Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4295 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הגב של ה 5C הוא אחד הפלסטיקים המסריחים והנשרטים ביותר שראיתי בחיים. הוא ממש לא באיכות גבוהה יותר מהמתחרים הקוריאנים, אפילו ה hyperglaze המזוויע של הגלקסי S3 עמיד ועדיף מזה. מה שעוד יותר מוזר זה שזה אמור להיות פוליקרבונט בכלל, אני לא יודע איך הם הצליחו להגיע למצב כזה.

ואני לא רואה מה הבעיה עם ירידת המחיר של ה S4, כרגע לפי זאפ האופציה הזולה ביותר היא 1800 ש"ח ל I9500 ו 1900 ש"ח ל I9505.

למכשיר בן שנה ו 5 חודשים.

להיפך, אם הוא עדיין היה עולה 2500 שקל- זה היה מצב עקום, ושוק היד שניה לא היה זז לשום מקום. אצל אפל המצב לא תואם לשאר השוק מסיבה פשוטה, אפל הם היחידים שמוציאים מכשירי אפל, ואפל לא מורידים מחיר. זה נראה להם הגיוני לדרוש על מכשיר בן 7-8 חודשים את אותו מחיר כמו ביום ההשקה

אבל מה, אנשים משלמים, אז בעצם למה להם להוריד מחיר. ומחירי היד"ש בהתאם.

• תגובות 318
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
אפל זה לוגו של תפוח נגוס, ושלא תיתן לפרסום לבלבל אותך- מעל חצי מקהל הלקוחות של האייפון קונה את זה כי זה אייפון. לא איכפת להם מה יש בפנים, לא איכפת להם מה זה מסוגל לעשות, איכפת להם שיש תפוח.

בערך כמו מי שקונה קורולה.

עד היום מגיעים אלי לקוחות ושואלים אם יש גלקסי S2 כי הם מצפים לקנות אותו בגרושים (נגיד משהו כמו 600 ש"ח), קצת קשה להסביר להם שכבר הפסיקו אפילו לשווק את ה-S3 והאופציה המינימלית כרגע בקטגוריה היא S4 שירד למחיר כמעט כמו S2 כשנמכר עוד בימיו האחרונים.

אז זהו שיש S2, יש S3 והמחירים הם 1300 שקל ל S2 ו 1600 ל S3.

נכון לאתמול עוד היה לי בארון.

פורסם

לא הכל שחור ולבן.

אחרי שהייתי עם S2, אני כבר כחצי שנה עם אייפון 5s שקיבלתי, לא הייתי חושב לרכוש אותו במחיר שהוא נמכר (הכיוון שלי היה nexus 5).

נתתי לו צ'אנס, והאמת שאולי מערכת ההפעלה "משעממת", אין אפשרויות קיסטום מעבר לשינוי רקע, אבל היא עושה את העבודה. וזה כל עוד אין דרישות "גבוהות", שנוגעות לאטימות של מערכת ההפעלה, כמו להוריד למכשיר קבצים ולשלוח אותם באימייל. זה אולי חסרון עבור חלק מהאנשים, אבל זה גם יכול להיות יתרון למשתמש הפשוט.

מעבר לכך, אני חושב שהנתונים על הניר כבר לא ממש רלוונטיים (אולי חוץ מגודל המסך). לדוגמא המפרט של הנוט 3 הרבה יותר חזק מהמפרט של האייפון (מעבד כפול ליבה 1.3 ג"ה, לעומת מעבד מרובע ליבות 2.3 ג"ה, 1GB זכרון לעומת 3GB), ועדיין אפשר

שזה לא בא לידי ביטויי בשימוש היומיומי.
פורסם (נערך)

אמרתי לך את דעתי בנוגע ליבוא ה"רשמי"...

יש דרכי יבוא אחרות ישירות מאירופה וארה"ב לדגמי ה LTE.

המפרט של הנוט 3 הרבה יותר חזק מהמפרט של האייפון (מעבד כפול ליבה 1.3 ג"ה, לעומת מעבד מרובע ליבות 2.3 ג"ה, 1GB זכרון לעומת 3GB), ועדיין אפשר

זה בגלל הממשק הכושל של סמסונג. תבדוק איך זה בחברה אחרת, או בנקסוס.

עריכה אחרונה על ידי ceyal
פורסם
לחברי הכת מקופרטינו אתה מתכוון. בםועל אנדרואיד נמצאת ב כ70 אחוז מהמכשירים היום, אפל בפחות מ 25 ו 5 אצל מיקרוסופט.

אני לא מסמפט את סמסונג, אבל זה משקף את המציאות כרגע.

1. אנדרואיד נמצאת ביותר מ 70% לפי הנתונים האחרונים, ברור שהמחירים והמגוון עושה את שלו (תנסה להשוות מכשירי דגל בלבד, אני אשמח לראות את התפלגות).

מתוך ה 70%, 80% זה מכשירי Mid-low range, יש יבשות שלמות כמו דר' אמריקה שאין נציגות רשמית של אפל כמעט באף מדינה - מה שמונע מאנשים לקנות את המכשיר (גם אם זה רק לאלה שיש כסף בכלל לקנות), יש מדינות כמו ארגנטינה ופרו שבהם Moto g ו xperia t זה שיא הטכנולוגיה לפחות לפי הנתונים של הלקוחות שלנו (מקווה שזה מייצג את הרוב שם ואני לא טועה).

2. התמונה של הנוט מול הפלוס...

מסך: לנוט יש מסך QHD שאף אחד בתכלס לא צריך, גימיק שיווקי נטו, זולל סוללה, מוריד ביצועים (ע"ע LG G3) כבר הוכח בעבר במבחני מעבדה שצפייה במסך 4.7 אינצ' ממרחק של 30 מ"ס לא מצריך יותר מ 720p והעין האנושית לא תרגיש הבדל מהותי (את ההבדל בסוללה דווקא כן נרגיש). אני משתמש כרגע בטלפון עם 469 PPI, הייתי יום עם המוטו G שהמסך שלו הוא "רק" 326 PPI, לא הרגשתי שום ירידה בחדות, והייתי מעדיף מסך כזה על חשבון חיי סוללה ארוכים יותר.

נתוני ה SOC וכמות הזיכרון לא מעניינים כאשר משווים אנדרואיד ל IOS, כל אפליקציה תעבוד מצויין על שני המכשירים, סביר להניח שזה יעבוד אפילו טוב יותר על ה IOS בגלל כמות הזבל שיש ב touchwiz, בטח צריכת הזיכרון בסמסונג תעמוד על גיגה וחצי עוד לפני שתפסיק להתקין אפליקציה בודדת.

מצלמה: עיבוד התמונה של אפל נהדר, אמרו שיש חיישן חדש ומשופר, נצטרך לחכות ולראות את התמונות, בסמסונג הפירוט יהיה גבוה יותר כאשר עושים קרופ בגלל כמות הפיקסלים (מעניין מישהו שמעלה תמונות של אוכל לאינסטגרם?), שתי המצלמות יעשו את העבודה.

סוללה כמעט זהה, ושוב בגלל הזבל ב TW וה QHD אני מאמין שהאייפון יחזיק יותר זמן בין טעינות.

החיסרון היחידי של האייפון זה הכרטיס הרחבה וה BT LE וכמו שאתה רואה ללקוחות אפל זה לא בדיוק מפריע.

3. התמונה של מחירי האייפון שאתה מתעקש לעלות שוב ושוב לא רלוונטית, רשום לפי נתוני אייסטור, מי אלה אייסטור לא ברור?! הבנו שערוץ 2 רוצה כותרת מפוצצת, אבל זה לא משקף את המציאות וברגע שהיבוא הרשמי יתחיל המחיר יהיה פחות או יותר כמו של הנוט (בדיוק כמו בחו"ל)

פורסם
אמרתי לך את דעתי בנוגע ליבוא ה"רשמי"...

יש דרכי יבוא אחרות ישירות מאירופה וארה"ב לדגמי ה LTE.

היבוא הרשמי בסדר גמור, השירות לא פחות טוב מיבואנים מקבילים ובכל מקרה עדיף (אני אומר מניסיון כמשווק ולא כלקוח, מנקודת המבט שלי השירות בסדר גמור לעומת יבואנים אחרים). מה לעשות שסמסונג גלקסי אינו מוצר מושלם והייתה ליבואן תקופה שהם פשוט לא עמדו בעומס לעומת אפל שמתחייבים לתיקון תוך 48 שעות עם שירות עד הבית כשבדרך כלל אף אחד לא נזקק לזה.

Just daily

07' Škoda Octavia 1.9 TDI DSG6 09' Toyota Avensis

HU: Alpine CDE-126BT AMP: Mac Audio ZX 4000 SUB: Hifonics HFI12D4

מצלמות תיעוד לרכב - המון מידע והמלצות מחברי הפורום

פורסם

אמרתי שאני את סמסונג למדתי לשנוא..

עיצובים נוראיים, לאונצר איום, זליגת זכרון ללא סוף ועדכונים שמהירים קצת יותר מבואו של המשיח. תוסיף לזה מכשירי דגל עכשוויים כמו נוט 3 שאפילו לא קיבלו 4.4.4 ומדיניות חסימה שערורייתית.

(מצחיק שסוני עדכנה את ה Z המקורי ל 4.4.4 = מכשיר בן שנתיים)

סאני אולי טובים בתור מוכרי מכשירים. שירות זה אחד הדברים הכי גרועים שם.

רק 2 דוגמאות, סוללה ב S4 של חבר התנפחה. נסע לסאני בקניון ראשון כדי להחליף. הבחורה בקבלה אומרת לו שיש מצב שזה המכשיר והוא יצטרך להשאיר אותו שבועיים לתיקון. היה צורך בטלפון למנהל שירות איזורי כדי שהמטומטמת תחליף לו סוללה.

דוגמה שניה זהה לחלוטין רק עם מטען. כל הנסיונות להבין למה צריך להשאיר את המכשיר כשהמטען לא תקין לא צלחו.

פורסם

מעבר לכך, אני חושב שהנתונים על הניר כבר לא ממש רלוונטיים (אולי חוץ מגודל המסך). לדוגמא המפרט של הנוט 3 הרבה יותר חזק מהמפרט של האייפון (מעבד כפול ליבה 1.3 ג"ה, לעומת מעבד מרובע ליבות 2.3 ג"ה, 1GB זכרון לעומת 3GB), ועדיין אפשר

זו לא השוואה ממש הוגנת- הדרישות של כל משתמש מהנוט 3 גבוהות לאין שעור מהאייפון. בנוסף, המערכת של אפל סוגרת כל אפליקציה שאתה יוצא ממנה, באנדרואיד זה עושה backgrounding. אם תקפיד לסגור כל אפליקציה באנדרואיד מתי שאתה יוצא ממנה, המכשיר יטוס.

אבל התרגלת לנוחות שאתה יכול "לסגור", ושתפתח זה יהיה בול באותו מקום באמצע הפעולה, המחיר שמשלמים על זה הוא העמסה הדרגתית על המכשיר וטיפל'ה יותר איטיות בממשק.

אבל מצד שני, המכשיר הזה בהמת עבודה. אתה יכול לבצע פעולות במקביל עם מסך מפוצל כאשר כל אחד מחלקי המסך אשכרה בגודל שמיש, עם עוד פעולות שמתבצעות ברקע.

בשימוש יומיומי (שיחות-מצלמה-פייסבוק-אינטרנט) זה מן הסתם לא בא בכלל לידי ביטוי (אולי אם באינטרנט אתה פותח הרבה טאבים, ואז אתה יכול לראות שבנוט 3 גם 30 טאבים בכרום לא מזיזים לו)

מצד שני, מי שאלו השימושים שלו- זה ממש לא המכשיר בשבילו. יש לאנשים נטיה לקנות מכשיר שלא מתאים להם בפועל רק בגלל השופוני.

1.

2. התמונה של הנוט מול הפלוס...

מסך: לנוט יש מסך QHD שאף אחד בתכלס לא צריך, גימיק שיווקי נטו, זולל סוללה, מוריד ביצועים (ע"ע LG G3) כבר הוכח בעבר במבחני מעבדה שצפייה במסך 4.7 אינצ' ממרחק של 30 מ"ס לא מצריך יותר מ 720p והעין האנושית לא תרגיש הבדל מהותי (את ההבדל בסוללה דווקא כן נרגיש). אני משתמש כרגע בטלפון עם 469 PPI, הייתי יום עם המוטו G שהמסך שלו הוא "רק" 326 PPI, לא הרגשתי שום ירידה בחדות, והייתי מעדיף מסך כזה על חשבון חיי סוללה ארוכים יותר.

נתוני ה SOC וכמות הזיכרון לא מעניינים כאשר משווים אנדרואיד ל IOS, כל אפליקציה תעבוד מצויין על שני המכשירים, סביר להניח שזה יעבוד אפילו טוב יותר על ה IOS בגלל כמות הזבל שיש ב touchwiz, בטח צריכת הזיכרון בסמסונג תעמוד על גיגה וחצי עוד לפני שתפסיק להתקין אפליקציה בודדת.

מצלמה: עיבוד התמונה של אפל נהדר, אמרו שיש חיישן חדש ומשופר, נצטרך לחכות ולראות את התמונות, בסמסונג הפירוט יהיה גבוה יותר כאשר עושים קרופ בגלל כמות הפיקסלים (מעניין מישהו שמעלה תמונות של אוכל לאינסטגרם?), שתי המצלמות יעשו את העבודה.

סוללה כמעט זהה, ושוב בגלל הזבל ב TW וה QHD אני מאמין שהאייפון יחזיק יותר זמן בין טעינות.

החיסרון היחידי של האייפון זה הכרטיס הרחבה וה BT LE וכמו שאתה רואה ללקוחות אפל זה לא בדיוק מפריע.

בוא נעשה סדר:

1- אין לנו אינדיקציה מה צריכת החשמל של המסך החדש של הנוט 3. המסכים הם AMOLED וההיגיון של LCD לא תופס פה. היו הרבה נבואות זעם בקשר למסך של הנוט 3 בתקופה שלפני יציאתו, פנל 5.7" 1080P לעומת 5.5" 720P של הנוט 2, סוללה בערך באותו נפח (הבדל של 120 מיליאמפר)

ובסוף מה יצא? לא רק שהנוט 3 מחזיק יותר זמן מהנוט 2 בכל אחד מהשימושים, בדיקה ספציפית של המסך מראה שהוא צורך בערך 12-15% פחות אנרגיה.

אז ספקולציות בנושא הן חסרות פואנטה לחלוטין, מה שגם למעט מצב של מסך מלא בצבעים בהירים כל הזמן, מסכי AMOLED חסכוניים משמעותית מ LCD.

2- "מוריד ביצועים"- המאיץ הגרפי צריך למלא יותר פיקסלים בזמן נתון. כן. בבנצ'מארק גרפיקה on screen, עם מפרט זהה אתה תקבל תוצאה נמוכה יותר במכשיר עם הרזולוציה הגבוהה יותר.

בחיי היומיום- זה לא משנה, בכלל. החומרה של המכשירים האלו היא overkill מראש, וגם המשחק הכי כבד במרקט ב QHD לא ממש ידאיג את המאיץ הגרפי של מכשיר חדש כזה או אחר, בין אם G3 או נוט 4. אני לא מבין למה אתה מתכוון ב "הורדת ביצועים".

למעבד, אגב, אין קשר לזה בכלל.

3-

בטח צריכת הזיכרון בסמסונג תעמוד על גיגה וחצי עוד לפני שתפסיק להתקין אפליקציה בודדת.

אנדרואיד עובדת עם הקצאת זיכרון on demand.

אתה משוטט בממשק? המערכת תשתמש בכל הזיכרון שהיא רוצה ותבצע swap על ה RAM עצמו כדי לאפשר לך שימוש כמה שיותר חלק. שאתה נכנס לטאסק מנג'ר אתה רואה "ג'יגה וחצי תפוס" וחושב אוי, אין פה זיכרון להריץ כלום בנוסף.

אבל זה לא "בנוסף". ברגע שתיכנס לאפליקציה, המכשיר יקצה לה את כל הזיכרון שהיא רוצה, כי פעולות הממשק וכו' בהשהיה. יתכן מצב שצריכת הזיכרון בממשק ובזמן שימוש באפליקציה זהה לחלוטין (סתם לדוגמה, ג'יגה וחצי), אבל אתה פשוט לא רואה את זה בזמן השימוש באפליקציה, כי אתה... משתמש באפליקציה.

אז הטענה הזו ריקה לחלוטין, ואין לזה קשר ל TW, ממשק של כל מכשיר אנדרואיד ייראה כאילו הוא משתמש בכמויות גדולות של זיכרון ב IDLE.

פורסם

תודה על ההסבר המעמיק .

בנוסף, לא לשכוח שמדובר במסך 5.7 אינטש. בגודל כזה יש הבדל נראה לעין בין 1080 לQHD.

פורסם

אם להגיד את האמת, לא, לא ממש. מירוץ הפיקסלים הפך להיות טירוף חסר פשר, ולא היה שום רע בלעצור ב 1080P ולשפר את מאפייני המסך האחרים.

במקרה של 720P ל 1080P מצד שני, זה כבר הבדל שניתן לראות, פחות במסכי 4.7, יותר ב 5.5+

סאמסונג נוטה לפזול לרזולוציות גבוהות מ 2 סיבות:

1- כי אסור שלאחרים "יהיה יותר גדול", הם כרגע החברה המובילה בשוק, ורוצים לשמור על זה גם אם זה רק בשטויות על הנייר.

2- המסכים של סאמסונג ב S1, S3, S4, S5, נוט 1, נוט 3 וכנראה גם נוט 4 הם AMOLED בעלי מטריצת pentile. בימי הנוט 1 השתמשו ב RGBG, מה שגרם למין אפקט "screen door" שהציק לאוכלוסיה היותר פדנטית בנושא, המצב נמשך עד ל S3, אבל שם הרזולוציה הייתה כבר גבוהה מספיק כדי שאנשים לא ישימו לב.

ואז נכנס ה S4, וסאמסונג שינו את המסכים למטריצת pentile עם ארגון סאבפיקסלים בצורת "יהלום", המטריצה החדשה מסתדרת טוב בהרבה עם אלכסונים וצורות מעוגלות בלי "זיגזגים" בקצוות, לכן כבר מעל שנה בכלל לא שמעת תלונות על הנושא (זה, והעובדה שהרזולוציה היא כבר 1080P....)

הפואנטה היא שלסאמסונג תמיד יש פחות סאבפיקסלים במסך, אבל הם במקביל רוצים את המסך הכי טוב בשוק. זה מחייב אותם להציע את הרזולוציה הכי גבוהה בנמצא, ולסמוך על שאר היתרונות המולדים של מסכי ה AMOLED כדי שיביאו את הגביע הביתה.

מבחינה פרקית העלאה נוספת של הרזולוציה ממש לא דרושה, displaymate בחנו את המסך של הנוט 3, ונתנו לו את הציונים הכי גבוהים שרק אפשר בערך ב 90% מהקטגוריות, עם הכרזה "זה המסך הכי טוב שראינו אי פעם".

אישית ממש לא היה מפריע לי אם הנוט 4 גם היה "רק" 1080P.

פורסם

אני לא מבין מה הבעיה ב"אנשים שקונים מוצרי אפל רק כי זה מוצרי אפל". קוראים לזה מוניטין והוא לא צומח סתם. אני מסתובב כבר ארבע שנים עם אייפון 4, וככל הנראה אחליף לאייפון 6 החדש (למרות שעד הרגע האחרון ממש עוד קיוויתי שהם גם יוציאו גרסת 4 אינץ', למרות כל השמועות. מן הסתם זה לא קרה). למה אני מעדיף אייפון?

אני מעדיף אייפון כי אני אדם שלא מתעסק יותר מדי בצילום. אין לי כוח להתעסק עם הגדרות מסובכות שאני לא מבין בהן, לקבוע סטורציה וזמן חשיפה ומצב צילום וכל זה. אני רוצה במצבים מסויימים להוציא את הטלפון, ללחוץ על כפתור ושתצא התמונה הכי טובה שאפשר. אין מכשיר שיכול לעשות את זה ברמה של האייפון (אולי בסיטואציה ספציפית מסויימת כן, אבל בממוצע על כל התמונות שאני אצלם לאורך חיי המכשיר, האייפון לא ינוצח).

אני מעדיף אייפון כי אני משתמש במכשיר שלי כנגן MP3 באופן יומיומי מצד אחד, אבל אין לי כוח לבדוק 10K אפליקציות שונות בחנות. אני יודע שאפליקצית המוזיקה של האייפון נהדרת (ואני אפילו אחד מיחידי הסגולה שמסתדרים יופי עם אייטיונס) . אני יודע שהחלוקה לאלבומים תהיה נכונה ובלי בלבולים, אני יודע שיצירת רשימות השמעה היא קלה ואינטואיטיבית, ואני יודע שאיכות השמע תספק אותי מעל ומעבר, לאור העודה שאני אוהב מוסיקה טובה אבל לא אודיופיל.

אני מעדיף אייפון כי אני לא כל היום גולש במכשיר (במשרד ובבית יש לי מחשב, שהוא אופצייה נוחה יותר לגלישה מכל טלפון), אבל כשאני גולש אני רוצה שזה יעבוד חלק ובלי תקיעות וברבורים מיותרים,כדי שאני אוכל לבדוק את מה שאני צריך ולהמשיך הלאה.

אני מעדיף אייפון כי אני יודע שאני אשלם פעם אחת ביוקר, ואז אני אהנה ממכשיר מהיר ונוח כ-4 שנים, כולל עדכונים למערכת ההפעלה ותמיכה. כשמדובר באנדרואיד, אלא אם כן קונים את אחד ממכשירי הדגל המוכחים (מה שנהיה שוב פעם קנייה לפי מוניטין, הפעם של השם "סמסונג גלקסי S" במקום "אייפון"), תמיכה של היצרנית היא הימור. כמובן שלא תהיה תמיכה למכשירי mid-range ומטה, זה ברור לכולם, אבל אני מוכן להתערב שהלקוחות שקנו HTC one max שנה שעברה היו בטוחים שהם קנו מכשיר דגל, ולא חשבו שאף אחד לא יזכור את קיומם פחות משנה אחרי. אופס. לקנות גלקסי אלפא זה הימור עצום.

את כל הדברים האלה ועוד אפשר לכנות "לקנות אייפון כי הוא אייפון", אבל אני באמת לא רואה את הגנאי בכך. לוקח הרבה זמן לבנות מוניטין, ומה שיותר מעניין אותי בתור לקוח - חברה תעשה הרבה מאוד על מנת לא לשבור או לקלקל את המוניטין שלה. זה מה שמבטיח לי שבסבירות גבוהה "מה שהיה הוא שיהיה" ואני אקבל עדכונים ותמיכה למכשיר שאקנה.

פורסם
אם להגיד את האמת, לא, לא ממש. מירוץ הפיקסלים הפך להיות טירוף חסר פשר, ולא היה שום רע בלעצור ב 1080P ולשפר את מאפייני המסך האחרים.

או את הסוללה, שזה הדבר הכי מתבקש.

עיקר חומרת הסמרטפונים יכולה לדרוך (ונראה שגם די דורכת) במקום לפחות עוד שנתיים ובאמצעות אופטומיזציות תוכנה (באנדרואיד זה זועק לשמים, במיקרוסופט ואפל הרבה פחות) להשאיר גם את החמורים הותיקים רלוונטיים.

פורסם (נערך)

בהצלחה.

זה בדיוק מה שאני אומר. אפל יצרו מכשיר לאנשים שטכנולוגיה לא מעניינת אותם.

אלפא, כבר היום מי שמתשמש ב 4.4 ואילך יכול לעבור למכונה וירטואלית ART במקום דאלוויק. (יש יצרנים שחסמו את זה כי כנראה אצלם זה לא עובד טוב)

שינוי עצום. בגרסה הבאה זה כבר יהיה מובנה.

תמיכה טובה יותר בחומרה חדשה, מהירות גבוהה יותר ואפשרות לעבוד גם עם מעבדי אינטל

עריכה אחרונה על ידי ceyal
  • חברי המעגל הראשון
פורסם

את כל הדברים האלה ועוד אפשר לכנות "לקנות אייפון כי הוא אייפון", אבל אני באמת לא רואה את הגנאי בכך. לוקח הרבה זמן לבנות מוניטין, ומה שיותר מעניין אותי בתור לקוח - חברה תעשה הרבה מאוד על מנת לא לשבור או לקלקל את המוניטין שלה. זה מה שמבטיח לי שבסבירות גבוהה "מה שהיה הוא שיהיה" ואני אקבל עדכונים ותמיכה למכשיר שאקנה.

בקיצור אתה משתמש מינימלית במכשיר אבל שילמת עליו בוכטה. (כמה עלה אייפון 4 בזמנו?)

אתה אפילו לא יודע למה קנית את זה...

בשביל לשמוע מוזיקה ולעשות שיחות לא ממש צריך עדכונים ותמיכה.

אני משתמש בדיוק כמוך בסמארטפון ולדעתי אין סיבה להוציא על מכשיר שיעשה את השטויות האלה סכום של חודש שכירות בווילה 6 חדרים.

המוניטין שאתה מדבר עליו צמח בגלל שיווק גאוני וזהו. המוצרים עצמם לא גרועים אבל ממש לא מצדיקים כאלה מחירים.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• תוכן חדש...