Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4295 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 318
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אני עם אייפון 4 כבר שלוש שנים, לפני היה לי אייפון 3GS. האייפון 4 עובד בסדר גמור על IOS6 אבל בכל זאת אני מרגיש שהגיע הזמן לשדרג (כבר לא רץ חלק כמו פעם). יצא לי לשחק כמעט עם כל מכשיר אפשרי (אני מוכר אותם), לאמא שלי קניתי בשנה שעברה G2 (מכשיר מעולה יושב עליה בול). נכון להיום אני לא רואה את עצמי קונה G3 או S5 או M8 (המכשירים הכי טובים בשוק אם אני לא טועה). האם יכול להיות שהאייפון 6 יענה לצרכים המיוחדים שלי?

Just daily

07' Škoda Octavia 1.9 TDI DSG6 09' Toyota Avensis

HU: Alpine CDE-126BT AMP: Mac Audio ZX 4000 SUB: Hifonics HFI12D4

מצלמות תיעוד לרכב - המון מידע והמלצות מחברי הפורום

פורסם

למה לקנות מכשיר מעל ל3000 שקל??

כאשר יש ONE PLUS בכ2000 שקל חדש

והוא נותן יותר מכולם. (אני מחזיק אחד כזה) והוא מול NOTE 3. חוץ מהעט. הוא מקביל עם לא מעל לNOTE.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם (נערך)

אם אין לך אייפון, אינך מיוחד. זה היה נכון ל 2007 וזה עדיין נכון כשמדובר בקהל הזומבים של אפל. אבל עם דבר אחד אי אפשר להתווכח, מדובר במכשיר שעובד (ואפילו טוב מאוד), עם בקרת איכות שהצעצועים הקוריאנים יכולים רק להמשיך ולפנטז עליה.

עריכה אחרונה על ידי ALÞћÃ
פורסם

להמשיך ולפנטז? זה לא בדיוק מכשיר שמורכב ביד במפעלי סופר פרימיום באנגליה, אלא בפוקסקון ע"י פועלים סינים ממוצעים לחלוטין.

אחוזי הפאשלות ב QC פחות או יותר זהים לסאמסונג/HTC/LG ושאר ירקות.

פורסם
מרק, למה ככה?

מרק רוצה להגדיל

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אני גר בניו יורק , מי שמעוניין להשיג מכשיר במחיר הכי זול שניתן יכול לפנות אלי בפרטי.

חשוב לציין - אני לא מרוויח עליכם כלום אני עושה את זה כטובה לחברי הפורום.

פורסם (נערך)

לא מרשים, כרגיל. אבל שמתי לב שאומרים שהם הולכים לעלות 199, 299 ו-399 דולר לקטן עם 16, 64 ו-124 ג'יגה או 100 דולר יותר לכל גרסה של הגדול. דווקא נשמע לא רע, במיוחד כשמכשירי הדגל של החברות האחרות עולים סביב 650 דולר.

עריכה: עכשיו הבנתי שהמחירים שציינתי הם עם התחייבות ומחירי סים-פרי עומדים סביב 600-700 ליש"ט. שייחנקו.

עריכה אחרונה על ידי Spire

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם

אלו מחירים עם חוזה לחברת סלולר לשנתיים.

רק כדי שתבין- באותם חוזים אתה יכול לקבל G3/S5 ב100 דולר ולפעמים גם בחינם.

המחיר לסים פרי יהיה גבוה משמעותית (אני מעריך שבאיזור ה700-800$)

פורסם
אני מתגעגע לאייפון היישן שלי 3GS.

אז תמכור את האנדרואיד וקנה איזה 4S בגרושים. הוא בטח יהיה יותר טוב מהמכשיר שאתה מתגעגע אליו.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

S5/5S/G3 אתה יכול לקבל "בחינם" גם בחברות סלולר בארץ.

ז"א, בפועל תשלם פי 1.5-2 ממחיר השוק, אבל יחלקו לך את זה ל36 תשלומים בהוראת קבע, אז זה בסדר. מקסימום תמשיך עדיין לשלם על המכשיר המון זמן אחרי שהוא הושבת.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

מעניין שאתם מדברים על הטלפון בלי סוף אבל לא על השעון לא

אני לא מצליח להבין אם השעון זהה עבור כל העיצובים ורק העיצוב שונה (רגיל,ספורט,אלגנט) או שהם יתנהגו גם אחרת בהתאם לעיצוב (לדעתי רק העיצוב שונה)

מה גם שהמחיר לא ברור (אני מניח שהמחיר לא יהיה זהה לכל העיצובים)

האם אפשר להחליף רצועות לפי מצב רוח ?

נכון אפל לא הראשונה לנסות להציג שעון חכם אבל היא בהחלט מראה פה השקעה שלא נראתה עדין בנושא

אני את השעון אקנה :-)

11318_10152462738729748_8698341901380128563_n.jpg

אתר הבישולים שלי:

DrorZi.com

פורסם

עם כל הכבוד למכשירים עתירי הטכנולוגיה שיש באנדרואיד. בתור אחד שעבר מאפל לאנדרואיד (מאייפון 4 לנקסוס לגלקסי 4 ואז אייפון 5)

אני יכול להגיד בוודאות שהאיכות של מכשירי אפל גבוהה פי כמה על זו של מכשירי אנדרואיד.

המערכת מותאמת בול למכשיר והוא עובד מהר משמעותית מאנדרואיד מקביל, כשמכשירי אנדרואיד אלה מכשירים שאין להם אבא ואמא והתקלות ההזויות שיש בהם יכולה להפתיע אותך.

אז: פיאט פונטו 1999 1.2 כ"ס (אוטו זה מטוס)

אז פחות ישן: רנו מגאן 1.6 16V (מכירים אותי במוסך)

אז הרבה יותר קרוב להיום: אופל אסטרה 1.4 טורבו ENJOY PLUS (מה זה סחירות?)

היום: בעיקר רכבת תחתית אבל גם קצת טראם.

פורסם
מעניין שאתם מדברים על הטלפון בלי סוף אבל לא על השעון לא

שעון חכם זה מוצר חסר תכלית בכללי

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

• תוכן חדש...