Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4296 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני לא מבין למה אנשים בוכים שהמערכת הפעלה של אפל מעמיסה על מכשירים ישנים?

האייפון 4 והאייפון 4אס הם מכשירים ישנים וחלשים ביחס לאייפון 5\6 ,והIOS 7 היא מערכת כבדה,עם אין סוף של אנימציות בין כל דבר שאפשר,עם המון אלמנטים שקופים וכו וכו' אז מה אתם מצפים? שהאייפון 4\4אס יריצו את זה בקלילות כמו הIOS3\4\5 הפשוטים של פעם?

אם נותנים לכם עדכונים אתם אומרים "לא טוב,כבד מידיי,תוקע את המכשיר" ואם לא היו נותנים לכם הייתם אומרים "חברה גרועה,אין עדכונים אחרי שנתיים,לא נותנים גב למוצר,זורקים לקוחות" ושלל ברכות.

גילוי נאות:אני בכלל חובב אנדרואיד ויש לי אנדרואיד.

Seat Ibiza 3d 2010 כרגע...

ובעתיד...אלפא אלפא אלפא ואלפא!

• תגובות 318
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

חבר יקר, מצידי ש ios 7 תרוץ חלק גם על מעבד מרובע ליבה של אינטל , זה עניינה של החברה שמייצרת אותה.

הבעיה מתחילה כאשר החברה באופן מודע מעודדת בצורה אגרסיבית לעדכן את כלל המכשירים, ולא מאפשרת להם לחזור אחורה לגרסא הקודמת.

אם זאת לא מדיניות מכוונת של הרג מכשירים , אז אני לא יודע מה כן.

ולא צריך לספר לי סיפורים, העדכון הזה הרג את האייפון 4 של חברה שלי, ולקח לאפל 3 חודשים(שבהם קניתי מכשיר חדש) לנוציא תיקון גרסא שהופך את האייפון 4s לנסבל.

פורסם

ראשית, אינך חייב לעדכן.

שנית, אני מעדיף מכשיר ישן ומקרטע שממשיך ליהנות מעדכונים רשמיים, מאשר מכשיר דגל שלאחר שנה (אפילו פחות) נזנח ע"י היצרנית ואתה תלוי בחסדי החבר'ה של XDA.

זה אחד הדברים שהכי מחרפנים אותי עם אנדרואיד. היצרניות פשוט לא סופרות אותך כבר כמה חודשים אחרי ההשקה.

פורסם

נכון, אני לא חייב לעדכון , אבל הדבר הזה- r02hlc_th1.png

שמופיע נון סטופ ברגע שאתה לא מעדכן, יכול להיות ממש מעצבן לחלק מהאנשים.

דבר שני, אני מעדיף את גישת הביניים- עדכונים שלא באים על חשבון עבודה לקוייה של המכשיר, ואם כן, אז פשוט שלא יעדוכנו/שתהיה אופציה לחזור אחורה.

וזה לא שזה קשה לאפל לעשות את זה. אחרי כול השקת מערכת הפעלה יש לך אפשרות לחזור אחורה למערכת הקודמת, בצורה פשוטה יחסית, פשוט לאחר זמן של שבוע-שבועיים אפל נועלת את האפשרות הזאת ולא מאפשרת לחזור אחורה.

ושזה מוביל עוד פעם לחשוב- שהרג מכשירים זאת פשוט מדיניות.

פורסם

אם היה לי שקל בכל פעם ששמעת בעל אייפון אומר "העדכון האחרון תקע לי את המכשיר אני חייב לקנות חדש" כבר היה לי מספיק בשביל לקנות נקסוס 5.

אורופו נקסוס:

WvIcuvj.jpg

עצוב כמה שזה נכון.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם

מה נכון? מה אכפת לי מפיצ'רים שזמינים במכשיר ואפשר להשתמש בהם רק בעתיד?

עובדה שנקסוס 4 מכשיר מיושן ולא שווה היום כלום.

Just daily

07' Škoda Octavia 1.9 TDI DSG6 09' Toyota Avensis

HU: Alpine CDE-126BT AMP: Mac Audio ZX 4000 SUB: Hifonics HFI12D4

מצלמות תיעוד לרכב - המון מידע והמלצות מחברי הפורום

פורסם
ולא מאפשרת להם לחזור אחורה לגרסא הקודמת.

אתה מדבר כאילו באנדרואידים לחזור אחורה לגרסה קודמת נעשה בלחיצת כפתור פשוטה מתוך תפריט ה"הגדרות" של המכשיר - ואין דבר שהוא יותר רחוק מהמציאות. אני היום, בנקסוס 4, על גרסה 4.4.4, והסיבה שאני לא חוזר ל 4.3 (בעיני הגרסה הטובה ביותר שיצאה לאנדרואיד עד היום - 4.4 פשוט גרועה ברמות אחרות, וכל "שדרוג" הורס אותה עוד יותר) היא עצלנות נטו כיון שהתהליך כל כך מורכב ומציק.

מיושן ולא שווה היום כלום? אני משתמש כבד, והנקסוס 4 משרת אותי בצורה מעולה עד היום. ל 90% מהמשתמשים הוא נותן יותר ממה שהם אי פעם יצטרכו, כיון שהחומרה היום כל כך טובה שהיא פשוט כבר לא מגבילה כלום.

פורסם

היי,

למה אתה מתכוון שהמכשיר לא שווה כלום ? בנתיים הוא עושה הכול מהר וחלק.

איזה כייף לי :)

פורסם
היי,

למה אתה מתכוון שהמכשיר לא שווה כלום ? בנתיים הוא עושה הכול מהר וחלק.

המצלמה טובה? הסוללה מחזיקה הרבה זמן? כמה הוא שווה ביד2?

Just daily

07' Škoda Octavia 1.9 TDI DSG6 09' Toyota Avensis

HU: Alpine CDE-126BT AMP: Mac Audio ZX 4000 SUB: Hifonics HFI12D4

מצלמות תיעוד לרכב - המון מידע והמלצות מחברי הפורום

פורסם

1. הנקסוס 4 הוכרז לפני שנתיים, ולפחות שני המכשירים שנמצאים במשפחה שלי עושים את עבודתם היטב. כמובן שההתיחסותלמצלמה היא כאל מכשיר לתעוד דפיקות פח, כשרוצים לצלם באמת יש DSLR (וגם היא ממש לא מהדור האחרון).

2. להשוות נקסוס שעולה $300 לאייפון שעולה $700 זה כמו להשוות אייגו לקורולה. מיועדים למטרות שונות ולקהלים שונים.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

עברנו כבר לפני 2 עמודים על הפואנטה שהתמונה לא נועדה להשוות בפועל אייפון 6, מכשיר סופר פרימיום שהוצג לפני יומיים, לנקסוס 4, מכשיר זול שהוצג לפני שנתיים.

הנקודה היא להראות שאפל רק עכשיו מיישרת קו עם סנטדרטים בני שנתיים, ומפגרים טכנולוגית אחרי כל יצרנית אחרת פחות או יותר.

נקודת ההשוואה לאייפון 6 צריכה להיות ספינות הדגל הנוכחיות. רוצה שנערוך עבורך טבלה מול ה S5 או ה G3?

• חברי המעגל הראשון
פורסם
http://news.walla.co.il/?w=//2784283&obref=obinsite

אוי ואבוי איזה מפגר ^^

אז רגע, אפל הפכו למעצבי אפנה עכשיו? אפשר לסכם את כל מה שכתוב שם ב "איזה שעון יפה וואוו!!"

לדעתי כל הסמארטפונים האלה זה זבל אחד גדול שלאט לאט הופכים לעגלות ואחרי שנתיים אתה מחליף מכשיר כי את הישן זרקת מעצבים והוא נשבר.

את הגלקסי 2 שלי העברתי לאבא שלי והוא נהנה ממנו, למרות שבשבילי האיטיות שלו נהיתה בלתי נסבלת. כרגע אני עם 3 וזה מרגיש כאילו הטלפון מגיב לאט יותר מיום ליום או שהחושים שלי הופכים חדים יותר.

אני חושב שלמשתמש פשוט כמוני שגולש באינטרנט, עושה שיחות ומצלם כמה תמונות הכי טוב לקנות את המכשיר הכי זול שמציע כמה שיותר כי אורך החיים של השטויות האלה שווה לתחת. עוד לא הספקת לגמור את התשלומים על המכשיר שלך וכבר מוציאים חדש.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• תוכן חדש...