Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4217 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אני מחפש רכב חדש לאחותי, שני מבוגרים ושלושה קטנים (כסא תינוק + 2 בוסטרים).

הדרישות הן:

1-בטיחות- 4 או 5 כוכבים לפחות

2-אמינות

3-לא סופר מיני- כל השאר אפשר

4-תקציב עד 22000 (אחרי מיקוח).

לא משנה המראה של הרכב, זה יכול להיות משהו גדול או MPV או ג'יפ, העיקר שזה יענה על הדרישות.

מבחינת גיר, אפשר גם אוטומטי וגם ידני.

עדיף כמה שיותר חסכוני, אבל משולב 1-7 זה גם סביר.

אחקה שוטפת וחלקים לא יקרים.

לפי מה שחיפשתי ב EURONCAP והצלבתי את רמת בטיחות עם המחירים הדרושים באתר YAD2, אז הנה הרשימה של המועמדות שלי עד עכשיו:

פורד פוקוס דגם ישן עד 2005

פורד פוקוס דגם חדש 2006-2008

טויוטה קורולה 2004 +-

הונדה סיויק 2002 +-

ניסאן אלמרה 2002 +-

בקבוצה שנייה עם עדיפות יותר נמוכה:

ניסאן פרימרה 2003 +-

רנו מגאן 2 - ידנית בלבד

פורד מונדיאו 2000-2006

הונדה אקורד 2003 +-

+- : הכוונה שאני מתחיל בשנתון הזה ומחפש למעלה עד השנתון שנכנס בתקציב.

אני לא מעוניין במשהו מקבוצת VAG או פיג'ו או סיטראון.

גם לא וולוו או סאאב או הרכבים שעלות התיקונים שלהם יקרה.

אשמח מאוד לתגובות, הערות או המלצות שלכם.

תודה.

פורסם

תוסיף לך עוד רכב לרשימה קאיה סראטו 2006-2008 אחלה רכב.

פורד מונדיאו בורח מהטראומה של הפונטו הקסם שבמכוניות!!!

פורד פוקוס מנוע 2.0 אוטו מצויין חלום של אוטו!!!

אני החלטתי פורד זה הרכב שילוו אותי כל החיים!!!

פורסם

אם בבדיקה שערכת נכנסת פוקוס מהדור הקודם זה מה שהייתי לוקח,סך הכול אני מבין מה שהכי מעניין אותך זה בטיחות,הרכב הזה גם יהיה יותר חדש משאר הרכבים שהצגת.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

האלמרה והקורולה צפופות ודי צרות, להכניס אליהן בוסטרים וכיסא תינוק יהיה מאוד קשה ולא נוח. הסיוויק קצת יותר מרווחת מבחינת מרווח רגליים והדלת האחורית שלה די רחבה, אך מבנה המושב גם הוא צר ונמוך ככה שגם הגישה למושב האחורי שלה לא הכי נוח שיש. הפוקוס דור 1 בהחלט מכונית טובה ומרווחת למדי, אבל אם כבר הדור השני נכנס לך בתקציב אני ממליץ לך ללכת עליה. בטיחותית יותר, נוחה יותר, מרווחת יותר, איכותית יותר, מודרנית יותר ושקטה יותר. מבין המכוניות האלו ללא ספק היא הבחירה המתאימה. לרעה צריך לציין שהיא איטית וכבדה בתגובות שלה, צריכת דלק די גבוהה וכמו ברוב רכבי פורד ציפוי ההגה נוטה להתקלף (לא מפריע באמת, פשוט לא ממש אסטתי).

בכל אופן, הפוקוס 2006/7 הכי תתאים לדרישות שלך.

• תוכן חדש...