Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4294 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בהשוואה לארץ המחיר זול. תכננתי לרכוש 6 פלוס כשאגיע לגרמניה (מקבל את המס חזרה)

אבל עכשיו מסתבר שבביתו החדש (הכיס שלי) ה6 פלוס לא יצליח להסתדר, אז אני מחכה להכרזה רשמית של אפל מה עושים עם הבעיה ההזויה הזו

אז: פיאט פונטו 1999 1.2 כ"ס (אוטו זה מטוס)

אז פחות ישן: רנו מגאן 1.6 16V (מכירים אותי במוסך)

אז הרבה יותר קרוב להיום: אופל אסטרה 1.4 טורבו ENJOY PLUS (מה זה סחירות?)

היום: בעיקר רכבת תחתית אבל גם קצת טראם.

• תגובות 318
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

רק בחברה פח כמו אפל יכול לצאת טלפון שמתעקם.

ובדיוק מהסיבה הזו אני אומר תמיד שלא כדאי לקנות מכשיר שרק יצא.

אל תהיו שפני נסיונות של החברות.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

קודם כל נושא העיקום מתרכז בעיקר ב6+ ובפחות ב6, מה שגם הגיוני בגלל הגודל שלו (החלק הרגיש נמצא בכפתורי הווליום),

אל תתרגשו יותר מידי, מוזמנים להריץ חיפוש בגוגל, יותר ממחצית מהטלפונים שאתם מכירים וששובחו כאן בשרשור לא צלחו את המבחני עיקום האלו.

פורסם

לבינתיים, חברת הפח הזו דאגה לפתרון בדבר בעיות הקליטה של האייפון 4 (קייסים לכל דורש) ואף איפשרה החזרת המכשירים והחזר כספי מלא. משהו אומר לי שגם כאן הסיפור לא יהיה שונה (קייסים של בליסטיק לכולם?).

על הפאשלות של מכשירי האיחוד הקוריאני ניתן לקרוא מכאן עד להודעה חדשה ב XDA ובשאר הרשת, וכיצד אותן חברות מתמודדות עם אותן תקלות? ניחשתם נכון, משחררים מכשיר חדש ת"כ התעלמות מוחלטת מטענות הלקוחות.

שלא יהיה כאן ספק, אני כותב את השורות האלו בתור בעלים של מכשיר אנדרואיד.

פורסם

אני כבר כמה שבועות עם אייפון 6plus.

ועם ios8.1

אין בעיות, והמכשיר לא מתעקם.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

ובדיוק מהסיבה הזו אני אומר תמיד שלא כדאי לקנות מכשיר שרק יצא.

אל תהיו שפני נסיונות של החברות.

אתה יודע שזה קשקוש אינטרנטי חדש.

קח טלפון כמו נקסוס 4 או גלקסי ותפעיל עליו כוח כמו בסרט שהוצג ביוטיוב לא רק שהוא יישבר כי הוא עשוי מזבל קוריאני אלה הזכוכית גם עלולה

לקפוץ לך לעיין.

אפל מייצרת מוצרים שרק אלוהים יודע לעשות טוב יותר.

איזה כייף לי :)

פורסם
אני כבר כמה שבועות עם אייפון 6plus.

ועם ios8.1

אין בעיות, והמכשיר לא מתעקם.

כמה שבועות?

הטלפון יצא ביום שישי האחרון ושמעתי על עובדי אפל שהגיעו לארץ יום ראשון שעבר עם אייפונים שעוד לא יצאו לשוק.

אייל

פורסם

עם כמה שכל פעם אני רוצה אייפון וברגע האחרון אני רוכש גלקסי ומרוצה (יחסית) הפעם אני ממש לא רוצה את האייפון 6. איך הוא מול ה 1+1?

Peugeot 208GTI 2017 and Hyundai Tucson 1.6T 2019. 😀

Hyundai Tucson 2.0L Open sky 2016-2019- Sold Hyundai Elantra 2006 2.0L 2006-2016-Sold, Peugeot 206XS 2015-2021 Sold

פורסם

מתוך העתונות, האייפון 6 מתעקם בכיס. די מובן שגודל כזה של מכשיר שפרמטרים של המשקל והעובי משחקים תפקיד חשוב בתכנון, יגרמו לכזו תוצאה. הענין הוא שהאייפון 6 עוד לפני שהוא מתעקם בכיס הוא מרוקן אותו, בשביל לפנות מקום לאחד כזה כדי לתקוע אותו שם.

כבר מזמן לא מבין את הרציונאל לקנות מכשיר בכמה אלפים טובים , לבוגרים ולילדים שמסתובבים עם קופסא שמספקת יכולות פי אין סוף והרבה מעבר לפונקציות הנחוצות באמת.

לדעתי הקופסאות האלה חירפנו את בני האדם ויצרו בהופעתם בשוק סוג של התנהגות חברתית מוזרה וכנראה די מזיקה שסוחפת את הכל לכיוון רע והזוי שסופו בלתי ניתן לחיזוי. מה שברור הוא שההתמסרות הבלתי נשלטת של אוכלוסית המערב הנאור לטכנולוגיות מתקדמות ככלל , תגרום להחלשותם ואולי גם לחיסולם כישויות. דווקא הקידמה הטכנולית שאינה עוצרת לרגע תביא לכך שדווקא שליטי ונתיני התרבויות הפחות מפותחות יוכלו בהינף יד לשתק אותנו, הכאילו מתקדמים ביום יום ועם כלי המלחמה הכי הכי, זאת בקלי קלות והרבה יותר קל משנדמה.

פורסם

ההודעה הבאה של פות"ש:

היי, תראו, קניתי אייפון 6, נכון שהוא מאמם?

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

אתה כותב גם מקאמות?

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם
זה כמו להגיד שלקנות ג'ינס קרוע זה מטומטם.

לקנות ג'ינס קרוע זה אכן מטומטם

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

כותב ממה?

פורסם

שמנזר, איזה מנהל ג'אחרי איחד שרשורים ויצא שההודעה שלי לא ישר אחרי ההודעה של ד ו ד. היא כוונה אליו.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

• תוכן חדש...