Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4230 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

קניתי לפני כמה ימים פולו ידנית, מודל 2012. בבדיקה לפני קניה התבררה נזילה של השמן גיר, למרות שהאוטו נסע מצויין והגיר הרגיש (ונאמר בבדיקה) חלק וכמו חדש, אך עצם הנזילה מדאיגה אותי ואני רוצה לטפל בה בהקדם (משתדל גם לא לסוע עכשיו עד הטיפול בבעיה).

בשל השרות הגרוע שצ'מפיון מוטורס ידועים לשמצה ובשל ריבוי המוסכים שיש בכלל, רציתי לשאול איפה כדאי לי לטפל באוטו.

האם יש הבדל בין לתקן/לטפל באותו במוסך מורשה לבין כל מוסך אחר, או שעצם העניין שהאוטו לא נמצא יותר באחריות פוטר אותי מלהיות חייב לבקר רק במוסך מורשה?

כמו כן, האם רק מוסך מורשה יכול לספק חלקים מקוריים או שכל מוסך אחר?

אשמח מאוד לפירוט, תשובות והמלצות על מוסך אמין שיוכל לעזור לי בעניין.

פורסם (נערך)
דרום צפון מרכז ?

באמת שכחתי לציין - מרכז, ואני ספציפית מחדרה.

עריכה אחרונה על ידי serg90
פורסם

מציע לבדוק בהיסטוריית הטיפולים של הרכב אם בוצעה החלפת אטם כלשהו בעבר בגיר (ובמיוחד כשמדובר ב-DSG 7) כי הרכב שלי (גם VW) היה מטופל באחד ממוסכי צ׳מפיון והוחלף בו חלק שהצריך החלפת אטם שנזל ממנו שמן ומאחר שצ׳מפיון נותנים שנתיים אחריות על העבודות והחלקים שהם מבצעים החלק הוחלף תחת אחריות.

תוכל לחפש בהיסטורית ההודעות שלי מלפני כשנה ושלושה חודשים.

• תוכן חדש...