Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4243 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חוץ מבמוו סדרה 1 בגירסא בסיסית 116 כימעט ואין אופציות. אולי טנדר כלשהו 4X2 או גרייטוול סטיד.

רכבי הנעה אחורית מאובזרים וחזרים עולים הרבה יותר, תיאלץ כימעט להכפיל את התקציב. אלא אם כן תתפשר ותקנה משומש.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

ממליץ לך ליצור קשר עם סניף BMW הקרוב לביתך ולשאול אותם על סדרה 1. ב200K אתה יכול לקבל 136 סוסים ברמת הגימור הגבוהה, או 170 סוסים ברמת הגימור הנמוכה. תחליט מה חשוב לך יותר. כדי לקבל גם סוסים וגם אבזור תיאלץ לעלות לכיוון ה220K.

מאיזה איזור אתה?

A good drive is measured with G's, not KMH

Always go sideways

פורסם

תודה על ההיענות, בקשר לבמוו סדרה 1 ממש לא קורצת לי וסדרה 2 קופה מתחילה מ250 ככה שזה לא בשבילי, חשבתי אולי על BRZ אבל לא רשום באינטרנט מה המחיר ואני קצת חושש להיכנס לסוכנות ולקבל מחיר מופקע..

אאודי S3 מאוד מצאה חן בעייני אבל לא עומדת בתקציב, שים לב שאני מעוניין ברכב חדש בלבד ואולי הצעה ממש אטרקטיבית של רכב שעבר עד 15K מסוכנות שתסכים לטרייד אין.

עוד הצעות?

Seat Leon FR 2.0TSI

6speed manual

פורסם

מה הפחד להכנס לסוכנות? מקסימום לא יתייחסו אליך...

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם

למה הסדרה 1 לא קורצת לך?

למה לפחד להיכנס לסוכנות? כנס, תשאל, תחליט. אגב, למיטב ידיעתי, סובארו לא מוכרים יותר את הBRZ כחדשה. אני לא סגור על זה במאה אחוז, אבל אני זוכר איזה שרשור שהיה פה בנושא.

A good drive is measured with G's, not KMH

Always go sideways

פורסם

בוא אני יעזור לך יש מחירון באתר הרישמי זה נא בין 224900 לידנית עד ל244900 לאוט פרימיום בתקציב שלך הנעה אחורית חדשה זה רק במוו סידרה אחת אפילו אחרי התמקחות ביפנאוטו לא תוציא את הרכב בפחות מ 215000 +- אז לשיקולך

פורסם

הגעת עד 200000 ש"ח תוסיף עוד 10% ותבדוק את ה X1 עם הגיר 8 הילוכים . תופתע עד כמה הגי'יפון הזה מתנהג יותר כמו סדרה 3 מאשר כמו ג'יפ , מעט יותר מרווח תנוחת ישיבה האולטימטיבית שיש היום בעולם הרכב.

הנעה אחורית אמיתית וכנראה שתעלם בדורות הבאים למחירים כאלה .

הנאה מהנהיגה שיש רק לבמוו ולגו'לייטה אלא שהיא קטנה יותר . כמובן ביחס למחירים האלה בסכומים גבוהים יותר ישנם כמובן אופציות נוספות.

פורסם
ואולי הצעה ממש אטרקטיבית של רכב שעבר עד 15K מסוכנות שתסכים לטרייד אין.

אם אתה כבר מוכן להתפשר על רכב יד שנייה אז למה להגביל את עצמך לרכב עם עד 15K ק"מ?

אם תמצא אקזמפלר ממש שמור שעשה 18K ק"מ, תפסול אותו רק בגלל זה?

פורסם
למה הסדרה 1 לא קורצת לך?

למה לפחד להיכנס לסוכנות? כנס, תשאל, תחליט. אגב, למיטב ידיעתי, סובארו לא מוכרים יותר את הBRZ כחדשה. אני לא סגור על זה במאה אחוז, אבל אני זוכר איזה שרשור שהיה פה בנושא.

לי היא מאוד מאוד קורצת, לא מבין איך אפשר שלא להתפתות מBMW סדרה 1

פורסם
לי היא מאוד מאוד קורצת, לא מבין איך אפשר שלא להתפתות מBMW סדרה 1

על טעם וריח...

גם לי באופן אישי הסדרה 1 לא מדגדגת שום בלוטה.

פורסם

היי,

לא הייתי מתערב בשיחה אם לא הייתי רואה שיש לך עניין (מוצדק כמובן) ב-BRZ

שים לב שהמחירון הוא טיפה יותר גבוה מימה שהצגת...

אך בכל זאת נשמח אם תצור אתנו קשר ותבוא לאולם התצוגה שלנו

שמחתי לעמוד לרשותך, אייל :)

נ.ב נשמח אם תרשום לי גם בפרטי או בפייסבוק :)

• תוכן חדש...