Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4296 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)
נקסוס 4 מקביל? זה אולי נראה יפה בטבלה, אבל נקסוס 4 זה זבל.

בתור אחד שהחליף ארבעה מכשירי נקסוס 4, אני נאלץ להסכים. מפיקסלים מתים וגרגרי אבק מתחת למסך, ל GPS ו WiFi שעושים טובה (אנטנה רופפת) והתחממות יתר עם חוסר יציבות בסטוק.

מצד שני, אני OCD בכל מה שנוגע לצעצועים האלה, כך שבמחצית ממה שציינתי רבים לא יבחינו או שפשוט לא אכפת להם.

עריכה אחרונה על ידי ALÞћÃ
  • תגובות 318
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם (נערך)

זה לא כשל, זו מגבלה. אה, כע.. ומאז 4.4.2 המצלמה לא יציבה כלל וגורמת לאתחולים רנדומליים של הנקסוס 4. עוד לא ברור אם מדובר בפאק תוכנתי או חומרתי, אבל ממש לא נראה שגוגל/לאג'י עושים משהו בכדי לסדר את זה.

עריכה אחרונה על ידי ALÞћÃ
פורסם

זה כשל תכנוני.

שימו לב, ההשוואה לנקסוס 4 היא לא מבחינת "איזה מכשיר יותר טוב" אלא דוגמה לעובדה שאפל פשוט מאחרת בגדול בכל הנוגע לסטנדרטים טכנולוגיים בשוק, והתמורה בכל הנוגע למכשיר שאמור להיות סופר פרימיום לא תואמת לציפיות.

גם לדעתי הנקסוס 4 הוא לא מכשיר טוב, הוא סבל מלא מעט תקלות והסוללה שלו זוועה. כל מכשירי הנקסוס בינוניים מינוס לדעתי, ולכן אני לרוב לא ממליץ עליהם לאף אחד.

לא מרוצים מזה שנקסוס 4 בטבלה? תחליפו אותו במכשיר דגל אחר של 2012, לדוגמה האופטימוס G של LG, שמקביל בכל דבר, רק מגיע עם מסך טוב יותר, סוללה שמכבדת את עצמה, ועוד כמה פיצ'רים שבנקסוס בחרו לא לכלול, הפואנטה נשארת זהה.

Freaky milk- אני מסכים איתך בהכל בנוגע לאיכות הבניה של מכשירי אפל. בהכל חוץ ממה שנוגע ל 5C, זו פיסת דרעק מדופלמת, הם טוענים שזה פוליקרבונט אבל בפועל זה פלסטיק שנשרט בקלות שלא ראיתי בחיים שלי.

מסגרת הכאילו-כרום של ה S4 רכה, נשרטת ונחבטת בקלות, גם אני טוען שזה פלסטיק מג'ייף ביותר, ועדיין ה 5C מצליח איכשהו להינזק יותר בקלות. זה היה פלופ, וזה גם נראה ככה במכירות.

לגבי הניילונים- בבקשה, שלם 100$ יותר מכל מכשיר פרימיום חדש (ברגע ההשקה) של כל חברה אחרת, תקבל הרבה פחות תמורה לכסף בין אם זה בחומרה או במה שהתוכנה מאפשרת לך, אבל העיקר שהניילונים מונחים ישר.

איש, זה אחד הדברים ההזויים שמישהו העלה בפני בדיון כזה או אחר.

פורסם

הבנתי, אפל מאחרת. אם מחר טויוטה תשיק רכב עם מנוע טורבו קטן, חזק וחסכוני משודך לתיבת הילוכים כפולת מצמדים שעובדים מעולה יחד ללא תקלות - אתה גם תגיד שזה לא מעניין אותך? כי VAG כבר חשבו על זה מספר שנים קודם לכן והגיע הזמן להמציא את הגלגל מחדש? אה לא? למה לא? זה משהו אחר? זה אותו דבר.

אופטימוס G? תזכיר לי בבקשה מהו עדכון הגרסה האחרון שקיבל המכשיר בישראל?

ניילונים זה פיניש בסיסי והדבר הראשון שרואה הלקוח הפוטנציאלי שמשקיע את מיטב כספו במכשיר יקר.

תפסיקו לחפש פגמים ולהתבכיין!!!

Just daily

07' Škoda Octavia 1.9 TDI DSG6 09' Toyota Avensis

HU: Alpine CDE-126BT AMP: Mac Audio ZX 4000 SUB: Hifonics HFI12D4

מצלמות תיעוד לרכב - המון מידע והמלצות מחברי הפורום

פורסם

אתה עושה השוואה כל כך, כל כך לא נכונה.

מחר טויוטה תשיק רכב עם מנוע טורבו קטן, חזק וחסכוני עם תיבה כפולת מצמדים טובה-

אני אגיד שהם באיחור, אבל אשמח שעכשיו לטויוטה יש רכב שמיישר קו עם שאר השוק וההיצע בשבילי כלקוח גדל.

הסיפור עם אפל?

אם אתה רוצה לעשות השוואה נכונה, אתה צריך להגיד שטויוטה השיקו רכב עם מנוע טורבו קטן וחסכוני בזמן שהעולם התקדם למנועים שפועלים על מימן. ואז כן, אני אצחק על טויוטה בהחלט, מכיוון שהם רחוקים שנות אור מליישר קו עם השוק.

אופטימוס G- לא ממש רלוונטי לארץ, תקופת השיווק שלו פה הייתה קצרה, רונלייט הפסיקו לשווק ולעדכן אותו לפני מעל שנה.

בעולם? 4.4.2 עדכנית. (שאגב אתה גם יכול לשים על מכשיר שרכשת בארץ, כיוון שהדגם הוא הבינ"ל)

ההצהרה האחרונה שלך גרמה לי לצחוק בקול-

"תפסיקו לחפש פגמים ולהתבכיין!"

אמר זה שבודק באיזה זוית מונחים הניילונים.

ניילונים. הדבר הראשון שאתה מוריד מהמכשיר ברגע שאתה מוציא מהאריזה, ושאין לו שום אימפקט על חיי המכשיר.

אני מצטער. בנוגע לאייפון 5 יכולת בהחלט להגיד שאני סתם מחפש להיטפל לזוטות. אפילו בנוגע ל 5s, למרות שהוא אובייקטיבית פיגר קצת מאחורי השוק בזמן השקתו.

האייפון 6? אני לא מחפש את הפגמים (וליתר דיוק לא פגמים, אלא בחירות לא נכונות בתכנון המכשיר)- הם בוהים בי בגובה העיניים וצורחים לי בפרצוף.

פורסם

ככה זה, סערת הסמרטפונים שככה מזמן

ואין מה לחדש, רק להעתיק זה מזה. :-)

אגב, גם במולדת אפל ההמונים נוהרים למכשירי אנדרויד,

או בקיצור, אפל חוזרים למקומם הטבעי כחברת נישה

בשינוי קל: כיסים תפוחים עד להתפקע בזכות החנות...

הערה חשובה:

אנדרויד זה לא בהכרח סמסונג. אנחנו רגילים לשייך את אנדרויד לסמסונג

בגלל השיווק הסופר-אגרסיבי שלהם, אבל יש אלטרנטיבות אחרות,

ובתור בעל סמסונג אני לא ממש מתרשם מעמידות טובה לאורך השנים

של הפלסטיקה.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

זרוק אלטרנטיבה אחת בלי לחפש בגוגל שהתיישנה בכבוד ומקבילה לאייפון 4 שיצא ב-2010 או ל-S2 שיצא ב-2011.

אם אתה לא זוכר אז ככל הנראה האלטרנטיבה לא נחרטה מספיק טוב בזיכרון ולא באמת הייתה כזו מוצלחת.

מבחינתי כל מכשיר של אפל שהתנסיתי בו מ-3GS ועד 5S היה מכשיר מעולה ל-3 שנים קדימה.

Pika007 - זהו שטויוטה לא תשיק מחר רכב כזה, ואם כן זה רק בתנאי ש-VAG תחדש קודם ושוב יצעקו הבכיינים.

Just daily

פורסם

אתה צודק.

לקנות כבל טעינה ב100 -200 שקל כי הוא מקורי... זה גנבה. ואחרים לא מתאימים / דפוקים כו

לשלם על מכשיר מ4000 שקל.

להיות תקוע מאחורה כי בעידכון שלך. דפקו את המכשיר בכוונה. (שתקנה חדש)

כל תקלה היא חדשה ובמקרה אצלי. (לאיפון של 4000 שקל זה לא אמור להיות).

נו באמת. תמשיך להיות פאן בוי של אפל. עם כיסוי עיניים, כמו של סוס.

images1463C70O.jpg

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם (נערך)
אתה צודק.

לקנות כבל טעינה ב100 -200 שקל כי הוא מקורי... זה גנבה. ואחרים לא מתאימים / דפוקים כו

לשלם על מכשיר מ4000 שקל.

כלב טעינה מקורי עולה 120 ש"ח, כבל תחליפי מאושר ע"י אפל עולה פחות.

אתה משלם יותר על בקרת איכות ואתה כנראה מתעקש לא להבין את זה.

מיקרו USB זה חיבור מעצבן, אני שונא אותו, הוא לא נוח והשקע נוטה להתקלקל. אז עכשיו תתלהב שמיקרו USB זמין בכל מקום, לי זה לא רלוונטי כי אני לא מטעין את המכשירים שלי מכל כבל ומטען שבא ליד.

אני ממש לא פאן בוי של אף אחד, לאמא שלי קניתי G2 כי זה מתאים לה (היא כמובן לא יודעת את זה, אני בחרתי את המכשיר). האמת היא ש-G2 מתאים גם לי אבל המכשירים הקוריאניים מתיישנים מהר מדי וזה מפריע לי והוא פספס את הרכבת אצלי, את ה-G3 לא אהבתי.

עריכה אחרונה על ידי Freak_Miky

Just daily

פורסם

פאן בוי בלאי, לא משנה :-)

אין לי אף מילה רעה להגיד על איכות הבניה של אפל,

יש לי בהחלט מה לומר בנוגע להתיישנות המכוונת של תוצרתם, באמצעות עדכונים שגורמים להריגת המכשיר.

מדיניות מכוונת הרבה לפני עידן הסמארטפונים, אגב.

השורה התחתונה זהה - זה מתיישן בגלל שהוא מתפרק, וזה מתיישן בגלל שאפל מפרקים לו את הצורה...

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם
זרוק אלטרנטיבה אחת בלי לחפש בגוגל שהתיישנה בכבוד ומקבילה לאייפון 4 שיצא ב-2010 או ל-S2 שיצא ב-2011.

אם אתה לא זוכר אז ככל הנראה האלטרנטיבה לא נחרטה מספיק טוב בזיכרון ולא באמת הייתה כזו מוצלחת.

מבחינתי כל מכשיר של אפל שהתנסיתי בו מ-3GS ועד 5S היה מכשיר מעולה ל-3 שנים קדימה.

אייפון 4 הוא לא פונקציה, הוא בעצמו לא הזדקן בכבוד. כמו שאמרו פה כבר, מאז IOS6 הוא מקרטע מאוד, כלומר מ 2012.

בוא נלך על מקבילי ה S2 למיניהם-

1- ה S2 עצמו, במידה ולא קנית בארץ. קיבל Jelly bean, והזדקן יפה. בחלוף הזמן האפליקציות נהיו יותר כבדות, ככה שמי שמשתמש ביותר משיחות-אינטרנט-מצלמה צריך להחליף כיום.

2- HTC sensation, למרות ששודרג רק ל ICS. המכשיר עצמו עוד פועל אחלה, התוכנה לא עדכנית מספיק.

מעבר לזה? בעיה. ב 2011~ LG בכלל לא היו רלוונטיים וסוני דישדשו בבוץ עם מכשירים שלא הצליחו להתרומם והיו מיושנים טכנולוגית בזמן יציאתם לשוק, אז לא, אין להם מכשירים שהזדקנו בכבוד.

מצד שני, היום המצב לא ככה, LG הפכה לאחת המובילות בשוק, וסוני מוציאה מכשירים מצוינים מכל בחינה (מרגע שהם נפרדו מאריקסון)

את הבחינה האמיתית של "הזדקנו בכבוד" נצטרך לעשות עוד שנה-שנתיים, שזה יהיה בערך 3 שנים ממתי שמכשירי הדגל של שאר החברות ישרו קו עם סאמסונג ו HTC.

בינתיים, למעט סאמסונג ו HTC, לא תמצא ממש מכשירים שהזדקנו בכבוד מלפני 2012.

פורסם

אני הייתי עם S2 ישראלי עד לפני כשבועיים שלושה. (חדש מחברה. גרסה פלאפון מהחברה)

המכשיר שלי עבר פירמוט. מחיקה. והוא עובד מעולה (חוץ מהGPS.) שנדפק מהמכות שמכשיר קיבל בשנתיים שלוש אצלי.

לאישתי יש S2 עובד מעולה. (קניתי משומש! ישראלי. גרסה סלקום.)

לאמא שלי יש S2 שעובד מעולה. והיא כל היום בפייבוק/ מצלמת / EBAY. ועוד. (משומש, גרסה פלאפון. )

כולם עובדים מעולה. (שלי קיבל מכות רצח. רק הGPSדפוק, אולי כבל פנימי.)

אני לא הייתי מחליף מכשיר עם הGPS לא היה נדפק כבר לגמרי.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם
אתה צודק.

לשלם על מכשיר מ4000 שקל.

אין לך מושג אה?

במקום לבדוק עובדות אתה פשוט מדבר שטויות...

וזה מה שמאפיין בדרך כלל פאן בויס

כבל מקורי עולה25 דולר, אף אחד לא מונע ממך להזמין אותו באי ביי

כבל mfi certified של בלקין או מונופרייס עולה 5-8 דולר, עובדים נהדר מנסיון.

מכשיר ב4000 אלף שקל? רק פראיירים קונים, או שמביאים מחול או שמחכים שהמחיר יירד בארץ, אין לאן למהר.

אה רגע... לא קנית לפני חודש OPO ב2000 שקל? זה מכשיר שעולה 350 דולר, אז מה הבעיה לקנות ב4000 אלף מכשיר שעולה 700 דולר? אותו יחס של דולר לשקל.

עדכוני תוכנה, מכיוון שהיית שנים עם גלקסי ועכשיו אתה עם ה-opo אני די בטוח שהאייפון האחרון שהחזקת זה 3gs אם בכלל, אני מנגד יכול להזכיר לך את העדכון של cm11s שיצא ביולי וגמר סוללה תוך מספר שעות, לקח להם שבוע וחצי לתקן (אז כל תקלה חדשה היא לא רק אצלך... ובטח שלא דופקים משתמשים בכוונה)

אפל נותנים עדכוני תוכנה למכשירים בני 3 ולפעמים קצת יותר

מנגד סייאנוגן מוד התחייבו לשנתיים

אז מי תקוע מאחורה?

אני אפילו לא יתחיל לפרט על כל הבעיות של opo בתחילת הדרך כמו המסכים הצהובים

דבר איתי עוד שנתיים ונראה אם ה opo יזדקן בכבוד או לא, רק מקווה בשבילך שהמכשיר לא יתפוצץ לפני זה מאיזה כבל לא מקורי כמו שזה קרה לאחד המשתמשים שלהם

אגב אני עם HTC אז פאן בוי של אפל אני לא

• תוכן חדש...