Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4294 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)
עד כה דיי התאכזבתי מחוויית האנדרואיד ושאפתי לחזור לאייפון.

אני לא מאמין שאתה כותב דברים אלא אבל בהחלט מסכים איתך.

עריכה אחרונה על ידי מרק10

איזה כייף לי :)

• תגובות 318
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
לקנות אנדרואיד זה בשביל מישהו שרוצה להיות מיוחד.

לא יודע איך זה בשאר הארץ, אבל בנצרת על כל כ-25 מכשירי אנדרואיד נמכר אייפון.

Just daily

07' Škoda Octavia 1.9 TDI DSG6 09' Toyota Avensis

HU: Alpine CDE-126BT AMP: Mac Audio ZX 4000 SUB: Hifonics HFI12D4

מצלמות תיעוד לרכב - המון מידע והמלצות מחברי הפורום

פורסם

חיוב זיכוי בישראל? אתם חיים ב-2009. השיטהה חוסל מזמן ואינה חוקית בתחום הסלולר.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

כל פעם שיש שרשור שכזה אני מרגיש אישית כמו מישהו שמחזיק בשתי דתות

יש לי נקסוס5 שאני מאוד מרוצה ממנו וגם איפון 5 שאני מאוד מרוצה ממנו, לכל אחד יתרונות :-)

הא כן, חסרון גדול, אני מסתובב עם שני מכשירים...

אתר הבישולים שלי:

DrorZi.com

פורסם

הידיעות על הצגת המכשיר היו בכותרות הראשיות (!!!!) של וואלה וווינט.. כאילו אין צרות אחרות. רק זה שאפל הוציאו אייפון חדש ושעון צריך להיות בכותרת ראשית.

פורסם

לא רק שזה היה בכותרות הראשיות של YNET, גם הכתב הוא פאן-בוי מהסוג הנחות ביותר. כותרת הכתבה: "לא להפתיע, להדהים". יענו בקטע של "לא הופתענו כי זה היה בדיוק כמו ההערכות, אבל עדיין נדהמנו מהאיכות". באמת? ... באמת???

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
מה אנשים ציפו? שהוא יכין קפה ויעשה מסאז'?

לא יודע למה מישהו בכלל חשב שהוא יהיה יותר מאשר אייפון 5 גדול.

הפעם זה לא עניין של ציפיות, זה עניין שאפל לא טרחו אפילו ליישר קו עם השוק, בטח שלא להוביל, ואני לא מדבר על שטויות קטנות כמו זה שהמצלמה רק 8 מגה פקיסל במקום 13-16 של כל האחרים (בתכלס אף אחד לא מדפיס תמונות מהסלולר, חשוב יותר שהמצלמה תהיה איכותית....)

סיכמו את הרוב בצורה יפה-

BxHWndmCIAAV70q.jpg:large

פורסם

תזכורת קטנה, המוטו של אפל לא היה אף פעם לחדש ולחדש. ולראיה מאז האייפון 4, 2010, הם לא באמת מחדשים. האייפון 4 היה מכשיר מעולה, ואילולא גירסא 7 גם כיום הוא מכשיר רלוונטי. המוטו שלהם זה היה תמיד לייצר מוצרים עם חווית שימוש טובה, תוך כדי שימוש באיכות הכי גבוהה שיש. ואת זה הם המשיכו לעשות. ועכשיו אנשים צריכים להחליט אם השיפור הוא מספק על מנת לקנות את המכשיר. לדעתי, השיפור בין אייפון 5s לבין 6 , גדול הרבה יותר מהשיפורים בין מכשירי הדגל של סמסונג ,htc, lg וסוני.

פורסם

אני מחסידי האנדרואיד , ולו רק מהעובדה שכשאתה רוצה לסנכרן תמונות /צלילים/whatever , אתה פשוט מחבר ככונן למחשב ונגמר הסיפור. גם המכשירים היו יותר מגוונים ויותר מעניינים, אבל צריך להודות שבגלל שיטת ״הגן הסגור״ של אפל, האייפון הוא מכשיר יותר יציב ומתפקד טוב יותר בדרך כלל מהרבה אנדרואידים.

המכשיר גם תמיד הרגיש איכותי ובנוי היטב, גם בפנים האייפון מאסיבי ובנוי טוב יותר ממכשירים אחרים.

במה אני מתגלגל ?

פורד פוקוס 2012

פורד פיאסטה 2012

פורד מונדאו 2011

פורסם (נערך)

מנסיון עליו וG3 - מכשירי העילית של אנדרואיד פשוט מדהימים... אין מה להשוות לגלקסי 2 או 3...

במקרה בדיוק עשיתי לו BENCHMARK.

הזכרת לי את סמנטה מהסרט HER

נעלמה לי התמונה

עריכה אחרונה על ידי Murik

Geschmacksmusterschutz

Golf MK3 TDI 😊 // Jetta mk5 TDI 🤮 // E91 Touring 318D 🤩

פאפואס בלאט...

פורסם
תזכורת קטנה, המוטו של אפל לא היה אף פעם לחדש ולחדש. ולראיה מאז האייפון 4, 2010, הם לא באמת מחדשים. האייפון 4 היה מכשיר מעולה, ואילולא גירסא 7 גם כיום הוא מכשיר רלוונטי. המוטו שלהם זה היה תמיד לייצר מוצרים עם חווית שימוש טובה, תוך כדי שימוש באיכות הכי גבוהה שיש. ואת זה הם המשיכו לעשות. ועכשיו אנשים צריכים להחליט אם השיפור הוא מספק על מנת לקנות את המכשיר. לדעתי, השיפור בין אייפון 5s לבין 6 , גדול הרבה יותר מהשיפורים בין מכשירי הדגל של סמסונג ,htc, lg וסוני.

אני מתקשה להבין איך אתה אומר דבר כזה לנוכח העובדה שאנחנו עדיין לא יודעים כמעט כלום על מה כן שופר במכשיר. נכון לרגע זה, מהמאפיינים שנחשפו, אין כמעט שום שיפור לעומת ה 5s, החומרה כנראה השתפרה אפילו מאוד- אבל אנחנו לא יודעים מי מה וכמה, את זה נדע רק אחרי שבנצ'ים וסקירות מלאות יתחילו לצאת. ועוד פעם- אני בכלל לא אומר שום דבר לגבי "לחדש", יש בשוק סטנדרטים, ולהוציא מכשיר דגל עם סטנדרטים של לפני שנתיים במחיר סופר-פרימיום של היום זה קצת לצחוק בפרצוף של הלקוחות.

אני מחסידי האנדרואיד , ולו רק מהעובדה שכשאתה רוצה לסנכרן תמונות /צלילים/whatever , אתה פשוט מחבר ככונן למחשב ונגמר הסיפור. גם המכשירים היו יותר מגוונים ויותר מעניינים, אבל צריך להודות שבגלל שיטת ״הגן הסגור״ של אפל, האייפון הוא מכשיר יותר יציב ומתפקד טוב יותר בדרך כלל מהרבה אנדרואידים.

המכשיר גם תמיד הרגיש איכותי ובנוי היטב, גם בפנים האייפון מאסיבי ובנוי טוב יותר ממכשירים אחרים.

היה נכון ב 2011. היום? זה פשוט לא נכון, המגמה אפילו הפוכה-

http://www.phonearena.com/news/Android-4.x-is-more-than-twice-as-stable-as-iOS-7.1_id54459

בנוגע איכות הבניה זה כבר פתוח לדיון. איכות הבניה של האייפון היא מצוינת לכל הדעות. ומצד שני, HTC למשל מציגים איכות בניה לא פחות טובה, ומכשירי סוני איכות בניה שכנראה אפילו טובה יותר.

גם אצל סאמסונג איכות הבניה מצוינת, זה פשוט ששם איכות החומרים לא בשמים לצערי.

פורסם
אני מחסידי האנדרואיד , ולו רק מהעובדה שכשאתה רוצה לסנכרן תמונות /צלילים/whatever , אתה פשוט מחבר ככונן למחשב ונגמר הסיפור.

אתה כל כך 2009.

ועוד פעם- אני בכלל לא אומר שום דבר לגבי "לחדש", יש בשוק סטנדרטים, ולהוציא מכשיר דגל עם סטנדרטים של לפני שנתיים במחיר סופר-פרימיום של היום זה קצת לצחוק בפרצוף של הלקוחות.

גם אצל סאמסונג איכות הבניה מצוינת, זה פשוט ששם איכות החומרים לא בשמים לצערי.

עם החלק הראשון אני לא מסכים, זה שיצרן מסוים שידרג מ-A ל-B ממש לא הופך את B לסטנדרט.

בחלק השני אתה טועה, אין מה להשוות את איכות החומרים והבנייה של סמסונג לאפל (אני מוכר את המכשירים).

פלסטיקים שזזים ומסתירים את המצלמה, סוללות שמתחממות ומתנפחות, אפילו ניילונים שלא יושבים כמו שצריך וכו'.

Just daily

07' Škoda Octavia 1.9 TDI DSG6 09' Toyota Avensis

HU: Alpine CDE-126BT AMP: Mac Audio ZX 4000 SUB: Hifonics HFI12D4

מצלמות תיעוד לרכב - המון מידע והמלצות מחברי הפורום

• תוכן חדש...