Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4294 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4568696,00.html

אפל הציגה שני אייפון 6 ושעון

כפי שחזו השמועות, אפל הציגה שני אייפונים: אייפון 6 ואייפון 6 פלוס בגודל 4.7 ו-5.5 אינץ', עם מעבד מהיר יותר ומסך חד יותר. בסוף האירוע אפל הציגה גם שעון חכם

AFP0873565-01-09334821_wa.jpg

DSC_4451_verge_super_wide.jpg

אני חושב שהיה כבר דבר כזה לפני שנתיים, רק קראו לזה גלקסי S3 וגלקסי נוט 2

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

• תגובות 318
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

איך נפלו גיבורים ?

5.5 ? ה 4.7 גודל מצויין. אם כי להרבה חובבי אייפון גם זה ענק...

לדעתי הבעיה שבמקום להוביל ולחדש הם הפכו להיות חברה שמחקה את האחרות.

לכל החברות יש כבר טלפונים בגדלים האלה לפחות שנתיים ואפל פשוט מאחרת את הרכבת. חלק מהחברות כבר הוציעו שעון לפני שנה ויותר...

החברה צריכה לחזור למה שגרם לה לנסוק - חדשנות ויצרתיות... בלהעתיק אחרים הסינים יאכלו אותם.

Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers

:-):arrow::idea:

פורסם

למה לא? בלי קשר לאפל או אנדרואיד אני דווקא בעד השעונים

כל דבר שינטר אותי במהלך היום ולא יבזבז לי סוללה מהנייד, im in

פורסם

השעון צריך להיות מסונכרן עם הסמארטפון, לכן הוא גם יבזבז את הסוללה של הטלפון.

השעונים החכמים זה דבר מיותר ולא שימושי בכללי

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

אני דווקא חושב שלשעונים חכמים יש פוטנציאל מאוד גבוה. מתאים לי אחד.

בלי קשר, לא משנה מה אפל הוציאו, הוא כמובן:

1. magical

2. revolutionary

3. the best ever

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

6. our best iphone ever (כאילו דה, אם הוא היה פחות טוב מה-5S אז הייתה די פדיחה, לא?)

ואהבתי שהיו אלה שכבר התלוננו שמעריצי אפל מושבעים יגידו שהמסך גדול מדי. אחד החוסרים המשמעותיים ביותר של המכשיר הזה סוף סוף תוקן, והם מתלוננים...

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

אני מאוד מקווה שסוף סוף ינתן בוסט לתשלומים באמצעות NFC, מה שאנדרואיד לבינתיים לא מצליחה לעורר. אין דבר יותר מתבקש ושפוי מלהצמיד את המכשיר לקורא בקופה ולצאת.

פורסם
השעון צריך להיות מסונכרן עם הסמארטפון, לכן הוא גם יבזבז את הסוללה של הטלפון.

השעונים החכמים זה דבר מיותר ולא שימושי בכללי

מה אני יגיד לך? 3% בשעה של BT LE לעומת הפדומטר במכשיר שצורך 10-15%

יחי ההבדל

פורסם

אם היה לי את הכסף הייתי רץ לרכוש אייפון 6. נמאס לי מאנדרואיד/גוגל עם קושחה שווה לתXת.

אין כמו IOS.

איזה כייף לי :)

• תוכן חדש...