Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4296 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
גם האייפון ביבוא מקביל עלה 3200 ולאחר מכן ירד ל2900

לא הבנתי מה אתה מנסה להגיד? פרייארים נשארים פרייארים, לא משנה אם הם קונים נוד3 מיבוא רשמי או אייפון מיבוא רשמי

לא מנסה להגיד כלום. שאלו על מחירים וקיבלו תשובה.

LTE מתחיל להיות רלוונטי בארץ רק עכשיו, נוט 3 בקרוב מאוד יהיה לא רלוונטי בכל מקרה (כמו נוט 2 ז"ל).

ומה תעשה עם המכשיר? תזרוק לזבל? שוק ליד 2 למכשירים האלו כמעט לא קיים ואתה יכול לבדוק בכמה מוכרים את ה N900 ללא LTE לעומת חברו ה 9005 עם ה LTE...

אתה עושה השוואה כפי שנוח לך או במילים אחרות אתה מאלץ את התוצאה.

כאשר המחיר של נקסוס 4 היה בחנויות 2400 שקלים אני רכשתי אותו ב-1800 שקלים בדיוטי פרי.

תשווה חמורים לחמורים ולא לכלבים.

לא הבנתי מה אתה רוצה.

המחיר צנח כי מחיר העלות לספק ירד ולא משום סיבה אחרת.

50 חתיכות זו כמות שסניף מכובד מוכר תוך חודשיים-שלושה.

בטח שזו לא כמות שמדגדגת ליבואן.

במקרה אני יודע מה העלות לספק ומהי ליבואן. אין שום קשר ל 50 יחידות שמכרנו, כי המחיר נקבע ל 3500 ורק ירד. בסה"כ מדובר ביחסי ציבור. בגדול אני יכול לרמוז לך שרווחי הספקים נעים באיזור העשרות שקלים ליחידה ולא יותר.

• תגובות 318
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
ומה תעשה עם המכשיר? תזרוק לזבל? שוק ליד 2 למכשירים האלו כמעט לא קיים ואתה יכול לבדוק בכמה מוכרים את ה N900 ללא LTE לעומת חברו ה 9005 עם ה LTE...

לא הבנתי אותך, אני לא אעשה עם המכשיר כלום כי אני פשוט לא אקנה אותו.

נתתי ניסיון ל-LG (רונלייט) עם ה-G2, עד היום קיבל עדכון ראשון 4.4 - השאלה אם יקבל עוד או שהם קוברים אותו.

Just daily

07' Škoda Octavia 1.9 TDI DSG6 09' Toyota Avensis

HU: Alpine CDE-126BT AMP: Mac Audio ZX 4000 SUB: Hifonics HFI12D4

מצלמות תיעוד לרכב - המון מידע והמלצות מחברי הפורום

פורסם

לדעתי כל הסמארטפונים האלה זה זבל אחד גדול שלאט לאט הופכים לעגלות ואחרי שנתיים אתה מחליף מכשיר כי את הישן זרקת מעצבים והוא נשבר.

את הגלקסי 2 שלי העברתי לאבא שלי והוא נהנה ממנו, למרות שבשבילי האיטיות שלו נהיתה בלתי נסבלת. כרגע אני עם 3 וזה מרגיש כאילו הטלפון מגיב לאט יותר מיום ליום או שהחושים שלי הופכים חדים יותר.

אני חושב שלמשתמש פשוט כמוני שגולש באינטרנט, עושה שיחות ומצלם כמה תמונות הכי טוב לקנות את המכשיר הכי זול שמציע כמה שיותר כי אורך החיים של השטויות האלה שווה לתחת. עוד לא הספקת לגמור את התשלומים על המכשיר שלך וכבר מוציאים חדש.

הגישה שלי היא לקנות מכשירי mid level ולהחזיק בהם עד שהם מדרדרים - בדרך כלל מדובר ב-2-3 שנים אם אין מפגשים עם הרצפה. נוסף שאני צריך לתחזק לפחות 5 מכשירים בזמן נתון, אז הוצאה על החלפת סט מכשירים כבר הופכת 5 ספרתית. למזלי מאז 2002 רכישת המכשירם כבר לא מסונכרנת כך שהעונש מתחלק על פני השנים. בכל מקרה כרגע יש בבית 4 מכשירים מדרגות כניסה על ביניים (שני נקסוס 4, מטוט G ומוטו E) שלאף אחד אין תלונות כלפיהם, ומכשיר אחד שמתחיל לקרטע - Galaxy S advance בן שנה וחצי, שכנראה יצריך החלפה בחודשים הקרובים. אבל המחליף יהיה מכשיר מדרג של צמוטו G (אולי בגר החדשה) או LG G2mini או מכשיר אחר בדרגת מחיר זו. אפילו לחובבי הטכנולוגיה במשפחה אין שום עניין להשתדרג כל אימת שיוצא דגם חדש, או לקנות ספינות דגל ב-3500 ש"ח.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אין סיבה אמיתית לשלם על קוביה טכנולוגית 600-700-800 דולר.

אבל גם 350 דולר זה לא מעט. אבל המשלוח/מיסים זה עוד 100 דולר.

העייפ פון 6. מתחיל ב 600-700 דולר. מה שבפנים זהב?

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

• חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)
הגישה שלי היא לקנות מכשירי mid level ולהחזיק בהם עד שהם מדרדרים - בדרך כלל מדובר ב-2-3 שנים אם אין מפגשים עם הרצפה. נוסף שאני צריך לתחזק לפחות 5 מכשירים בזמן נתון, אז הוצאה על החלפת סט מכשירים כבר הופכת 5 ספרתית. למזלי מאז 2002 רכישת המכשירם כבר לא מסונכרנת כך שהעונש מתחלק על פני השנים. בכל מקרה כרגע יש בבית 4 מכשירים מדרגות כניסה על ביניים (שני נקסוס 4, מטוט G ומוטו E) שלאף אחד אין תלונות כלפיהם, ומכשיר אחד שמתחיל לקרטע - Galaxy S advance בן שנה וחצי, שכנראה יצריך החלפה בחודשים הקרובים. אבל המחליף יהיה מכשיר מדרג של צמוטו G (אולי בגר החדשה) או LG G2mini או מכשיר אחר בדרגת מחיר זו. אפילו לחובבי הטכנולוגיה במשפחה אין שום עניין להשתדרג כל אימת שיוצא דגם חדש, או לקנות ספינות דגל ב-3500 ש"ח.

גם אנחנו רוכשים מכשירים במחירים בסדרי גודל כזה. את הגלקסי 2 וה 3 רכשנו הרבה אחרי שיצאו להם מחליפים מתקדמים. הבעיה היא שבדיעבד יכולנו לרכוש מכשירים סינים בפחות כסף, שהיו עושים את אותה העבודה פחות או יותר לאותו פרק זמן שהגלקסי לדורותיו מחזיק עד שהוא מתחיל לקרטע.

לדעתי משתמש פשוט לא באמת נהנה מכל החידושים הטכנולוגיים במכשירים, פרט למצלמה איכותית יותר ומסך טיפה גדול יותר וגם כאן ההבדלים לא משמעותיים.

כל מכשיר היה מהיר והגיב יפה כשהיה חדש, ולדעתי זו אשליה שהמכשיר החדש מהיר יותר. הישן פשוט הופך לאיטי עם הזמן. אנימציות בתפריטים וכל מיני אפקטים גרפיים שאין בדור הקודם זה לא התקדמות טכנולוגית.

עריכה: עוד לא הבנתי מה המטרה של השעון הזה. אשמח אם מישהו יסביר.

עריכה אחרונה על ידי SlowRide

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
המצלמה טובה? הסוללה מחזיקה הרבה זמן? כמה הוא שווה ביד2?

על קצה המזלג.

המכשיר מהיר ? כן בהחלט.

המכשיר נתקע ? לא.

ניתן לשלוח מיילים/SMS/MMS/וואטספ ? כן.

יש עידכונים ? כן בהחלט.

ניתן לצלם את הקטן שלי ולהגדיל את התמונה ? כן בהחלט.

אפשר לראות גם סרטים ב-HD ? כן.

למכשיר יש GPS ? כן ועובד מצויין עם וויז וגם גוגל מאפס.

המכשיר יקר ? ממש זול לעומת שאר המכשירים ונותן עבודה כמו מכשיר שעולה פי 4 ?

אז מה הבעיה ?

לא יודעת...

איזה כייף לי :)

פורסם

מרק, הנקסוס 4 הוא מכשיר לא רע(היה לי כזה למשך חצי שנה)

אבל המצלמה שלו, והסוללה שלו פשוט זבל עופות(עם הספיקר שבנוי ככה שלא שומעים כלום כשהמכשיר על הגב, עוד אפשר לחיות)

פורסם

בדגמים היותר חדשים של נקסוס 4 הייצרן הוסיף טיפה גובה בחלק האחורי של הפלסטיקה של הטלפון בכדי שישמעו את הספיקר טוב יותר כאשר הטלפון מונח על הגב.

זה לא עזר הרבה אבל אפשר לחיות עם זה וגם עם שאר החסרונות כאשר אתה משווה עלות/תועלת לעומת מכשירים שעולים פי 2-3 מנקסוס 4.

איזה כייף לי :)

פורסם

מה שאני לא מצליח להבין הוא מדוע מכשיר מתחיל לקרטע אחרי שנה וחצי בלי שמעמיסים עליו עוד אפליקציות, וגם factory reset לא משפר את המצב

ניתן לצלם את הקטן שלי ולהגדיל את התמונה ? כן בהחלט.

התיאשת? אתה מסתפק בצילום? :evil:

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
מה שאני לא מצליח להבין הוא מדוע מכשיר מתחיל לקרטע אחרי שנה וחצי בלי שמעמיסים עליו עוד אפליקציות, וגם factory reset לא משפר את המצב

עם הזמן המגעים שנועדו לצורך הולכה טרמית לשאר גוף הטלפון מאבדים את יעילותם, המעבד/ים מתחממים הרבה יותר מהר ומאטים את תדר העבודה לרמות נמוכות תוך זמן קצר.

פורסם (נערך)

אפשר לשים להם משחה טרמית, כמו למחשב?

נוט 3 בקרוב מאוד יהיה לא רלוונטי בכל מקרה (כמו נוט 2 ז"ל).

ולמה נוט 2 כבר לא רלוונטי?

אני עדיין מתקשה להבין במה מכשירי הדגל של היום שונים מנוט 2 מלפני שנתיים. נוט 2 זה שיא ההתפתחות של סמארטפונים, ושם היא נעצרה. כל מה שמעבר לזה זה מי יוציא לשוק מכשיר עם מספרים יותר גדולים במפרט.

עריכה אחרונה על ידי vadim6385

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
אין סיבה אמיתית לשלם על קוביה טכנולוגית 600-700-800 דולר.

אבל גם 350 דולר זה לא מעט. אבל המשלוח/מיסים זה עוד 100 דולר.

העייפ פון 6. מתחיל ב 600-700 דולר. מה שבפנים זהב?

את זה אתה החלטת בשביל כולם! אפשר להגיד אותו דבר על כל נושא כמו רכב, בושם, שעונים וכו'.

אני עדיין מתקשה להבין במה מכשירי הדגל של היום שונים מנוט 2 מלפני שנתיים. נוט 2 זה שיא ההתפתחות של סמארטפונים, ושם היא נעצרה. כל מה שמעבר לזה זה מי יוציא לשוק מכשיר עם מספרים יותר גדולים במפרט.

איזו התפתחות? להוציא מכשיר עם מסך גדול ועט זה התפתחות? אף אחד כמעט לא צריך את זה.

העניין לא רק להגדיל את המספרים, אלא גם לדאוג למנף חברות צד ג' לנצל את היתרונות החדשים.

Just daily

07' Škoda Octavia 1.9 TDI DSG6 09' Toyota Avensis

HU: Alpine CDE-126BT AMP: Mac Audio ZX 4000 SUB: Hifonics HFI12D4

מצלמות תיעוד לרכב - המון מידע והמלצות מחברי הפורום

פורסם (נערך)

איזה סיבה יש לך לשלם 800 דולר על מוצר (גניב. שביר. עדין. ותקופתי) כמו טלפון נייד.

וסליחה מה העייפ פון החדש יכול לעשות שמכשיר בן שנתיים לא? או מכשיר שעולה 200 דולר?

ובשביל חווית משתמש. עדיף פטריות / ועישונים אחרים.

עריכה אחרונה על ידי Soundman

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם (נערך)
איזו התפתחות? להוציא מכשיר עם מסך גדול ועט זה התפתחות? אף אחד כמעט לא צריך את זה.

מסך גדול עם עט היה גם בנוט 1, ובעוד הרבה מכשירים לפניו.

ההתפתחות היא להוציא סוף סוף מכשיר שיש בו הכל (יש לו גם גירסת 4G LTE לצורך העניין), שלא ייתקע ולא יקרוס, עם חומרה איכותית, ושהסוללה בו תחזיק יום שלם של שימוש אינטנסיבי. וגם, אלא אם אתה חולה שידרוגיטיס כרוני, לגרום לך לתהות למה החברות האחרות בכלל טורחות להוציא מכשירי דגל שאין בהם שום דבר חדש חוץ ממספרים גדולים במפרט, וגימיק תוכנתי כזה או אחר. בסופו של דבר החוויית משתמש היא אותה חוויית משתמש.

לגבי העט אני מסכים איתך, לגבי מסך גדול - לא כל כך. הנוט מחליף אצלי מחשב נייד, והמסך שלו מאוד נוח בשביל זה. חוץ מזה שמסך 5.5" כבר נהיה סטנדרט היום. רזולוציה "רק" 720P? במסך 5.5" יש צורך ביותר מזה?

ובשביל חווית משתמש. עדיף פטריות / ועישונים אחרים.

כדי שלקראת גיל 35-40 יברח ממך אחרון התאים האפורים, אבל זה כבר נושא לדיון אחר.

לא, תודה, בשבילי עדיף סמארטפון

עריכה אחרונה על ידי vadim6385

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

מעניין.

יש מידה של אמת בקביעה שהשיא הגיע בסביבות הנוט 2.

אבל אז בא 4g וטרף את הקלפים - זה באמת מהיר יותר. משמעותית.

במה אין צורך? ברזולוציה המשוגעת של s4/s5.

כל מה שמעבר ל-320 נקודות לאינץ' זה פשוט מיותר,

אפילו לצעירים חדי חושים.

אגב, גם אצלי הנוט הגיע במקום שדרוג מחשב נייד.

לא מסוגל להקליד על טלפונים קטנים יותר, הזדקנתי :-(

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

• תוכן חדש...