Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוליש וקס – טווח מחירים ריאלי

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3862 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

שלום לכולם,

אני מעוניין בפוליש וקס ע"י דיטיילר באזור המרכז (ת"א, הרצליה וכו).

האוטו הוא גטס קטנטנה שכנראה תמכר בשנה הקרובה.

התחלתי לברר על מחירים וקצת הופתעתי (התקשרתי לחלק מהמקומות שהומלצו ע"י חברים בפורום).

מפאת הכבוד, אני לא ארשום מקומות ספציפים, אבל טווח המחירים שדברו איתי נע בין 450-550 ש"ח לפני מעמ.

האם הטווח הזה הוא ריאלי? במיוחד שמדובר באוטו קטן יחסית.

בנוסף מצאתי "קופון" שנותן את השרות ב -180 שקל במקום 400. לצערי הקופון כבר לא רלוונטי, אבל כן נותן אינדקציה לרמת המחירים שהייתי מצפה לשלם.

לינק לקופון: http://www.groupon.co.il/deals/tel-aviv-iw/TipTop/354767

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

טיפול דיטייל נמדד בכמות הזמן המושקע והסבלנות של הדיטיילר לא פחות ממקצועיותו. לכן אין שאני רואה את הדברים, דיטייל זול = מעט שעות עבודה = תוצאה בינונית.

לעומת זאת, יש בפורום אנשים שבהחלט יודעים את המקצוע ולא פחות חשוב - אוהבים אותו ואני חושב שתקבל אצלם תמורה טובה יותר לשקל שלך, אם זה מה שאתה שחשוב לך.

חבר טוב נמדד בכמה השקעה הוא מנער את הרגליים לפני שהוא נכנס לך לאוטו.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

תודה על התשובה.

בעבר עשיתי פוליש וקס בצורה עצמאית (לפני הרבה שנים) והתוצאות היו בהתאם (לא טובות).

עשיתי את זה בצורה ידנית ללא מכשור מיוחד.

היום, אני מעדיף טיפול בסיסי ע"י מקום שמכיר את העבודה, אבל גובה בהתאם סכום סביר.

היות והרכב כנראה יוחלף בשנה הקרובה, אז העבודה לא צריכה להיות פרפקט, אבל כן צריכה לתת לרכב מראה טוב יותר.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הי דודי,

תודה על התשובה.

אני לא חושב שאף ספק "מפסיד" בכזה מחיר, אלא שבמחיר נמוך אני כנראה אקבל תוצאה בינונית (פחות שעות עבודה) כפי שברני כתב.

בכל מקרה תודה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בסכום שהקצבת לך , אתה רק תמצא אצל מכוני שטיפה שעושים פוליש ווקס .

כמובן שלא מומלץ כי :

-לא נעשית הכנה .

-עובדים ללא ניסיון + מכונה רוטורית.

-חומרים אנונימיים ואגרסיביים .

-פדים מלוכלכים.

-עבודה חאפרית תקתקנית ( זמן = כסף ).

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...