Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4296 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 318
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
אתה כל כך 2009.

עם החלק הראשון אני לא מסכים, זה שיצרן מסוים שידרג מ-A ל-B ממש לא הופך את B לסטנדרט.

בחלק השני אתה טועה, אין מה להשוות את איכות החומרים והבנייה של סמסונג לאפל (אני מוכר את המכשירים).

פלסטיקים שזזים ומסתירים את המצלמה, סוללות שמתחממות ומתנפחות, אפילו ניילונים שלא יושבים כמו שצריך וכו'.

מה הכוונה ב״אתה כל כך 2009״?

במה אני מתגלגל ?

פורד פוקוס 2012

פורד פיאסטה 2012

פורד מונדאו 2011

פורסם
אתה כל כך 2009.

עם החלק הראשון אני לא מסכים, זה שיצרן מסוים שידרג מ-A ל-B ממש לא הופך את B לסטנדרט.

בחלק השני אתה טועה, אין מה להשוות את איכות החומרים והבנייה של סמסונג לאפל (אני מוכר את המכשירים).

פלסטיקים שזזים ומסתירים את המצלמה, סוללות שמתחממות ומתנפחות, אפילו ניילונים שלא יושבים כמו שצריך וכו'.

"יצרן מסוים" לא הופך משהו לסטנדרט. שכל השוק באותה העמדה, זה סטנדרט. בוא נעיף מבט על מכשירי הדגל מלפני מעלה שנה-

סוני אקספריה Z. הוצג בינואר 2013, כולל מסך 1080P, כולל NFC, וכל הדברים הרשומים בנוסף בתמונה למעלה.

HTC M7, הוצג בפברואר 2013, כולל מסך 1080P, כולל NFC, ושוב כל האמור ברשימה.

סאמסונג SGS4, הוצג במרץ 2013, מסך 1080P, עם NFC, גב טעינה אלחוטית לא יקר, וכו' וכו'.

כנ"ל LG G2 שהוצג באוגוסט 2013 (ובחלק מהדגמים הגב כבר תומך מראש בטעינה אלחוטית...)

להמשיך? אני חושב שמיותר, בנקודה זו כבר ברור שלא מדובר בהחלטה של יצרן בודד, אלא בסטנדרט ששולט בשוק. שים לב שלא העברתי ביקורת על האייפון 6 פלוס שבחרו ב 1080P ולא ב QHD, כי העניין הזה באמת בחיתוליו. 1080P במכשיר דגל עם מסך בסביבות ה 4.7-5"? זה סטנדרט בשוק כבר מעל שנה (וכך גם NFC ושאר ירקות), ומביש שנזכרו לכלול את זה רק עכשיו, או לא לכלול בכלל כמו עם המסך.

ובנוגע לסאמסוג, לסוללה אין שום קשר לאיכות הבניה או החומרים של המכשיר, אני לא יודע למה החלטת לדחוף את הנושא הזה פה, זה א' (ובוא לא נשכח שלאפל יש סאגת מכשירים מתפוצצים קטנה לא פחות מפיאסקו הסוללות של סאמסונג....)

הייתי שמח איפה בדיוק קיימים "פלסטיקים שזזים ומסתירים את המצלמה" או דברים הזויים בסגנון, פירקתי מספיק מכשירי סאמסונג בחיי, ובחיים לא ראיתי משהו דומה לזה.

בטח שלא ניילונים, איפה במכשיר קיימים בכלל ניילונים?!

ב'- אני לא יודע גם למה בחרת לקחת את ההשוואה עם סאמסונג, הזכרתי 2 חברות אחרות שהרבה יותר רלוונטיות לעניין איכות הבניה כי הן גם בוחרות בתצורת unibody (סוני ו HTC) ולכן ההשוואה שם הרבה יותר נכונה.

פורסם

התכוונתי ליצרנים ולא ליצרן אחד בודד, אני מאוכזב ממכשירים "מפוצצים" כמו S4 שאחרי שנה לא שווים הרבה.

בעניין הפלסטיקים אני נתקל בזה כי אני פותח המון מכשירים מהאריזה (יבואן רשמי), ניילונים - אלה שמורידים לפני שימוש.

Just daily

07' Škoda Octavia 1.9 TDI DSG6 09' Toyota Avensis

HU: Alpine CDE-126BT AMP: Mac Audio ZX 4000 SUB: Hifonics HFI12D4

מצלמות תיעוד לרכב - המון מידע והמלצות מחברי הפורום

פורסם

הניילונים שצריך להוריד מהמכשיר...? אתה באמת נטפל לכאלו זוטות?

ואשמח לדעת למה אתה מתכוון ב "לא שווה הרבה"- המכשיר היה טוב לפני שנה, והוא טוב עכשיו. את המשימות שמטילים עליו הוא עושה באותה יעילות, גם אל מול האפליקציות הכבדות ביותר שמוחם הקודח של המפתחים חשב עליהן. זה ש "תראו, יצא 5 ואני חייב את זה בלי סיבה נראית לעין" זו כבר תופעת העדר בשוק, זה לא גורם למכשיר הקודם להיות פחות טוב.

אז כן, אייפון "שומר ערך" כספי טוב יותר. האם זה הופך אותו למכשיר טוב יותר במשהו? לא.

צרכן חכם יקנה מכשיר שעונה לצרכים שלו, ויחליף מכשיר כאשר זה שבידו לא עונה כבר לצרכים שלו. אתה לא יכול להאשים את היצרניות בזה שרובם המוחלט של הצרכנים בעולם הם לא צרכנים חכמים... (למרות שכמובן זה רווחי בשבילן והן ממש לא מצרות על כך)

פורסם
מה אנשים ציפו? שהוא יכין קפה ויעשה מסאז'?

לא יודע למה מישהו בכלל חשב שהוא יהיה יותר מאשר אייפון 5 גדול.

עם כל ההייפ שנוצר סביב זה, אנשים ציפו למשהו מהפכני, במיוחד בשוק שמאז אמצע-סוף 2012 מדשדש במקום, ובטח מחברה שחרטה על הדגל שלה את את המוטו Think Different, יצרה כת מעריצים סביב המוצרים שלה, והתחייבה להוביל את התעשיה.

ציפו לטלפונים חדשים, כשמאז גלקסי נוט 2 לא היה חידוש של ממש, ציפו לשעון חכם שסוף סוף יהפוך מנחלת מיעוט שבגיקים למשהו המוני. או אפילו לגירסת אפל לגוגל גלאס שכבר שנתיים דורך במקום.

אבל קיבלו רק אייפון 5S מגודל, ומכאן האכזבה.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

כן, מכשיר שנמכר קרוב ל-4000 ש"ח אני מצפה לפתוח את האריזה ולראות שהכל פיקס ולא כמו חרא של AKAI סיני.

S4 שווה היום משהו? אולי כן כי סך הכל לא עברו שנתיים. האם הוא מתיישן בכבוד? עמיד מספיק?

בוא נחזור קצת אחורה - S2 שווה היום משהו? אני לא מכיר מישהו שעדיין משתמש במכשיר ומרוצה.

להזכירך - אני עם אייפון 4 כמו רבים אחרים ושוקל לשדרג רק בגלל שבאמת כנראה בקרוב מגיע הזמן.

Just daily

פורסם
לא יודע איך זה בשאר הארץ, אבל בנצרת על כל כ-25 מכשירי אנדרואיד נמכר אייפון.

מוכרים 25 טלפונים שונים עם אנדרואיד שכול אחד מהם חושב שהוא מיוחד על כל אייפון סטנדרטי

העלתי קישור למחיר קודם ועדיין שואלים

מחיר באתר האנגלי של אפל

אייפון 6 מתחיל ב 539 £

פלוס מתחיל ב 619 £

מחיר של 5S ירד ל 459 £

מחיר של 5C ירד ל 319 £

http://store.apple.com/uk/iphone

פה 5C עולה 419 £ כולל מיסים שמוצג באתר של אפל

http://www.handtec.co.uk/mobile-phones/sim-free-phones/apple-iphone-5c-16gb-pink-me503b-a.html

אייפון זה לא חומרה.

זה חנות אפליקציות באיכות יותר גבוה מאפליקציות של אנדרואיד.

חנות מוזיקה הגדולה בעולם.

מערכת תשלומים שיש עכשיו.

ועוד הרבה דברים שאתם לא מקבלים עם סמסונג

אייל

פורסם
אני מתקשה להבין איך אתה אומר דבר כזה לנוכח העובדה שאנחנו עדיין לא יודעים כמעט כלום על מה כן שופר במכשיר. נכון לרגע זה, מהמאפיינים שנחשפו, אין כמעט שום שיפור לעומת ה 5s, החומרה כנראה השתפרה אפילו מאוד- אבל אנחנו לא יודעים מי מה וכמה, את זה נדע רק אחרי שבנצ'ים וסקירות מלאות יתחילו לצאת. ועוד פעם- אני בכלל לא אומר שום דבר לגבי "לחדש", יש בשוק סטנדרטים, ולהוציא מכשיר דגל עם סטנדרטים של לפני שנתיים במחיר סופר-פרימיום של היום זה קצת לצחוק בפרצוף של הלקוחות.

אצל אפל אתה לא משלם על מפרט , אלא על איכות וחווית שימוש.

וזה עובדה שמכשיר כמו אייפון 5S למרות המפרט הבינוני שלו , מספק חווית שימוש טובה וחלקה מ-95 אחוז ממכשירי האנדרואיד.

היחידים שמבאים חווית שימוש דומה, בצורה "מפתיעה" עולים אותו דבר.

וכן, לדעתי להגדיל מסך ב-0.7 אינץ' ולהקטין את העובי בצורה מורגשת,זה שינוי גדול יותר מאשר לעלות רזולוצית מסך ל-QHD, ומצלמה ל-16 מגה פיקסל

פורסם

העיקר "טכנולוגיה 2012" שעד היום לא נוצלה כמו שצריך וכנראה אפל תדאג למנף אותה.

אגב, המחיר ל-6 פלוס כ-800 יורו שזה כ-3700 ש"ח? כמה אמור לעלות בארץ ביבוא רשמי?

הבעיה כמובן ש-16GB זה כבר ממש לא מספיק, ה-64GB זו כנראה הגרסה הכי רלוונטית.

Just daily

פורסם
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם (נערך)
התכוונתי ליצרנים ולא ליצרן אחד בודד, אני מאוכזב ממכשירים "מפוצצים" כמו S4 שאחרי שנה לא שווים הרבה.

בעניין הפלסטיקים אני נתקל בזה כי אני פותח המון מכשירים מהאריזה (יבואן רשמי), ניילונים - אלה שמורידים לפני שימוש.

בקיצור, ניסיונך במכשירים מסתכם ב״ניילונים״....

אכן נסיון רציני...

אז כמו שאמרתי באפל אתה מרגיש שהמכשיר בנוי ואיכותי יותר מאשר סמסונג לדוגמא. בנוסף חווית השימוש אכן מצויינת.

אבל גם לאפל יש נפילות כדוגמת ה5c שהפלסטיקה שלו מרגישה צעצוע זול ביד, שזה ממש בושה.

עריכה אחרונה על ידי eransh1

במה אני מתגלגל ?

פורד פוקוס 2012

פורד פיאסטה 2012

פורד מונדאו 2011

פורסם

כרגיל באפל - "חידוש" : מה שהיה לפני שנתיים, עם חומרים טובים ובניה משובחת, לוגו תפוח ועולה פי שניים יותר מנקסוס מקביל.

למה לעזאזל לשלם יותר מ200-300 דולר על מכשיר טופ אוף דה ליין, אני פשוט לא מבין.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם (נערך)

כן זה הניסיון ניילונים. פלסטיקים שלא יושבים במקומם אפילו אם אינם נראים לעין וכו'.

ועדיין ה-5C איכותי יותר מ-S4 מבחינת חומרים, 5C אמנם פלסטיק אבל ממש לא מרגיש זול לעומת המתחרים הקוריאנים.

נקסוס 4 מקביל? זה אולי נראה יפה בטבלה, אבל נקסוס 4 זה זבל.

עריכה אחרונה על ידי Freak_Miky

Just daily

פורסם
כן זה הניסיון ניילונים. פלסטיקים שלא יושבים במקומם אפילו אם אינם נראים לעין וכו'.

ועדיין ה-5C איכותי יותר מ-S4 מבחינת חומרים, 5C אמנם פלסטיק אבל ממש לא מרגיש זול לעומת המתחרים הקוריאנים.

הוא סיני וכידוע סיניות עולות יותר

Infiniti G37-Sold

Toyota Corolla 2014-חזרה לאלבר

Ford Focus 1.5 2016

• תוכן חדש...