Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4295 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אחרי שעקבתי אחרי כל הפוסט אני חייב להגיב פה על ההכפשות על הנקסוס 4. יש לי את המכשיר כמעט שנתיים ואני פריק של טכנולוגיה ושל חידושים. עוקב בדריכות אחרי מועדי השקה של כל מכשיר מעניין ושם את הידיים שלי עליהם כדי לבדוק האם שווה לשדרג.. ומה אני אגיד לכם? המכשירים החדשים גדולים יותר ויפים יותר וקצת חזקים יותר אבל הנקסוס 4 פשוט עונה על כל הצרכים שלי. ולא אין לו סוללה גרועה וגם המצלמה שלו לא גרועה. ואם נסתכל עלות מול תועלת לדעתי זה הסמארטפון הכי טוב שיצא (מחברה בעלת שם עולמי ולא יצרן סיני). לגבי האייפון 6, כמו תמיד אין חדש מתחת לשמש ולצערי המעריצים של אפל תמיד יחפשו לתרץ את האכזבה. לשעון של אפל חיכיתי שנה שלמה וגם ממנו די התאכזבתי,בעיקר בגלל העיצוב והעובדה שהוא לא חסין מים ואבק. אגב גם מהאייפון הייתי מצפה להיות חסין. ולבחור שהשווה פה את תעשיית הסמארטפונים לתעשיית הרכב, מרצדס היא מובילה עולמית בתחום הרכב,מערכות ופטנטים שיש ברכבים שלהם מגיעים אחרי שנה לחברות מובילות אחרות ואחרי שנים הטכנולוגיה יורדת למותגים עממיים.. עכשיו תחשוב שאפל מתיימרת להיות מרצדס והיא החליטה אחרי שיש לטויוטה מצלמת רברס כבר שנתיים להכניס גם לרכבים שלהם.. נשמע לך הגיוני? גם אם המצלמה של מרצדס תהיה אולטרהhd היא עדיין תשאר חקיינית.

• תגובות 318
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

כמכשיר הנקסוס 4 לא יותר מחביב. בקרת האיכות הקלוקלת של לאג'י - היא הבעיה מבחינתי. ולאג'י כאמור לא לבד בסרט הזה. גם סמסונג וגם HTC בסרט הזה.

פורסם
המכשירים החדשים גדולים יותר ויפים יותר וקצת חזקים יותר אבל הנקסוס 4 פשוט עונה על כל הצרכים שלי.

[emoji106]

בדיוק מה שאני חושב על הנוט 2.

אם כבר השוואה למכוניות, אני משווה את אפל לVAG - גם להם יש כת מעריצים, שימשיכו לקנות את התוצרת שלהם, אפילו שהיצרן והיבואן מחרבנים עליהם ממקפצה

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

ההשוואה של אפל לתעשיית הרכב נכונה מבחינה מסויימת - טכנולוגיות חדשות שמופיעות בשוק מגיעות תמיד באיחור של שנים לרכבים (כך למשל היה עם נגן ה-CD, נגן CD תומך MP3, ניגון מUSB, בלוטות', מסכי טאצ' וכו'). כל הדברים האלה היו בשוק שנים, גם כמוצרי אפטר מרקט לרכב, לפני שהגיעו כרכיבים מובנים בתעשיית הרכב.

הסיבה היא שעמידה בדרישות איכות ברמה גבוהה דורשת תהליכים ארוכים של פיתוח, בדיקות וניסויים. זאת אחת הסיבות שאפל לוקחת את הזמן להציג טכנולוגיות חדשות, אבל כשהיא עושה את זה - היא עושה את זה נכון ואיכותי. ברור שגם המוצרים שלהם, כמו המוצרים של תעשיית הרכב לא חפים מתקלות ובעיות אמינות, אבל הם באמת משתדלים לעשות כמה שיותר בעניין.

אני עובד בחברה שמוכרת מוצרים לתעשיית הרכב, וגם לאפל, התובענות שלהם בנושא איכות היא בלתי נתפסת בהשוואה לשאר השוק.

Tesla model Y RWD

Mazda Miata NC1 2008

פורסם
כמכשיר הנקסוס 4 לא יותר מחביב. בקרת האיכות הקלוקלת של לאג'י - היא הבעיה מבחינתי. ולאג'י כאמור לא לבד בסרט הזה. גם סמסונג וגם HTC בסרט הזה.

איזה בקרת איכות? חסר פאקים באייפון או שאתה בוחר לעצום עיניים? עוד תופעה ששמתי אליה לב היא לנסות לעקוץ את בעלי אנדרואיד עם בקרת איכות וסוללות מתנפצות..שכחתם שרק לפני חודש אפל התחילה להחליף לבעלי אייפון חמש סוללות? שכחתם את הבעיות באנטנה של אייפון 4? או ששכחת את האפליקציה ששברה לגוגל מאפס את הצורה? או שבעצם הייתה מושא ללעג בעיני כל חובב טכנולוגיה? תפסיקו להיות זחוחים ובטוחים שבקרת האיכות (כבר אין לכם פרמטרים להשוואה) של אפל הכי טובה בעולם.. כמו שציינו פה כבר,htc sony שתי יצרניות עם בקרת איכות לא פחות טובה.. ואצלי אישית המכשיר מתפקד נפלא וללא פאקים.

פורסם (נערך)
לגבי האייפון 6, כמו תמיד אין חדש מתחת לשמש ולצערי המעריצים של אפל תמיד יחפשו לתרץ את האכזבה.

מעריצי אפל מחפשים לתרץ? אולי מעריצי אנדרואיד מחפשים להכפיש?

תסתכל על הכותרת של הפוסט כדי להבין ממה זה התחיל.

[emoji106]אם כבר השוואה למכוניות, אני משווה את אפל לVAG - גם להם יש כת מעריצים, שימשיכו לקנות את התוצרת שלהם, אפילו שהיצרן והיבואן מחרבנים עליהם ממקפצה

מה הקשר בכלל? אתה נופל על נקודת תורפה שנקראת TSI+DSG ותכלס מה אתה מצפה? שיבואן יגיד "סליחה אני מצטער הסחורה שלי זבל" חביבי זה לא עובד ככה. גם אני מוכר מוצר מדגם מסוים בידיעה שקיימת בו תקלה סדרתית והלקוח יחזור בשלב מסוים, ומה לעשות כשהוא חוזר הוא מקבל מענה כמו הלקוח הראשון שהגיע וכן מחפשים ובודקים קודם כל שלא מדובר בנזק לקוח. חס וחלילה לא מזכירים שהוא לא הראשון עם תקלה כזו כי עוד יהיו לו דרישות מעבר למה שמגיע לו.

אם כבר לפי הדוגמה שלך סמסונג מחרבנים על הלקוחות - תזכיר לי מה העדכון האחרון שקיבל S1 (המקביל לאייפון 4 שקיבל 7.1.1 עם מגרעת המהירות אבל לפחות קיבל ולא ננטש מאחור)?

הסיבה היא שעמידה בדרישות איכות ברמה גבוהה דורשת תהליכים ארוכים של פיתוח, בדיקות וניסויים. זאת אחת הסיבות שאפל לוקחת את הזמן להציג טכנולוגיות חדשות, אבל כשהיא עושה את זה - היא עושה את זה נכון ואיכותי. ברור שגם המוצרים שלהם, כמו המוצרים של תעשיית הרכב לא חפים מתקלות ובעיות אמינות, אבל הם באמת משתדלים לעשות כמה שיותר בעניין.

+1

עריכה אחרונה על ידי Freak_Miky

Just daily

07' Škoda Octavia 1.9 TDI DSG6 09' Toyota Avensis

HU: Alpine CDE-126BT AMP: Mac Audio ZX 4000 SUB: Hifonics HFI12D4

מצלמות תיעוד לרכב - המון מידע והמלצות מחברי הפורום

פורסם (נערך)

חח איזה דיון apple VS android סוער התפתח פה רק בכמה ימים מספר,זה ויכוח שגם הגיע כבר לסבתות בנות 80 שזה מצחיק!

בתור אחד שיש לו אייפון 4 חמש שנים ואני באמת לא מעריץ של אפל(זה המוצר הראשון ואולי גם האחרון שלהם אצלי),אבל את הגדולה שלה היא השיגה ביושר מלא,כי היא הראשונה לייצר את האייפון שכולם העתיקו בשמחה גדולה ובהצטיינות רבה.

אני חשוב שאייפון זה המוצר הטכנולוגי המושלם ביותר שנמכר בעולם ולכן זכה להצלחה רבה שכזו וסחף אחריו שוק שלם ועולם שלם.

זה המוצר הכי הכי מוגמר שקיים וכשתפתחו אותו מהקופסה אתם תגלו את זה, וההישג שלו נהפך לגדול יותר כשהוא משווק עם הפשע הזה שנקרא Itunes, וכמובן שבכלל כל ממשק של אייפון החוצה ממנו הוא נורא ואיום,ועדיין המוצר הכי מושלם שיש.

אני אדם טכנולוגי ומאוד אוהב גם אנדרואיד,אבל את עודף הפיצ'רים שיש שם האדם ההמוצע ממש לא צריך,אפילו את default שהוא מקבל במכשיר הוא מנצל בהגזמה ב40 אחוז,זה נטו הצלחה שיווקית של התאגידים שדחפו לנו לכיס מכונות כאלו חזקות.

אז אין מי יותר טוב,אבל הממשק והפיניש של אפל במוצר עושה לי ולעוד המון אנשים את זה.

מה שקורה בכל אופן בתקשרות עם הסגידה לאפל זאת בדיחה מוגזמת שאני דיי בטוח שאפל מממנת אותה...

עריכה אחרונה על ידי ITSIK86
פורסם

שיחקתי היום בסמסונג גלקסי אלפא - הגודל מעולה 4.7", איכות חומרים כמעט כמו אייפון, התרשמתי לטובה!

http://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=6378&idPhone2=6573

הסוכן מעריך מחיר בארץ בסביבות ה-3500 ש"ח אולי אפילו יותר.

Just daily

פורסם

שבוע הבא אני בארה"ב ...

ניסיתי בעבר את הנוט 3 - טלפון מדהים אין ספק, כנראה פסיכולוגית לאחד שהשתמש באייפון 3 כבר לפני שנים, קשה לי לעבור לאנדוראיד.

לכן ככל הנראה ובגלל שאני מת למכשיר עם מסך גדול אלך על ה 6 פלוס, למרות שאני יודע שהוא לא המכשיר המושלם בעיניי, אבל זו כנראה תורת השיווק, הרי איך נקנה בעוד שנה וחצי את האייפון 7 ?

אגב, באמת שווה להביא עוד מכשיר אחד ולמכור כאן בארץ ?

פורסם

בכל הנוגע למכשירי אפל בסמיכות להשקה, הזומבים של אפל בארץ מוכנים לשלם גם 4500+ למכשיר. משתלם? בהחלט, אם תספיק להביא אותו מוקדם מספיק.

רק קח בחשבון שתצטרך שהמכשיר יהיה אטום בקופסה, וזה בדיוק מה שמחפשים במכס כרגע.

פורסם
בכל הנוגע למכשירי אפל בסמיכות להשקה, הזומבים של אפל בארץ מוכנים לשלם גם 4500+ למכשיר. משתלם? בהחלט, אם תספיק להביא אותו מוקדם מספיק.

רק קח בחשבון שתצטרך שהמכשיר יהיה אטום בקופסה, וזה בדיוק מה שמחפשים במכס כרגע.

צודק ...

לגבי המכס בעונת החגים הם מתגברים את העמדות לא נראה שווה את הסיכון.

פורסם
אפשר לשים להם משחה טרמית, כמו למחשב? ולמה נוט 2 כבר לא רלוונטי?

לא רלוונטי כי חסר דור 4. החארות מסאני חסכו כמה גרושים כשהביאו אותו לארץ ובמקום להביא את ה 7105 הביאו את הגרסה לשווקים מתפתחים (עם המעבד המסריח של סמסונג במקום קוואלקום).

יש לי אחד כזה וניסיתי למכור אותו ביד 2. אפילו ב 500 שקל לא קיבלתי טלפון אחד. עבר לילד...

ובהחלט אפשר להחליף משחה טרמית.

מעריצי אפל מחפשים לתרץ? אולי מעריצי אנדרואיד מחפשים להכפיש?

תסתכל על הכותרת של הפוסט כדי להבין ממה זה התחיל.

אם כבר לפי הדוגמה שלך סמסונג מחרבנים על הלקוחות

תסתכל על נושאים דומים למטה, תראה פוסט דומה להפליא שפתחתי כשיצא ה S5 של סמסונג.

ואתה צודק. סמסונג מחרבנים על הלקוחות שלהם ולכן הם נענשים. הפכו להיות מספר 2 בסין וקוריאה-המגרש הביתי שלהם.

אישית, אם לא הייתי כבר עם Z2 של סוני, Z3 כבר היה בהזמנה.

פורסם

500 שקל אני בא לוקח עכשיו

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
סמסונג מחרבנים על הלקוחות שלהם ולכן הם נענשים.

אין לי בעיה עם סמסונג, פשוט אני רוצה לראות יותר מכשירים ברמה של הסמסונג אפלא.

כנראה שהאלפא יהיה טיפה זול יותר מאייפון 6 בארץ, השאלה מה באמת עדיף למי שמחפש איכות.

Just daily

• תוכן חדש...