשיו יש לו נורה זרוקה בתוך הפנס,מבולבלים? גם אני.

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם

רק להשאיר את הדברים בפרופורציות, יש גם נורות לד פשוטות מסין, שהם מעולות. אבל רק מי שיודע, יכול להבדיל ביניהם לבין אלו שלא שווים. אם מי שיש לו מזל חח

פורסם

קיבלתי נוריות במתנה.לא קניתי אותם.אז בלי הערות ציניות בבקשה.כמוכן עוד לא ברור האם זה סיני.אני אספק בערב תמונה ואז נדע.

ford focus 2009 trend - מת בתאונה

סיאט לאון - נמכר

סקודה אוקטביה 1.2 שנת 2012

פורסם

לא מבין מה אתם רוצים ממנו, אני נוסע עם לדים כאלה שנים, החלפתי כבר יותר מ10 זוגות שונים בכלי רכב שונים, גם אופנוע וקטנוע(פעמיים בגלל שהלד התחיל לרצד), לא רואה את הבעיה בלקנות זוג לדים ב4-6 דולר, מעולם לא התפוצץ לי דבר.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

לכן שאלתי אם הנורות מקוריות.

לפיליפס ואוסרם יש נורות לד המתאימות לשימוש בתאורת החזית (רק שאני לא בטוח כמה חוקי להשתמש באור לבן). יש להקפיד ולקנות ממפיץ מורשה. אוטוסטור או הום סנטר הם מקומות מומלצים לרכישה של נורות ולו בגלל הסיבה שאין שם זיופים והנורות המובאות הן מהיבואנים הרשמיים.

איתמר

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

מנורות LED שמוכרת חברת אוסרם הם לשימוש פנימי בלבד ולא חיצוני. אוסרם מוכרת קיטים לתאורה חיצונית עם מנורות LED אבל לא מנורות LED בלבד.

איזה כייף לי :)

פורסם

היום ביקרתי אצל חשמלאי.מתח נמצא תקין.הסיבה לתקלה הייתה כי נוריות חניה היו של 6V במקום 12...

נוריות הוחלפו והכל תקין.

תודה לכולם.

ford focus 2009 trend - מת בתאונה

סיאט לאון - נמכר

סקודה אוקטביה 1.2 שנת 2012

• תוכן חדש...