Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4295 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אני הייתי עם S2 ישראלי עד לפני כשבועיים שלושה. (חדש מחברה. גרסה פלאפון מהחברה)

המכשיר שלי עבר פירמוט. מחיקה. והוא עובד מעולה (חוץ מהGPS.) שנדפק מהמכות שמכשיר קיבל בשנתיים שלוש אצלי.

לאישתי יש S2 עובד מעולה. (קניתי משומש! ישראלי. גרסה סלקום.)

לאמא שלי יש S2 שעובד מעולה. והיא כל היום בפייבוק/ מצלמת / EBAY. ועוד. (משומש, גרסה פלאפון. )

+1

לאמא שלי יש גלקסי נוט 1, שזה האח המגודל של S2.

אתמול נדפק לה שקע USB (וכנראה סוללה) אז הצעתי לה להחליף מכשירים איתי (יש לי נוט 2).

היא סירבה להיפרד מהטלפון שלה, והתעקשה שבמקום זאת אתקן לה אותו (שני החלקים עניין של כ-100 שקל כי קניתי סוללה מקורית)

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

• תגובות 318
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

10440835_10152637296874651_1983177203429478011_n.jpg

נקרעתי מצחוק.

אשכרה זה מה שמשלמים על עייפון?

אה ברור, יש לו שמירת ערך אם אני ארצה למכור עוד 350 שנה.

נוט 4 לצורך ההשוואה עולה 2000 שקל פחות ונותן תמורה פי מיליארד וחצי.

מאד מזכיר לי את בעלי קורולה.

פורסם (נערך)

נוט 4 עולה 2000 ש"ח פחות? כמה עולה נוט 4 (יבואן רשמי)? ומה הקשר בין נוט לאייפון?

עריכה אחרונה על ידי Freak_Miky

Just daily

07' Škoda Octavia 1.9 TDI DSG6 09' Toyota Avensis

HU: Alpine CDE-126BT AMP: Mac Audio ZX 4000 SUB: Hifonics HFI12D4

מצלמות תיעוד לרכב - המון מידע והמלצות מחברי הפורום

פורסם

וואו, כתב מפליץ וכולם רצים להריח. מדהים.

אלה מחירים של טרום יבוא רשמי. מי שרוצה עכשיו עכשיו, לא מוכן לחכות חודש וחצי עד שיגיעו לארץ באופן רשמי ולא יודע לתפעל אינטרנט, ישלם את המחיר הזה.

פורסם

המחיר יהיה זהה כי אפל מפליצה זהב. ששומר על הערך.

ונוט 4 יעלה לפי ההערכות 3500 שקל ל 32 גיגה.

ואתה צודק, אין מה להשוות. רק המסך (שגם קטן יותר וגם עם רזולוציה קטנה בחצי. אבל רטינה :-D )

פורסם

מפליצה זהב או לא.. אחרי ה-3GS שידרגתי לכל אייפון שקיים ושילמתי במצטבר פחות מ-500 ש"ח. ככה זה כשחיים על הקו ארה"ב-ישראל וקונים בשכל.

פורסם (נערך)

הנוט 3 עלה 4000 רק לפראיירים שקנו מסאני.

מאחר והאחריות והשירות שלהם היה שווה לעכוז, כולם קנו מיבואנים מקבילים ב3500 שקל בהשקה. (אני יודע כי אני ארגנתי קבוצה של 50 איש לרכישה קבוצתית) ומאז המחיר רק צנח.

היום המחיר כ 2800 שקל לגרסה הבינלאומית ולא המסורסת ללא LTE שהביאו סאני.

עכשיו סאני כבר לא במשחק. נחיה ונראה

עריכה אחרונה על ידי ceyal
פורסם

מאחר והאחריות והשירות שלהם היה שווה לעכוז, כולם קנו מיבואנים מקבילים ב3500 שקל בהשקה.

גם האייפון ביבוא מקביל עלה 3200 ולאחר מכן ירד ל2900

לא הבנתי מה אתה מנסה להגיד? פרייארים נשארים פרייארים, לא משנה אם הם קונים נוד3 מיבוא רשמי או אייפון מיבוא רשמי

פורסם
ולא המסורסת ללא LTE שהביאו סאני.

LTE מתחיל להיות רלוונטי בארץ רק עכשיו, נוט 3 בקרוב מאוד יהיה לא רלוונטי בכל מקרה (כמו נוט 2 ז"ל).

Just daily

פורסם

אני בחרתי לקנות מכשיר כאן ועכשיו. והייתי מוכן לשלם על זה יותר.

אחרת היית מחכה שבועיים וקונה פחות 200-300 שקל.

סבבה. להזכירך 350 דולר זה לפני משלוח / מכ"ס / מע"מ . שזה מגיע לכ70-100 דולר בקלות. יוצא כ 1500-1700 שקל.

זה עדיין יותר הגיוני מ600-800 דולר לעייפ,פון חדש החל מ2100 שקל ועד 3200 לפחות -( לפני משלוח / מכס מע"מ )

אז בוא נחשוב ביחד.

נשלם 1500-2000 עדיין טיפה יקר. למכשיר מעולה. ומקסימום עוד שנתיים נחליף שוב ב1500-2000

או נקנה ב4000 שקל יקר אבל זה אפל. ובעוד שנה יוציאו גרסה שתוציא למכשיר שלי את האוויר? ונשדרג שוב ב3000-4000 שקל.

לאייפון לא היו בעיות בתחילת דרכו ? נו? התגברו הוציאו כמה וכמה מכשירים מאז. כבוד. התגברו.

אז לOPPO / ONE PLUS / נקסוס / HTC / LG לא מגיע צ'אנס ..??

ישר נחליט זבל? כי זה לא מוצר (מדהים ) של אפל.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם

מאחר והאחריות והשירות שלהם היה שווה לעכוז, כולם קנו מיבואנים מקבילים ב3500 שקל בהשקה. (אני יודע כי אני ארגנתי קבוצה של 50 איש לרכישה קבוצתית) ומאז המחיר רק צנח.

אתה עושה השוואה כפי שנוח לך או במילים אחרות אתה מאלץ את התוצאה.

כאשר המחיר של נקסוס 4 היה בחנויות 2400 שקלים אני רכשתי אותו ב-1800 שקלים בדיוטי פרי.

תשווה חמורים לחמורים ולא לכלבים.

איזה כייף לי :)

פורסם

המחיר צנח כי מחיר העלות לספק ירד ולא משום סיבה אחרת.

50 חתיכות זו כמות שסניף מכובד מוכר תוך חודשיים-שלושה.

בטח שזו לא כמות שמדגדגת ליבואן.

Just daily

• תוכן חדש...