Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4294 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)
אתה יודע שזה קשקוש אינטרנטי חדש.

קח טלפון כמו נקסוס 4 או גלקסי ותפעיל עליו כוח כמו בסרט שהוצג ביוטיוב לא רק שהוא יישבר כי הוא עשוי מזבל קוריאני אלה הזכוכית גם עלולה

לקפוץ לך לעיין

.....

צר לי להגיד לך אבל אותו בחור על אותו שולחן עבודה החזיק NOTE3 והפעיל עליו יותר לחץ (הצהרה שלו, תראה ביוטיוב) והוא לא נדפק, והזכוכית לא נשברה , מעניין אה.:roll:

אה שכחתי לציין, לשני הטלפונים אותו גודל מסך והסמסונג עולה שליש/חצי ממחיר התפוח :idea:

עריכה אחרונה על ידי omar87

SOLD  Manual Black Seat IBIZA 2012

Manual Toyota Corolla 2010 <----------

• תגובות 318
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
מתוך העתונות, האייפון 6 מתעקם בכיס. די מובן שגודל כזה של מכשיר שפרמטרים של המשקל והעובי משחקים תפקיד חשוב בתכנון, יגרמו לכזו תוצאה. הענין הוא שהאייפון 6 עוד לפני שהוא מתעקם בכיס הוא מרוקן אותו, בשביל לפנות מקום לאחד כזה כדי לתקוע אותו שם.

כבר מזמן לא מבין את הרציונאל לקנות מכשיר בכמה אלפים טובים , לבוגרים ולילדים שמסתובבים עם קופסא שמספקת יכולות פי אין סוף והרבה מעבר לפונקציות הנחוצות באמת.

לדעתי הקופסאות האלה חירפנו את בני האדם ויצרו בהופעתם בשוק סוג של התנהגות חברתית מוזרה וכנראה די מזיקה שסוחפת את הכל לכיוון רע והזוי שסופו בלתי ניתן לחיזוי. מה שברור הוא שההתמסרות הבלתי נשלטת של אוכלוסית המערב הנאור לטכנולוגיות מתקדמות ככלל , תגרום להחלשותם ואולי גם לחיסולם כישויות. דווקא הקידמה הטכנולית שאינה עוצרת לרגע תביא לכך שדווקא שליטי ונתיני התרבויות הפחות מפותחות יוכלו בהינף יד לשתק אותנו, הכאילו מתקדמים ביום יום ועם כלי המלחמה הכי הכי, זאת בקלי קלות והרבה יותר קל משנדמה.

איזה טלפון יש לך?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

שלילי. מקורותי מוסרים שיש לו נל"נ עם מנואלה בצד

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

בזמן שהייתם עסוקים בלזיין את השכל יצא עדכון גרסה ל 8.0.1 שדופק פונקציות באייפון 6.

אחרי כמה תלונות הורידו את העדכון.

תיקנו סמסונג, להם יש טלפונים שלא מקבלים אף עדכון אז יש פחות בעיות (וגם חרא של מערכת הפעלה)

אייל

פורסם
אתה יודע שזה קשקוש אינטרנטי חדש.

קח טלפון כמו נקסוס 4 או גלקסי ותפעיל עליו כוח כמו בסרט שהוצג ביוטיוב לא רק שהוא יישבר כי הוא עשוי מזבל קוריאני אלה הזכוכית גם עלולה

לקפוץ לך לעיין.

אפל מייצרת מוצרים שרק אלוהים יודע לעשות טוב יותר.

How many of us ever know what it is to become the perfect version of ourselves

פורסם

נו אז מה ? ראיתי את הסרט לפני יומים.

בשימוש רגיל כאשר הטלפון בכיס אתה לא מפעיל כוח כזה על קצוות המכשיר.

ידוע שאלומיניום הוא חומר יחסית רך אז אני לא מתפלא שהבחור הצליח לעקם אותו ואין לזה שום משמעות בחיים האמיתיים.

איזה כייף לי :)

פורסם

לקפוץ לך לעיין.

יש לי סמסונג נוט 2 שנה וחצי, וזה בחיים לא קרה לי. כנראה הפלסטיק הקוריאני הזול יותר חזק מהחומרים ואיכות בניה המהוללים של אפל.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם (נערך)
בזמן שהייתם עסוקים בלזיין את השכל יצא עדכון גרסה ל 8.0.1 שדופק פונקציות באייפון 6.

אחרי כמה תלונות הורידו את העדכון.

תיקנו סמסונג, להם יש טלפונים שלא מקבלים אף עדכון אז יש פחות בעיות (וגם חרא של מערכת הפעלה)

למה סמסונג זו החברה היחידה בעולם אחרי אפל?

אם לא אייפון אז סמסונג?

אפל חברה פח זה כבר ידוע,סמסונג גם בצעדי ענק מתקרבת אליה.

וזה שאפל מוציאים עדכונים למכשירים ישנים שלהם זה יפה,הבעיה היא שהמכשירים פועלים חרא,אז בשביל מה להתאמץ?

על רוב מכשירי אנדרואיד אפשר להתקין מערכת הפעלה מעודכנת שתפעל יופי.

למרק 10 אני בכלל לא עונה כי הוא מדבר שטויות,כל העניין הזה של המכשירים שמתעקמים החלו מאנשים שהתלוננו ולא מהסרטון הנ"ל,לכן הטענה שלו שזה קשקוש אינטרנטי ואין לזה שום משמעות בחיים האמיתיים,לא עומדת במבחני המציאות.

הנה לקוח עם אייפון 6 עקום:

http://forums.macrumors.com/showthread.php?t=1785905

עריכה אחרונה על ידי ArikC

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

אחת מהסיבות בגינן אני מצפה לנקסוס 6. מוטורולה ונוקיה (וכן, גם התפוחים) נמצאים בראש הרשימה כשזה נוגע לאיכות בניה, הבעיה עם מוטורולה זו החומרה הנכה והחלשה שליוותה אותם לאורך השנים עם ליין המכשירים (למעט ה GPS, שהרשים מאוד בדרויד 2).

פורסם
למה סמסונג זו החברה היחידה בעולם אחרי אפל?

אם לא אייפון אז סמסונג?

אפל חברה פח זה כבר ידוע,סמסונג גם בצעדי ענק מתקרבת אליה.

וזה שאפל מוציאים עדכונים למכשירים ישנים שלהם זה יפה,הבעיה היא שהמכשירים פועלים חרא,אז בשביל מה להתאמץ?

על רוב מכשירי אנדרואיד אפשר להתקין מערכת הפעלה מעודכנת שתפעל יופי.

למרק 10 אני בכלל לא עונה כי הוא מדבר שטויות,כל העניין הזה של המכשירים שמתעקמים החלו מאנשים שהתלוננו ולא מהסרטון הנ"ל,לכן הטענה שלו שזה קשקוש אינטרנטי ואין לזה שום משמעות בחיים האמיתיים,לא עומדת במבחני המציאות.

הנה לקוח עם אייפון 6 עקום:

http://forums.macrumors.com/showthread.php?t=1785905

זה שאפל חברת פח זה כניראה ידוע רק לך,אחרת קשה להסביר את המכירות שלה,הבעיה כניראה ב6 פלוס וגם בתנאים מסוימים,יש לי הרגשה שמנסים להקצין הזה כי אוהבים רעש.

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם (נערך)

המכשירים היחידים של חברת אפל שנכנסו לביתי היו כמה אייפודי נאנו, שכמובן בעידן הסמארטפון מצאו את מקומם במגירה.

מסיבה זו איני יכוללהעיד על איכות המכשיר.

עם זאת אני רוצה להדגיש את נושא העלות: אתם מדברים על טלפונים בודדים, אבל חשבו על בעל משפחה: אני מחזיק 5 קוי טלפון פעילים. בהנחה שמכשיר עילית עולה 4000 ש"ח ושאורך החיים שלו 2-3 שנים (כלומר - בתקופה כזו עלי להחליף סט מכשירים שלם, אם בשל התישנות ואם בשל תקלות\אבדן\שבר) מדובר ב-20,000 ש"ח. בחלוקה ל-3 שנים מדובר בעלות של 7,000 ש"ח בשנה. נראה לכם סביר? בואו ניתן הנחה: רק 3000 ש"ח למכשיר, כלומר 15,000 ש"ח, או לפחות 5,000 ש"ח בשנה. נראה לכם סביר? לכן אני מתמקד במכשירים שעולים סביב 1000-1200 ש"ח, ומסתבר שגם לבני חובבי הגאדג'טים אין שום בעיה "להסתפק" בהם, הם משרתים אותם מעל ומעבר.

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

זה לא סביר,אבל זה ככה בכול תחום,הפיאט 500 695 שעולה 400 אלף סביר? לא.

הרי גם הנוט 4 שיצא יהיה לא זול,גם לא הרבה יקנו אותו למשפחה בת 5 קווי טלפון.

גם בתחום הטלפונים,מי שיכול להרשות קונה,לכן יש טלפונים זולים יותר שעולים K1 שקל כמו המוטו G.

פורסם
נו אז מה ? ראיתי את הסרט לפני יומים.

בשימוש רגיל כאשר הטלפון בכיס אתה לא מפעיל כוח כזה על קצוות המכשיר.

ידוע שאלומיניום הוא חומר יחסית רך אז אני לא מתפלא שהבחור הצליח לעקם אותו ואין לזה שום משמעות בחיים האמיתיים.

כל הסיפור התחיל בגלל​ שאנשים דיווחו על מכשירים שהתעקמו להם בכיסים בשימוש רגיל לחלוטין, "בחיים האמיתיים".

פורסם (נערך)
הסיני שלך לא מגיע עם אפליקציות מיוחדות בשבילו או חנות אפליקציות מלאה עם אלפי אפליקציות מותאמות.

הסיני שלך לא מגיע עם האלבום החדש של U2 (טוב זה לטובתו ולא רעתו)

הסיני שלך לא יימכר בשקל עוד שנתיים באיביי בזמן שאת האיפון הראשון עדיין אפשר למכור

הסיני שלך שאתה שם אותו על השולחן בבר אתה אומר לכולם שקנית את הטלפון הכי זול שמצאת בזמן שעם אייפן 6+ אתה הכי סטייל שיש.

רוב הקונים של האייפון קונים אותו בשביל הסטייל, אין סטייל בסינים

בהתחלה חשבתי שאתה ציני, המשכתי לקורא ולמרבה הצער הסתבר לי שלא.

לא יכלת לכתוב דעה יותר מנותקת מהמציאות.

הסיני שלי לא רק מגיע עם אפליקציות משלו, הוא מגיע עם מערכת הפעלה שלמה שפותחה אך ורק למענו, מערכת שמבוססת על אנדרואיד ומנצלת את המכשיר עד הסוף, כולל עדכונים חודשיים ואפשרות לקסטם כל דבר אפשרי בלי להסתבך יותר מדי.

האלבום של U2 לא שווה התייחסות בכלל, מה זה קשור לתוכנה או חומרה?

את הסיני שלי אני יכול למכור ברגע זה ב2000 שקל בלי למצמץ בזמן שהוא עלה לי קצת יותר מאלף.

הסיני שלי נראה טוב יותר מהאייפון, איכות הבניה שלו מעולה והוא גונב את ההצגה בכל מקום (לא אוהב את זה, נמאס לי להסביר לאנשים שיש עוד חברות חוץ מאפל וסמסונג.) והכי חשוב, הוא עולה 299 דולר (16 גיגה) ו350 דולר (64 גיגה), שליש מהאייפון 6+ (!!!).

ורק כדי שמה שכתבתי יהיה מגובה גם בפועל, להלן השוואה:

נ.ב

יש לי אייפאד AIR בעבודה שאני משתמש בו על בסיס יומי, אני לא מבין איך אפשר לקורא למערכת כל כך מוגבלת ולא ניתנת לקיסטום עם פאקינג כפתור אחד מעפן, ידידותית.

עריכה אחרונה על ידי ExoduS

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

• תוכן חדש...