Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4297 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טעות בידך, slowride.

אני משתמש המון במכשיר, אני פשוט לא מוכן להפוך אותו למרכז חיי. בוא ניקח את הנושא המוזיקה לדוגמה - אני "מבלה" כל יום חול כשעתיים בתחבורה ציבורית, וכמעט תמיד שומע מוזיקה. חווית המוזיקה במכשיר היא דבר מאוד חשוב לי. בשנה שעברה נאלצתי לשאול מחבר גלקסי S1 לתקופה של כחודש (תגיד שזה מכשיר ישן, ואני אענה לך שהוא בדיוק היה המתחרה של האייפון 4 שיש לי, ככה שההשוואה הוגנת), וחווית המוזיקה היתה זוועתית. נעזוב את האפליקציה עצמה שהיתה נוראית, לא הצליחה לחלק את הקבצים טוב לאלבומים, ושלא נדבר אפילו על רשימות השמעה. החוויה היתה כל כך גרועה, כי כל פעם שהמכשיר היה צריך לטפל במשימה אחרת הוא נתקע והמוזיקה קפצה כמו בתקליט וויניל. מה זה משימה? להגיע לקבל אימייל זה משימה. להגיע למשרד ושהמכשיר יתחבר אוטומטית לויפי זה משימה. כל דבר זה משימה וחווית המוזיקה היתה מזוויעה.

אז תגיד לאונצ'ר שמאוצ'ר. זה בדיוק​ מה שלא מעניין אותי.

• תגובות 318
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
בהצלחה.

זה בדיוק מה שאני אומר. אפל יצרו מכשיר לאנשים שטכנולוגיה לא מעניינת אותם.

אלפא, כבר היום מי שמתשמש ב 4.4 ואילך יכול לעבור למכונה וירטואלית ART במקום דאלוויק. (יש יצרנים שחסמו את זה כי כנראה אצלם זה לא עובד טוב)

שינוי עצום. בגרסה הבאה זה כבר יהיה מובנה.

תמיכה טובה יותר בחומרה חדשה, מהירות גבוהה יותר ואפשרות לעבוד גם עם מעבדי אינטל

שינוי קיים. עצום הוא לא. גם לא מבחינת צריכת חשמל.

פורסם

אוקיי, ניקולס, בוא נעבור על הדברים אחד אחד, כי זה רחוק מהמציאות שנות אור.

1- צילום.

אני רוצה במצבים מסויימים להוציא את הטלפון, ללחוץ על כפתור ושתצא התמונה הכי טובה שאפשר. אין מכשיר שיכול לעשות את זה ברמה של האייפון

בערך כל מכשיר דגל של אנדרואיד מכיל מצלמה טובה כמו או טובה יותר מאלו של האייפונים, בין אם מדברים על אופציות מתקדמות או התוצאה מ P&S פשוט.

בכלל, אני לא יודע למה אתה מדבר בכלל על חשיפה או מה שלא יהיה, זה לא דרוש לביצוע שום דבר במכשירי אנדרואיד, זה פשוט שאם אתה רוצה- האופציה פתוחה בפניך. לא רוצה? תיכנס למצלמה, תלחץ על הכפתור הבודד "צילום" וסגרת עניין, הכל אוטומטי בדיוק כמו באייפון.

2- מוזיקה.

טוב, זה די חסר פואנטה, כל מכשירי הדגל כבר שנתיים מציעים איכות שמע מצוינת וממשק איכותי, וככה גם רוב מכשירי הביניים. כל המכשירים עושים את זה מעולה, ההבדלים הם כבר דקויות.

3- גלישה.

אוקיי, מצחיק שאתה מזכיר את זה. בכל הנוגע לגלישה באינטרנט מכשירי האנדרואיד למיניהם אוכלים את האייפונים ללא מלח, כרום באנדרואיד הוא דפדפן טוב בשנות אור מספארי על האייפון, ומציע חוויה קרובה יותר לגלישה על מחשב ביתי. בעיקר בכל הנוגע לשימוש בטאבים.

4-

אני מעדיף אייפון כי אני יודע שאני אשלם פעם אחת ביוקר, ואז אני אהנה ממכשיר מהיר ונוח כ-4 שנים

אם לדבר ספציפית על האייפון 4, הוא מקרטע כבר מ 2012, ברגע שהציגו את IOS6. מדובר בשנתיים אחרי הצגת המכשיר לראשונה.

אם אתה משתמש באייפון 4 עם IOS6 או חס וחלילה 7, אין לי מושג איך אתה שורד עם זה ביומיום.

פורסם

LOL

אחת הסיבות שקניתי 3GS לראשונה היא בגלל שרציתי IPOD לצבא (מעריצי אנדרואיד של היום השתמשו ב-IRIVER באותה תקופה כי זה בגנים שלהם) ובאותו זמן גם הטלפון שלי התקלקל (סוני אריקסון T650i היה מכשיר מעולה לזמנו) אז החלטתי לקנות את האייפון 3GS וזה היה בדיוק בתקופה שסלקום התחילו לשווק אותו. עכשיו אני נזכר בכלל למה קניתי אותו מלכתחילה - אייפון היה אייפוד לכל דבר.

Just daily

07' Škoda Octavia 1.9 TDI DSG6 09' Toyota Avensis

HU: Alpine CDE-126BT AMP: Mac Audio ZX 4000 SUB: Hifonics HFI12D4

מצלמות תיעוד לרכב - המון מידע והמלצות מחברי הפורום

פורסם

פיקה אתה מוזמן לקרוא את ההודעה המפורטת יותר שכתבתי על המוזיקה. בהחלט יכול להיות שאנדרואידים מודרניים מספקים חווית מוזיקה טובה יותר מזו שהיתה לי בגלקסי S1. יחד עם זאת, לאור העובדה שאני קונה טלפון מתוך כוונה להחזיק בו זמן ממושך, ואני לא יודע אם בעתיד יהיו לי דרישות נוספות מהמכשיר ומה בדיוק הן יהיו, הסבירות הגבוהה ביותר אם יהיו לי דרישות אחרות היא שהאייפון יוכל למלא את הדרישות האלה, בסבירות גבוהה יותר מאנדרואיד.

דרך אגב, אנלוגיה שאני די אוהב היא בין אפל לנספרסו. בדיוק כמו נספרסו, אפל מתאימה לחלק גדול מאוד מהלקוחות בשוק. אותם לקוחות שלא מתכוונים להתעסק עם התנסות בלתי נגמרת בתערובות, קלייה, טחינה, ניקוי מסובך של מכונת קפה אמיתית ועוד ועוד. כל האנשים האלה רוצים לקום בבוקר ולשתות קפה טוב. האם הם יכולים לקבל קפה טוב יותר, ובזול יותר לכל כוס, אם הם ישקיעו בכך פי 20 זמן והתעסקות? כנראה שכן. האם הם מוכנים להשקעה הזאת? עבור חלק מאוד גדול באוכלוסיית שותי הקפה התשובה היא חד משמעית לא.

פורסם (נערך)

ניקולאס, אנדרואיד כבר די "נספרסואית" מאז 4.1 והיא הרבה יותר בשלה ואינטואטיבית משהיתה. פלטפורמת הקוואלקום עליה מתבססים עיקר מכשירי האנדרואיד בשנתיים+ האחרונות מספקת יופי של פתרון גם כשזה נוגע לאיכות שמע. אם תנבור קצת ברשת תראה שאודיופילים יעדיפו כל פתרון אפשרי על פני הפתרונות של אפל.

עריכה אחרונה על ידי ALÞћÃ
פורסם

ה S1 הוא מכשיר מלפני 4 וחצי שנים. איזה מקום בדיוק יש לו בדיון הזה?

-אתה מוזמן להגיד שגם האייפון 4 שלך, שהוא מכשיר בן 4 שנים עשה את המטלה בצורה טובה יותר, אחלה.

בוא נלך רחוק יותר- בוא נגיד שהאייפון 4 היה יותר טוב בהכל מהגלקסי S1, מצלמה, מוזיקה, מערכת, הכל. האם אפשר להסיק מזה משהו לגבי המצב היום?

לא. לכן הדוגמה הזו מאוד לא תורמת לדיון, היא פשוט לא קשורה למציאות כיום.

לגבי האנלוגיה של נספרסו- כן ולא.

קל, מהיר, חסר התעסקות ונוח מאוד, אבל! במקרה של נספרסו, מדובר באחת האופציות הזולות בשוק. המכונות שתמצא אצל רוב האנשים הן בדיוק מה שאתה מתאר, משהו שמכין קפה ותו לא, מכונה ב 500-700 ש"ח גג. האייפון מצד שני גובה ממך מחיר גבוה מאוד על הפשטות שאתה אוהב, אם נכניס את זה לאנלוגיית מכונות הקפה, זה כאילו מכונה טוחנת משוכללת הייתה עולה 700 ש"ח ומכונת קפסולות פשוטה 2000.

על הדרך, האנלוגיה גם לא מתאימה לחלוטין כי אנדרואיד לא מחייב אותך להתעסק, בכלל. הכל זמין מהקופסה, אתה יכול להשתמש בו בדיוק כמו צורה שאתה משתמש באייפון.

ההבדל הוא שאם אתה רוצה להתעסק, זה אפשרי. זה הכל.

פורסם (נערך)

פיקה הכוונה הייתה כמובן למחיר הקפסולות ולעניין שאתה משועבד לנספרסו בגלל זה.

אפל זה - הנספרסו של הקפה, הפלייסטיישן של הקונסולות, האינטל של המעבדים, המיקרוסופט של התוכנות וכו'.

עריכה אחרונה על ידי Freak_Miky

Just daily

07' Škoda Octavia 1.9 TDI DSG6 09' Toyota Avensis

HU: Alpine CDE-126BT AMP: Mac Audio ZX 4000 SUB: Hifonics HFI12D4

מצלמות תיעוד לרכב - המון מידע והמלצות מחברי הפורום

פורסם (נערך)
אפשר גם להוסיף המאזדה 3 של הישראלים?

אם כבר, אז אפל הכי דומים ל-VAG. גם להם יש כת מעריצים ששומרים אמונים בצורה עיוורת למותג, ויש כאלה כי קונים את הרכבים שלהם כי זה מה שמתאים להם באותו רגע, או כי זה במבצע, ויעברו למותג אחר בלי רגשות אשם.

עריכה אחרונה על ידי vadim6385

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

למרות שאייפונים בדר"כ מעניינים לי ת'תחת, קראתי כל מיני כתבות בימים האחרונים ושמתי לב לדבר אחד מעניין:

אין כמעט שום דיווח עיתונאי אובייקטיבי נטו. משהו ברמה של: אפל הציגו כך וכך, יש במכשירים כך וכך והם יודעים לעשות כך וכך. כל הדיווחים הם תמיד מוטים לכיוון זה או אחר. כתבה אחת אומרת שאפל מייצרים מכשירים מדהימים שמהווים את חוד החנית של עולם הטכנולוגיה, וכתבה שנייה אומרת שאין כאן שום חידוש. כתבה שלישית טוענת שהשעון מעוצב באופן יפיפה ועושה הכל טוב יותר ממתחריו, ואחרת טוענת שהעיצוב סתמי והתחכום אפסי. אחת טוענת שאפל הם המשיח והאחרת טוענת שהם חברה בדעיכה.

כל כך הרבה אמוציות וניסיונות להסיט את דעת הקהל. כל כך הרבה כתבות מטעם של פאנ-בוייז וכתבות שטנה של שונאי אפל. ובסופו של דבר, מה יש לנו? כולה טלפון. ושעון.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

• חברי המעגל הראשון
פורסם

שכחת את הפואנטה - הטלפון והשעון האלה עולים הרבה כסף ביחס למה שהם נותנים.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

בוא נעשה סדר:

1- אין לנו אינדיקציה מה צריכת החשמל של המסך החדש של הנוט 3. המסכים הם AMOLED וההיגיון של LCD לא תופס פה. היו הרבה נבואות זעם בקשר למסך של הנוט 3 בתקופה שלפני יציאתו, פנל 5.7" 1080P לעומת 5.5" 720P של הנוט 2, סוללה בערך באותו נפח (הבדל של 120 מיליאמפר)

ובסוף מה יצא? לא רק שהנוט 3 מחזיק יותר זמן מהנוט 2 בכל אחד מהשימושים, בדיקה ספציפית של המסך מראה שהוא צורך בערך 12-15% פחות אנרגיה.

אז ספקולציות בנושא הן חסרות פואנטה לחלוטין, מה שגם למעט מצב של מסך מלא בצבעים בהירים כל הזמן, מסכי AMOLED חסכוניים משמעותית מ LCD.

התכוונת לנוט 4. התייחסתי ל LCD כי הבאתי את ה G3 כדוגמה.

אני לא מתכוון לזה שה AMOLED חסכוני יותר מ-LCD, אני מתכוון לזה המעבד הגרפי יתאמץ יותר ויצרוך יותר מתח בהפעלת תוכן על QHD לעומת FHD בלי קשר לAMOLED או לLCD.

לגבי המבחן של נוט 2 ונוט 3, האם המסך זה הדבר היחידי שהשתנה? מה עם מעבד גרפי שצורך פחות חשמל, קרנל חדש, מערכת הפעלה שונה ואולי עוד אופטימיזציות של סמסונג?

2- "מוריד ביצועים"- המאיץ הגרפי צריך למלא יותר פיקסלים בזמן נתון. כן. בבנצ'מארק גרפיקה on screen, עם מפרט זהה אתה תקבל תוצאה נמוכה יותר במכשיר עם הרזולוציה הגבוהה יותר.

בחיי היומיום- זה לא משנה, בכלל. החומרה של המכשירים האלו היא overkill מראש, וגם המשחק הכי כבד במרקט ב QHD לא ממש ידאיג את המאיץ הגרפי של מכשיר חדש כזה או אחר, בין אם G3 או נוט 4. אני לא מבין למה אתה מתכוון ב "הורדת ביצועים".

למעבד, אגב, אין קשר לזה בכלל.

בדיוק לזה אני מתכוון, אם העין שלי לא מבחינה בהבדל, ואני שם את הG3 מול הנוט 3 ושתיהם חדים אז למה אני צריך ה QHD? אולי המאיץ הגרפי יפעיל את המשחקים ללא מאמץ גם ב QHD אבל צריכת הסוללה תפגע וישנה התחממות מיותרת של המכשיר (הG3 מגיע לאחר 10 דקות עבודה ל 70 מעלות).

3-

אנדרואיד עובדת עם הקצאת זיכרון on demand.

אתה משוטט בממשק? המערכת תשתמש בכל הזיכרון שהיא רוצה ותבצע swap על ה RAM עצמו כדי לאפשר לך שימוש כמה שיותר חלק. שאתה נכנס לטאסק מנג'ר אתה רואה "ג'יגה וחצי תפוס" וחושב אוי, אין פה זיכרון להריץ כלום בנוסף.

אבל זה לא "בנוסף". ברגע שתיכנס לאפליקציה, המכשיר יקצה לה את כל הזיכרון שהיא רוצה, כי פעולות הממשק וכו' בהשהיה. יתכן מצב שצריכת הזיכרון בממשק ובזמן שימוש באפליקציה זהה לחלוטין (סתם לדוגמה, ג'יגה וחצי), אבל אתה פשוט לא רואה את זה בזמן השימוש באפליקציה, כי אתה... משתמש באפליקציה.

אז הטענה הזו ריקה לחלוטין, ואין לזה קשר ל TW, ממשק של כל מכשיר אנדרואיד ייראה כאילו הוא משתמש בכמויות גדולות של זיכרון ב IDLE.

טענה ריקה? השתמשת ב TW לאחרונה? זה שאנדרואיד עושה SWAP זה נהדר, אבל בפועל זה פוגע במולטי טאסקינג ובחווית השימוש.

אם המכשיר מגיע טעון מראש ב System apps שלא ניתן לעצור ואת האפליקציות שאתה באמת צריך הוא דוחק החוצה וצריך לעשות להם RELOAD שאתה חוזר אליהם הרי שסמסונג לא שונים מהחצי מולטי טאסקינג שאפל מציעים

ראה דוגמה לחווית השימוש

באדום

• תוכן חדש...