Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4240 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כל 3 ימים ללא הנעה, המצבר מתרוקן.

בדקתי זליגת זרם בין המצבר לקוטבים נמצאו תקינים. 0.7mA. ניתקתי את המצבר לשבוע והניע במכה, לא איבד כוח לפי המולטימטר. ניתקתי חלונות./מערכת/דיבורית וכו'. עדיין ממשיך לרוקן אותו. האוטו

זז מהחניה כל יומיים 3 בקביעות כך שזה חתיכת מטרד.

אשמח לכל עצה..

פורסם

בדקנו עם פלוק את הח'ח גם הכל תקין.. גם החשמלאי אומר שזה המצבר למרות שבדיקת press עם המכשיר מראה שהוא תקין. המצבר בן חודשיים נקנה באיזור המרכז ואני מהדרום.

לא תהיה לי עם המוכר שם בעיה כשאני אבוא לממש אחריות ולהחליף אותו? הרי הוא יוכל לועון שבבדיקה המצבר תקין וזה האוטו וכו', ובנתיים אני מניע עם כבלים כל יומיים שלושה: /

פורסם
מה בדיוק יצא לך בבדיקת זליגה?

המספר שרשמת בהודעה ראשונה לא כ"כ הגיוני.

צודק טעות שלי.

0.7 אמפר, הבנתי שאפשר עד 0.8 או 0.9 אמפר כשהאוטו נעול והכל כבוי.

זה בבדיקת זליגה בין הפלוס של המצבר לקוטב. ניתקתי את המצבר ל4 ימים כשהיה על 12.05 וולט והמתח לא ירד בימים האלה,

תקלה בלי היגיון בכלל.

צריך לראות איך אני עושה עם הטענה של ה'חשמלאי' מת'א עם המצבר שהוא תקין, בטוח יהיה שמח שם.

אגב, קרה לי לפני שנים דבר דומה בפורד אריקה הפכתי עולמות ולא מצאתי מה גורם לזה..ממש X FILES

פורסם

זו זליגה מאוד מאוד גבוהה, לא תקינה בעליל.

אין לך מה להחליף מצבר, המצבר החדש גם יתרוקן תוך כמה ימים עם זליגה כזאת.

זליגה תקינה היא עד 0.05 אפמר. נניח אפשר לחיות עם 0.1 אמפר, המצבר יחזיק כמה ימים. יותר מזה לא תקין.

חפש את מקור הזליגה על ידי ניתוק פיוזים של כל מעגל בנפרד.

• תוכן חדש...