Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4191 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לי דווקא היא לא הרגישה מרווחת כלכך, ושמת לב שאני לא בחור גדול.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

• תגובות 39
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם (נערך)
תודה שי,

אתה יכול בבקשה להסביר למה הכוונה לא מתאימה לכל אחד?

מאיזו בחינה?

שונה ממה שרוב היצרנים מכוונים אליו היום. אם הורגלת שמה שמבדיל מכונית ספורטיבית מרגילה זה כוח ואחיזה אבל הרעיון שהאלקטרוניקה עדיין שומרת עליך במצבי קיצון, ככה שהנהיגה שלך נשמרת יחסית נקיה, אז ה ST בכלל בעניין אחר.

היא נותנת יופי של כוח ואחיזה, אבל אם הגזמת אתה תדע. גם כשהבקרות דלוקות - תמצא החלקות גלגלים וזריקת זנב.

ההגה שלה נהדר. חד ומהיר. צליל המנוע שלה מקסים. המושב מושלם למי שאוהב להיות עטוף היטב. מי שרגיל לכורסאות רכות ומרווחות עלול לא למצוא עצמו שם. אני מת על זה.

יחסית לחלק מאחרות שנחשבות ספורטיביות, אבל יש רגעים שהן סתם משפחתיות, ה ST תמיד שם. היא כל הזמן משדרת לך משהו, באוזן, בישבן או בידיים. יש מי שמכנה את זה הארדקור. זו קצת הגזמה, אבל זה הכיוון. בעולם שלי זו מכונית עם גנים ספורטיביים.

אגב, היא בהחלט די נוחה.

הדגם המתוח למיטב ידעתי יוצג באירופה במרץ. היבואן לא התאמץ אף פעם למכור את המכונית הזו.

עריכה אחרונה על ידי shayy

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם
לי דווקא היא לא הרגישה מרווחת כלכך, ושמת לב שאני לא בחור גדול.

לא ישבתי מאחורה, אבל כשנהגתי בחור מאוד גדול ישב מאחורי והוא אמר בעצמו "אהה יחסית מרווח פה" וזה שישב לידו: "כן, סבבה לגמרי", שניהם מעל 1.80 וזה כל המידע שיש לי בנושא.

Mini Cooper S R56 - לכיף

פורסם

הפחד של פות"ש משופוני קיצוני. זה מבוסס על טראומה או ניסיון ממשי? יש הבדל מאוד גדול בין האפקט של ב.מ.וו סדרה 1 לבין זה של (למשל) סדרה 6. ב.מ.וו 1 לא מנקרת עיניים לאף אחד (חוץ מהכיעור שלה, שאכן מרגיש לי לפעמים מנקר בעין). S1 גם רחוקה מניקור עיניים, אחת כזו בצבע לבן תראה לצופה התמים כמו בדיוק A1 סטנדרטית (שעולה בערך כמו גולף סטנדרטית). אבארט 500 (595 בתקציב האמור), אם תרכוש לך אחת לבנה ותשאיר אותה נקיה ממדבקות, תראה לעובר אורח ממש כמו פיאט 500 עממית.

בכל מקרה אם זה גולף או פוקוס, יש ביניהן הבדלים מהותיים באופי. הגולף GTI היא ALL ROUNDER שתמיד נעים איתה, כיפית ונוחה, ובהחלט מבצעת היטב את המוטל עליה בנהיגה ספורטיבית, אבל בתצורתה הבסיסית היא מרגישה קצת נוחה *מדי*, לא מעלה את האדרנלין. הפוקוס ST מרגישה יותר HARD CORE, יותר מערבת בנהיגה, דורשת יותר ריכוז (טוב, פוקוס...). לטעמי האישי העיצוב שלה בפנים ובחוץ פחות הרמוני משל הגולף. מה שכן, המושבים של הפוקוס עולים על אלו של הגולף בשתי רמות. אני חייב לומר שאישית, אילו הייתי צריך לבחור בין השתיים כרכב יחיד שמשרת גם נסיעות משפחתיות ומנהלתיות, הייתי בוחר ב-GTI. בזכות האיכות הכללית והתחושה ה"נכונה" שלה בכל מצב ולמרות שהפוקוס עולה עליה משמעותית כחווית נהיגה ספורטיבית.

ג'ולי תלתן ממילא לא רלבנטית, אין ידנית ולא תהיה.

ערן | חבר IAROC - הבית לבעלי וחובבי אלפא רומיאו* - נפגשים כל יום שישי בהרצליה פיתוח!

*וגם אבארט :)

פורסם

תודה לכולם,

כפי שציינתי שני הרכבים שמבחינתי מתאימים הם הפוקוס והgti.

אני אסע בשבוע הבא לפורד (לפי דעתי יש ברעננה) ואבדוק איתם לגבי הדגם הנוכחי והבא.

Fiat Punto 2002

Peugeot 206+ 2011

Volkswagen Golf Comfortline 2017

Volkswagen Golf GTI 2021

פורסם
תודה לכולם,

כפי שציינתי שני הרכבים שמבחינתי מתאימים הם הפוקוס והgti.

אני אסע בשבוע הבא לפורד (לפי דעתי יש ברעננה) ואבדוק איתם לגבי הדגם הנוכחי והבא.

אתה מוזמן להגיע גם אלינו לסוכנות בהרצליה ולקבל הצעה נגדית על הפוקוס ST ואם תרצה גם לפיאסטה ST .

פורסם

הGTI תמשוך אותה כמות עיניים כמו הS1/M1 ..

גם אני ממש לא אוהב את העיניים ואת המבטים , בהתחלה ממש סבלתי מזה אבל עם הזמן אתה מתרגל לרכב ( ומבין שאתה בסה"כ נוסע על 4 גלגלים כמו ההוא על הסובארו לידך בפקק) ומגיע למצב שלא אכפת לך אם מישהו מסתכל או לא.

אלא אם כן אתה מעלים מס ולא רוצה רכב כזה שיגרום לשכנים לשלוח נציג שיברר מה קורה אצלך , אני לא יכול להבין את ההתפשרות שלך בסוג הרכב רק בגלל "מה שאנשים יגידו". עם כל הכבוד לפוקוס ולגולף ( עזבו יכולות דינאמיות , אתה שופך 230 אלף על רכב ועדיין יש לך דשבורד של רכב ליסינג) , עם כזה תקציב אתה יכול להפיק הרבה יותר .

פורסם

אם אתה מוכן לחכות מעט, הסיאט לאון קופרה החדשה היא אופציה מעניינת ביותר ואמורה להיכנס לך בדיוק לתקציב. רק שאני לא יודע אם היא תגיע ידנית, וכן, זה עדיין צ'מפיון.

• תוכן חדש...