Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

התלבטות .

Moran Bar On
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4203 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היונדאי ממש לא מאבדת ערך מהר, אני לא יודע מאיפה הבאת את זה, המאזדה 3 הרבה יותר בשוק ויהיה קשה הרבה יותר למכור אותה.

הרנקס ממש לא הטובה בין כולם. היא הכי מיושנת בהתלבטות שלכם ויש לה את הק"מ הכי גבוה כאן.

צריכת הדלק ביונדאי סבירה למדי מניסיון וגם איכות ההרכבה לא פחות טובה מהיפניות. רכב מאוד אמין. מאובזר היטב, צריכת דלק סבירה, טיפולים לא יקרים במורשה, ובטיחות של 5/5 כוכבים במבחני הריסוק, ABS, ESP ו6 כריות אוויר.

לדעתי היונדאי היא הבחירה הנכונה בתקציב שלכם.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם (נערך)

תודה על התגובה,

מנקודת הנחה שפסלת את הרנקס עקב הקילומטר

נמצא גם רכב עם 90 אלף שנת 07 (יד 3) .

במצב של שנה 08-07 פלוס מינוס וקילומטר זהה ,איזה רכב נותן תמורה הטובה ביותר לכסף גם לטווח הרחוק וכמובן להווה?

ואם הולכים לכיון של יונדאי מה אתה אומר על קיה סיד?

אני חושש עקב הסטיגמה שישנה על קיה לאבד ערך בעתיד.

(אני רואה זאת עכשיו שאני מחפש - סיד עולה ב6K פחות בממוצע מיונדאי שמדובר על אותו מחירון רכב של היונדאי,ודרך אגב זה אותו רכב מנוע גיר וכו' )

ומצד שני אני מקבל תמורה זהה עם מחיר נמוך.

עריכה אחרונה על ידי Moran Bar On
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4203 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...