Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4294 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 318
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
בחזרה לנושא האייפון - היום יצא לי פעם ראשונה לראות ולגעת במכשירים החדשים באפל סטור. להלן התרשמותי:

לגבי האייפון 6 הרגיל, לצערי הוא פשוט גדול לי מדי. אני רוצה ״בחזרה״ את המכשירים הקטנים של 3.5-4 אינץ׳. אין לי צורך ביותר מזה ולדעתי הגודל הזה מביא בעיקר חסרונות (בזה שהוא מגושם יותר ופחות נוח לשים בכיס, בזה שפחות נוח להשתמש בו ביד אחת) ואת היתרונות קשה לי לראות (אני גם ככה לא משחק משחקים על המכשיר ולא גולש שעות על גבי שעות). אני מסכים לחלוטין עם הפילוסופיה שהיתה לאפל בנושא עד להוצאת האייפון 6, וכרגע נראה שאת האייפון 4 המזדקן שלי אני אחליף באייפון 5c או 5s משומש. אכזבה.

לגבי האייפון 6 פלוס - אני אגיד לכם מה שאמרתי לחבר שדיברתי איתו אחרי הביקור בחנות. מה שהרגשתי לגבי המכשיר הזה זה שהוא התחיל את חייו במעבדות אפל בפארודיה על סאמסונג. בדיחה פנימית. מפה לשם אף אחד לא הבין שזה התפקיד שלו לעצור את הדבר הזה והמוצא יצא לשוק. אין מילה טובה יותר לתיאור המכשיר הזה מאשר גרוטסקי. אכזבה פלוס.

היום השוק הולך למסכים הגדולים לפחות במכשירי הדגל,ולכן זה צעד נכון של אפל,לגלישה באינטרנט,סירטונים לצג גדול יתרון ללא ספק,לגבי פאבלט,היה לי כזה סיני,בכיס לא נוח,אבל כמכשיר למשחק או גלישה פאבלט זאת המצאה מעולה,שים לב לרוב החברות יש פאבלט עם מסך ענק,כשאני יוצא לסידורים או עבודה אני לוקח תיקח צד קטן,שבו אני מאכסן מפתחות,ארנק וגם את הטלפון.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
אני כלל לא בטוח שאתה צודק. אישית יש לי מכשיר "4.5 ואני חושב שעוד "0.5 היה מוסיף לי

חצי אינץ' היה מוסיף לכולנו, לא? :-P

וברצינות - לי לקח כמה ימים להתרגל למסך 5 אינץ' מבחינת גודל המכשיר, והיום קשה לי לחזור אחורה. כשאני משחק עם אייפון 5 ודומיו המסך הקטן (וגם הפרופורציות שלו) מפריע לי. על אייפון 4 בכלל אין מה לדבר - הוא פשוט פצפון.

עם זאת, יצא לי גם לשחק עם מכשירי 5.5 אינץ ומעלה והרבה יותר קשה לי להתרגל אליהם משתי סיבות עיקריות:

1. הם לא ממש נכנסים לכיס (רק במכנסיים מסוימים וגם אז צריך להיזהר יותר).

2. הרבה יותר קשה להשתמש בהם ביד אחת. עם ה-S4 שלי אני לפעמים צריך להזיז את המיקום של המכשיר על כף היד בשביל להגיע עם האגודל לקצה העליון שלו, אבל במכשירים האלה גם זה לא מספיק.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

רק להבהיר - אין לי ספק שמבחינת אפל מדובר בהחלטה עסקית נכונה. נתוני המכירות מראים שזה מה שאנשים רוצים ויותר חשוב מזה - אין מתחרה אחרת היום שמייצרת מכשיר דגל ברמה של מתחרה-אייפון בגודל כל כך קטן כמו שהיו האייפונים הקודמים. בזה שאפל הגדילה את המכשיר היא תופסת משתמשים שעברו לאנדרואיד רק כי רצו מסך גדול, ומצד שני משאירה את שוק ה4 אינץ ריק, כך שמשתמשי אייפון ותיקים שרוצים את הגודל הקודם לא יצליחו (לפחות בינתיים) למצוא מכשיר אחר, ובהינתן העובדה שהם יצטרכו לעבור למכשיר גדול בכל מקרה, סיכוי גבוה שהם יבחרו להישאר עם האייפון.

ההחלטה מבחינה עיסקית נכונה ללא ספק. אני גם מודע לזה שזה מה שהרבה מאוד אנשים רוצים. כל מה שאמרתי זה שלי זה לא מתאים זה הכל

פורסם

בתור אדם עם נוט 3 (5.7") וידיים ממש לא גדולות, הריני להודיע לך חגיגית שאתה טועה.

אין פעולה שאני לא מצליח לבצע בנוחות ביד אחת.

פורסם

סורי, קשה לי להאמין לזה. שיחקתי כמה שעות עם מכשיר בגודל דומה ופשוט לא הצלחתי למצוא תנוחה נוחה להחזיק אותו ביד שתאפשר לי גם אפשרות למגע בכל חלקי המסך. ואני לא חושב שיש לי יד קטנה במיוחד :-P

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם

כול מי שראיתי ואני בעצמי,לוקח ביד אחת את הטלפון ועם השניה עושה פעולות.

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
סורי, קשה לי להאמין לזה.

לא עניין של אמונה, זו עובדה בשטח כבר מעל שנתיים.... (אני עם פאבלטים מרגע שהנוט 1 בשוק)

אני מניח שזה עניין של הסתגלות, בהתחלה בכלל עבדתי ב landscape עם 2 הידיים רוב הזמן, איכשהו במהלך תקופת השימוש עברתי ליד אחת, וככה אני מבצע את רוב הפעולות היומיומיות (גלישה שלא דורשת התעמקות, הודעות בוואטסאפ/SMS, חיוג, מוזיקה, חיפוש קבצים ותיקיות)

פורסם
כול מי שראיתי ואני בעצמי,לוקח ביד אחת את הטלפון ועם השניה עושה פעולות.

אני חושב ש-95% מהפעולות אני מבצע ביד אחת. רק בטקסטים ארוכים אני משתמש בשתיים כי זה יותר מהר, בשימוש באפליקציות שדורשות זום עם שתי אצבעות (נניח גוגל מאפס) ובמצלמה (בעיקר בשביל יציבות).

לא עניין של אמונה, זו עובדה בשטח כבר מעל שנתיים.... (אני עם פאבלטים מרגע שהנוט 1 בשוק)

אני מניח שזה עניין של הסתגלות, בהתחלה בכלל עבדתי ב landscape עם 2 הידיים רוב הזמן, איכשהו במהלך תקופת השימוש עברתי ליד אחת, וככה אני מבצע את רוב הפעולות היומיומיות (גלישה שלא דורשת התעמקות, הודעות בוואטסאפ/SMS, חיוג, מוזיקה, חיפוש קבצים ותיקיות)

תראה, כתבת שאין פעולה שאתה לא מצליח לבצע בנוחות ביד אחת, אבל גם לך ברור שזה לא נכון (כי אתה לא יכול להשתמש בשתי אצבעות על מסך המגע רק עם יד אחת - בטח שלא בנוחות). חוצמזה, יש כל מיני כפתורים באפליקציות שנמצאים בחלק העליון והגישה אליהם קשה ביד אחת גם עם מסך 5 אינץ.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם

רוני התכוונתי לפאבלט.

פורסם

תראה, כתבת שאין פעולה שאתה לא מצליח לבצע בנוחות ביד אחת, אבל גם לך ברור שזה לא נכון (כי אתה לא יכול להשתמש בשתי אצבעות על מסך המגע רק עם יד אחת - בטח שלא בנוחות). חוצמזה, יש כל מיני כפתורים באפליקציות שנמצאים בחלק העליון והגישה אליהם קשה ביד אחת גם עם מסך 5 אינץ.

אני דווקא משתמש בנוחות ב 2 אצבעות על המסך בזמן שימוש במכשיר ביד אחת בביצוע פעולות זום וכדומה, אבל זה כבר חריג, בוא לא נחשיב את זה.

מצד שני, 90% מהאוכלוסיה משתמשת ב 2 ידיים בזמן זום וכדומה גם במכשירי 4.7", ככה שבכל מקרה הטענה לא הכי רלוונטית....

לגבי כפתורים בחלק העליון- רובם נמצאים בצד ימין למעלה. מגיעים לשם בקלות. נדירים המקרים שאתה צריך למתוח את האצבע לפינה השמאלית העליונה של המסך (כמשתמש ימני)

במסכי 5" אין בעיה להגיע לשום נקודה במסך גם בלי שינוי פוזיצית המכשיר ביד, ושוב, אני אומר את זה בתור משתמש עם ידיים בכלל לא גדולות.

פורסם (נערך)

רוני, באנדרואיד אתה לא צריך שתי אצבעות כדי לעשות זום. יש טריק שמישהו פרסם כאן לא מזמן, דאבל טיפ מהיר כשהנגיעה השנים היא משיכה למטה עושה זום אין ואותו דבר עם משיכה למעלה עושה זום אאוט. מאז שגיליתי את זה אני לא משתמש בשתי ידיים בכלל.

עריכה: מסתבר שגם באייפון אפשר לעשות את זה. הנה סרטון.

[video=youtube_share;6Y7nPhk18W0]

עריכה אחרונה על ידי Spire

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם (נערך)
אני כלל לא בטוח שאתה צודק. אישית יש לי מכשיר "4.5 ואני חושב שעוד "0.5 היה מוסיף לי - אבל צריך לשים לב שלאור הגיל שלי אני מתקשה להסתדר בלי משקפיים (ומסך גדול יקל על כך, אבל רק באופן חלקי), ואני לא מחזיק את המכשיר בכיס - אלא בתיק צד.

אתה צודק, אבל שים לב שמימדי האייפון 6 די זהים למימדי גלקסי 4 (מימדי הגלקסי הם 136.6x 69.8x 7.9mm לעומת האייפון 6 שהם 138.1x 67x 6.9mm). עם כל הכבוד לאייפון 6, אבל למכשיר של Apple יש הרבה שוליים מיותרים מעל ומתחת למסך, לכן זה לא נוח.

רוצה לראות איך היה אפשר לעשות את זה יותר טוב? תסתכל על מימדי הsony z3 compact (מסך 4.6" בגוף בעל מידות של 127.3x 64.9x 8.6mm) או על סמסונג גלקסי אלפא (מסך 4.7" בגוף במידות 132.4x 65.5x 6.7mm), ושניהם קטנים די משמעותית.

אגב,

אלה שאיתרע מזלם והתעקם להם המכשיר, מוזמנים להזמין את המיישר מאתר Apple, אבל היי! אפילו המחיר תואם את הפילוסופיה שלהם :lol:

Apple-Bendgate.jpg

עריכה אחרונה על ידי ya_pl
עוד לא נולדה המלחמה שגבר יכול לנצח בה אישה, ולא לשלם מחיר יקר יותר בטווח הארוך.

• תוכן חדש...