Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4294 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)
זה לא סביר,אבל זה ככה בכול תחום,הפיאט 500 695 שעולה 400 אלף סביר? לא.

הרי גם הנוט 4 שיצא יהיה לא זול,גם לא הרבה יקנו אותו למשפחה בת 5 קווי טלפון.

גם בתחום הטלפונים,מי שיכול להרשות קונה,לכן יש טלפונים זולים יותר שעולים K1 שקל כמו המוטו G.

ובגלל זה אני משתמש במוטו G והבנים שלי בנקסוס 4 (שעלה להם 850 ש"ח) ומוטו E, ולאשתי יש מכשיר מדור שבין SGS ל-SGS2, אשר נקנה לפני כשנה וחצי תחת לחץ זמן (המכשיר הקודם התקלקל, והיא נזקקת לו לצרכי עבודה) ולכן עלה מחיר מופרז של 1300 ש"ח. וזאת למרות שאני יכול להרשות לעצמי גם מכשירים יותר יקרים. הגישה שלי - בתחום מוצרי צריכה - לרכוש את המוצר שבסיסי ביותר שיעשה את המוטל עליו כראוי. זה נכון במיוחד לגבי מוצרים בעלי אורך חיים מוגבל כמו טלפון נייד.

הרושם שלי הוא שאנשים מאבדים את פרופורצות כאשר מדובר בטלפונים ניידים, ורוכשים מכשירים שהם הרבה מעבר לצרכיהם וליכולתם. אני רואה איזה מכשירים מחזיקים לקוחות שלי, ברור לי שרבים מהם זקוקים למכשירי Send/End אבל מחזיקים מכשירי יוקרה בזמן שהמקרר שלהם חצי ריק.

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תגובות 318
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אנשים רוצים THE BEST,להיות עם מצלמה טובה,מסך הגדול,עידכונים,אין פה מה לעשות יותר מידי.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
ובגלל זה אני משתמש במוטו G והבנים שלי בנקסוס 4 (שעלה להם 850 ש"ח) ומוטו E, ולאשתי יש מכשיר מדור שבין SGS ל-SGS2, אשר נקנה לפני כשנה וחצי תחת לחץ זמן (המכשיר הקודם התקלקל, והיא נזקקת לו לצרכי עבודה) ולכן עלה מחיר מופרז של 1300 ש"ח. וזאת למרות שאני יכול להרשות לעצמי גם מכשירים יותר יקרים. הגישה שלי - בתחום מוצרי צריכה - לרכוש את המוצר שבסיסי ביותר שיעשה את המוטל עליו כראוי. זה נכון במיוחד לגבי מוצרים בעלי אורך חיים מוגבל כמו טלפון נייד.

הרושם שלי הוא שאנשים מאבדים את פרופורצות כאשר מדובר בטלפונים ניידים, ורוכשים מכשירים שהם הרבה מעבר לצרכיהם וליכולתם. אני רואה איזה מכשירים מחזיקים לקוחות שלי, ברור לי שרבים מהם זקוקים למכשירי Send/End אבל מחזיקים מכשירי יוקרה בזמן שהמקרר שלהם חצי ריק.

שמתי לב למגמה מעניינת,

ככל שהרמת הכנסה נמוכה יותר הטלפון יקר יותר,

יש הסבר לזה?

Infiniti G37-Sold

Toyota Corolla 2014-חזרה לאלבר

Ford Focus 1.5 2016

פורסם (נערך)

הסיכום שלך מדגים את יעילותו של מנגנון שיווק יעיל: אנשים קונים לא את מה שהם צריכים אלא את מה שמוכרים להם. מחזיר אותי כמהש נים לאחור, כאשר הייתי עד לשיטות השיווק של חברות הסלולר שדחפו מכשירים יקרים למשתמשים הפשוטים.

אני מצטער, מטריד אותי מאד לראות ילדים (וגם מבוגרים) מחזיקים באייפונים או מכשירים יקרים אחרים, הרבה מעבר לצרכיהם והרבה מעבר ליכולות הכלכליות של משפחותיהם. בפורום ייעוץ בקניית רכב כל הזמן מדברים על האיזון בין צרכים ויכולת, למה בתחום הסלולר כולם צריכים "The Best"? זה "The Best" אולי במפרט, אבל לא כאשר מוכנסים למשוואה גם מאפייני המשתמש. מבחינתי "The Best" הוא הטלפון - או הרכב, או מכונת הכביסה - המתאימים ביותר לצרכי וליכולותי. אני לא צריך לעשות רושם על אף אחד, ובינינו, טלפון מפואר - כמו רכב מפואר - לא יעלה את ערכך בעיני אף זר (או זרה).

רוני - אני עם תפוחי. אולי לא בדיוק מתאם סטטיסטי מובהק, אבל אם אני מנפה אנשים שאצלם המכשיר הוא כלי עבודה מובהק הוא לא רחוק מהמציאות. ואני רואה יותר מ-20 איש בשבוע.

עריכה אחרונה על ידי sperial

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

האמת שאתה דווקא רואה את זה בכל פינה- לאנשים מהשכבות החלשות שעסוקים 70% מהיום בלהתלונן כמה קשה יש אייפונים וגלקסי S חדשים למיניהם.

שיא השיאים היה לפני שנה וחצי בערך שנסעתי בצומת יגור ובא לדפוק לי על החלון אדם שהזדעק- "בבקשה, כסף לאוכל לתינוק" בזמן שיושב לו ביד אייפון 5 חדש ומנצנץ (שהיה אז הדגם החדש ביותר)

זו תופעה מאוד נפוצה בישראל, פחות במקומות אחרים שאני מכיר בהם את השוק (ארה"ב למשל)

פורסם

אולי זאת האופציה שלהם להרגיש קצת כמו האלה שיש להם...

אני כמו ברכבים קונה לפי הדרישות וההגיון,לכן רכשתי נקסוס 5,דגם מאוד מוצלח ולא עולה כמו הטלפונים הכי יקרים.

אבל אין ממנו התלהבות,כמה אנשים קנו G3 ויש שאר האנשים התחילו " ואוו זה הG3?" עם האייפון 6 אני מתאר לעצמי מה יהיה פה,זה כמו שתקנה אלפא 4C ואנשים יסבבו ראשים,אתה תרגיש די טוב עם זה,ככה האנשים,אפל זה סטטוס היום,ובגלל רואים שחוץ מהם אין עוד השקות שאנשים יושנים ברחובות ימים כדי לקנות כזה טלפון.

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

כמה פעמים דיברנו על תרבות ה"שופוני" ונזקיה?

פורסם

איזה נזקים היא עושה?

פורסם
הסיכום שלך מדגים את יעילותו של מנגנון שיווק יעיל: אנשים קונים לא את מה שהם צריכים אלא את מה שמוכרים להם. מחזיר אותי כמהש נים לאחור, כאשר הייתי עד לשיטות השיווק של חברות הסלולר שדחפו מכשירים יקרים למשתמשים הפשוטים.

אני מצטער, מטריד אותי מאד לראות ילדים (וגם מבוגרים) מחזיקים באייפונים או מכשירים יקרים אחרים, הרבה מעבר לצרכיהם והרבה מעבר ליכולות הכלכליות של משפחותיהם. בפורום ייעוץ בקניית רכב כל הזמן מדברים על האיזון בין צרכים ויכולת, למה בתחום הסלולר כולם צריכים "The Best"? זה "The Best" אולי במפרט, אבל לא כאשר מוכנסים למשוואה גם מאפייני המשתמש. מבחינתי "The Best" הוא הטלפון - או הרכב, או מכונת הכביסה - המתאימים ביותר לצרכי וליכולותי. אני לא צריך לעשות רושם על אף אחד, ובינינו, טלפון מפואר - כמו רכב מפואר - לא יעלה את ערכך בעיני אף זר (או זרה).

רוני - אני עם תפוחי. אולי לא בדיוק מתאם סטטיסטי מובהק, אבל אם אני מנפה אנשים שאצלם המכשיר הוא כלי עבודה מובהק הוא לא רחוק מהמציאות. ואני רואה יותר מ-20 איש בשבוע.

כי כשלמישהו שאין אפשרות לקנות את הרכב הכי טוב או הבית הכי טוב(באופן יחסי למה שהוא רוצה) אז קונים את הBEST במה שכן יכולים,

במקרה הזה זה טלפון כי 4000-3000 זה סכום שיש לכל אחד.

Infiniti G37-Sold

Ford Focus 1.5 2016

פורסם
שאנשים טוענים שאין להם במה לאכול/להאכיל את הילד, לא מוציאים 3000-4000 שקל על טלפון. זה מספיק כדי להאכיל את הילד לרבע שנה.

לוקחים תשלומים.

Infiniti G37-Sold

Ford Focus 1.5 2016

פורסם

תפוחיז - זה בדיוק העניין: לאנשים נדמה שיש להם 3000-4000 ש"ח. לוקחים הלואה (וקניה בתשלומים היא הלואה לכל דבר) ולכן נדמה להם שיש להם, אבל למעשה אצל רבים זה בא על חשבון דברים יותר חיוניים (מזון, תרופות, חינוך לילדים ועוד רשימה ארוכה).

פורסם

חוץ מזה,בקרוב כולנו כאן נקנה את האייפון 6,לא מאמינים? ישדרו לכם את זה:

http://finance.walla.co.il/?w=//2788400&m=1

חבר,תתחיל לאסוף 20 אלף שקל.

פורסם
חוץ מזה,בקרוב כולנו כאן נקנה את האייפון 6,לא מאמינים? ישדרו לכם את זה:

http://finance.walla.co.il/?w=//2788400&m=1

חבר,תתחיל לאסוף 20 אלף שקל.

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

(סליחה רוני ורז)

Infiniti G37-Sold

Ford Focus 1.5 2016

• תוכן חדש...