Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4294 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אני הייתי הולך בכוון של קורולה.

לא משנה כמה היא תתפרק ותתקלקל, עדיין זאת קורולה . :?

אם אתה משווה את אייפון לקורולה אז למה אתה משווה את סמסונג? לסובארו ג'סטי?

אם כבר, אז אפל הכי דומים ל-VAG. גם להם יש כת מעריצים ששומרים אמונים בצורה עיוורת למותג, ויש כאלה כי קונים את הרכבים שלהם כי זה מה שמתאים להם באותו רגע, או כי זה במבצע, ויעברו למותג אחר בלי רגשות אשם.

או פשוט לא מצאו משהו טוב יותר.

שכחת את הפואנטה - הטלפון והשעון האלה עולים הרבה כסף ביחס למה שהם נותנים.

יקר לך? אל תקנה! אין צורך להכריז ולנסות להכפיש בפומבי כדי להצדיק את עצמך.

Just daily

07' Škoda Octavia 1.9 TDI DSG6 09' Toyota Avensis

HU: Alpine CDE-126BT AMP: Mac Audio ZX 4000 SUB: Hifonics HFI12D4

מצלמות תיעוד לרכב - המון מידע והמלצות מחברי הפורום

• תגובות 318
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

• חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)

תמצא את ההכפשה ותראה לי אותה. לטעון שיש אותו דבר ביותר זול זו לא הכפשה, ואף פעם לא טענתי שהמוצרים של אפל גרועים.

הבעיה היא שיש אנשים פנאטים, שכשהם שומעים דעה שלא מהללת את האובססיה שלהם ישר קוראים "הכפשה". חלק מהם אפילו לוקחים את זה כהעלבה אישית ויוצאים להגן על שם של מותג שלא סופר אותם.

עריכה אחרונה על ידי SlowRide

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

זה מדהים. קראת כל מה שכתבתי, ואיכשהו הצלחת לפספס כל מה שכתבתי.

התכוונת לנוט 4. התייחסתי ל LCD כי הבאתי את ה G3 כדוגמה.

אני לא מתכוון לזה שה AMOLED חסכוני יותר מ-LCD, אני מתכוון לזה המעבד הגרפי יתאמץ יותר ויצרוך יותר מתח בהפעלת תוכן על QHD לעומת FHD בלי קשר לAMOLED או לLCD.

לגבי המבחן של נוט 2 ונוט 3, האם המסך זה הדבר היחידי שהשתנה? מה עם מעבד גרפי שצורך פחות חשמל, קרנל חדש, מערכת הפעלה שונה ואולי עוד אופטימיזציות של סמסונג?

אכן, 4.

כן, המעבד הגרפי "יתאמץ" יותר בהפעלת תוכן ב QHD לעומת FHD. ואני מנסה להסביר לך שזה לא משנה כי כל התוכן בעולם לא מזיז למאיצים האלו.

זה לא שמילוי פי 2 פיקסלים באותו פרק זמן יצרוך פי 2 יותר חשמל, זה ממש לא במדד לינארי.

בנוגע למבחן של נוט 2 ו 3- לא דיברתי על המכשירים. שים לב שדיברתי על צריכת החשמל של המסך בלבד, קרי- מפרקים את המסך מהמכשיר, מחברים ליחידת עיבוד זהה, ובודקים את הצריכה של כל אחד תחת מצבים שונים. כמו שכתבתי:

"

בדיקה ספציפית של המסך מראה שהוא צורך בערך 12-15% פחות אנרגיה."

בדיוק לזה אני מתכוון, אם העין שלי לא מבחינה בהבדל, ואני שם את הG3 מול הנוט 3 ושתיהם חדים אז למה אני צריך ה QHD? אולי המאיץ הגרפי יפעיל את המשחקים ללא מאמץ גם ב QHD אבל צריכת הסוללה תפגע וישנה התחממות מיותרת של המכשיר (הG3 מגיע לאחר 10 דקות עבודה ל 70 מעלות).

"צריך"? אתה לא "צריך" את ה QHD. לסאמסונג בא לשים אותו, וזה פחות או יותר סוף הסיפור. זה שנחמד שיש ועכשיו המסך יהיה עוד יותר חד? סבבה אגוזים.

ותפסיק לדחוף לפה את ה G3, אין לי מושג מה LG עשו שגורם לו להתחמם כמו שהוא מתחמם, זה לא בהכרח קשור למסך, וזה בהכרח לא קשור לשום מכשיר אחר. מה שגם בענייני סאמסונג, שוב- AMOLED=צריכת חשמל נמוכה יותר ומסך שפועל בטמפרטורה נמוכה יותר בכללי. זה מבחינת המסך.

מבחינת ה SOC עצמו? למלא QHD במקום 1080P זה לא מה שיגרום לו להתחמם בצורה כזו. אם ה G3 מתחמם ככה עכשיו, הוא היה מתחמם בצורה בעייתית גם אם הוא היה 1080P. רוצה הוכחה? תריץ עליו בנצ'ים של off-screen 1080P ותראה שהוא מגיע בערך לאותה טמפרטורת עבודה.

טענה ריקה? השתמשת ב TW לאחרונה? זה שאנדרואיד עושה SWAP זה נהדר, אבל בפועל זה פוגע במולטי טאסקינג ובחווית השימוש.

אם המכשיר מגיע טעון מראש ב System apps שלא ניתן לעצור ואת האפליקציות שאתה באמת צריך הוא דוחק החוצה וצריך לעשות להם RELOAD שאתה חוזר אליהם הרי שסמסונג לא שונים מהחצי מולטי טאסקינג שאפל מציעים

ראה דוגמה לחווית השימוש

כן, טענה ריקה. לחלוטין. השתמשתי ב TW לאחרונה, בערך לפני 3 וחצי שניות (בעלים של נוט 3)

איך SWAP פוגע במולטיטאסקינג ובחווית השימוש? להגיד דבר כזה זה שימוש לא נכון בעליל במושג SWAP, אני לא יודע איך הגעת לזה.

אני אגיד את זה שוב- המערכת מבצעת הקצאה on demand. אם יש לך מיליון אפליקציות פתוחות בבת אחת, זו שאתה עושה בה את השימוש ברגע הנוכחי הזה תקבל את רוב המשאבים. זה לא כמו החצי מולטי טאסקינג של אפל, כי אתה יכול להשאיר כל אפליקציה פועלת ברקע (פועלת! אם יש לך אפליקציה שסופרת מ 1 עד 1000, הספירה לא תפסיק שתשלח אותה לרקע) בזמן שימוש באפליקציה אחרת. הסברתי קודם שזו בדיוק הסיבה שאנדרואיד בחיים לא תהיה מהירה בשימוש שוטף בממשק כמו IOS.

המכשיר מגיע טעון בכל מיני system apps מג'ייפים (שאגב, 70% מהם ניתן לעצור בטאסק מנג'ר בלי רוט ושאר ירקות), כן. "את האפליקציות שאתה באמת צריך הוא דוחק החוצה"? לא. האפליקציה שבה אתה משתמש תקבל את הקצאת המשאבים. גם על חשבון KNOX או אפליקציות pre-loaded (שאגב, כולן ביחד צורכות פחות מ 80MB RAM ו 1% מעבד, אז אני לא רואה איפה השריפה)

"דוגמה לחווית השימוש"-

המכשיר אצלו טוען את האפליקציות מחדש. למה? אין לי שמץ. אולי בטאסק מנג'ר שלו מוגדר לטלפון להרוג כל אפליקציה שיוצאים ממנה מיד, בכל מכשיר שתיקח זה לא המצב ב default, אולי ב S5 זה כן המצב, לא יודע- לא בדקתי.

גם אם זה כן המצב, אתה נכנס להגדרות ומשנה את אופי השימוש בזיכרון לפי הדרישות שלך.

יש לי נוט 3 ביד ברגע זה, עובר בין דפדפן לגלריה לוואטסאפ ברוטציות, אין שום טעינה מחדש של אף אחת מהאפליקציות.

*לא נגעתי בטאסק מנג'ר ואני לא על רום צד שלישי, אלו ההגדרות מהמפעל.

פורסם
תמצא את ההכפשה ותראה לי אותה. לטעון שיש אותו דבר ביותר זול זו לא הכפשה, ואף פעם לא טענתי שהמוצרים של אפל גרועים.

הבעיה היא שיש אנשים פנאטים, שכשהם שומעים דעה שלא מהללת את האובססיה שלהם ישר קוראים "הכפשה". חלק מהם אפילו לוקחים את זה כהעלבה אישית ויוצאים להגן על שם של מותג שלא סופר אותם.

אין לי אובססיה לאף מותג, בדקתי מס' מכשירים G3, S5, M8 שאמורים להיות הטובים ביותר והחלטתי שהם אינם מתאימים לי מסיבות כאלו ואחרות. אני לא טוען שאייפון 6 יותר טוב כי עדיין לא יצא לי לשחק בו, אבל מניסיון העבר הוא כנראה יהיה עדיף ואת זה אני צריך עוד לבדוק.

Just daily

07' Škoda Octavia 1.9 TDI DSG6 09' Toyota Avensis

HU: Alpine CDE-126BT AMP: Mac Audio ZX 4000 SUB: Hifonics HFI12D4

מצלמות תיעוד לרכב - המון מידע והמלצות מחברי הפורום

• חברי המעגל הראשון
פורסם

לא טענתי שאתה פנאט אובססיבי, טענתי שזו תופעה קיימת ומעצבנת. הדעה שלך בעלת אותו ערך בדיוק כמו שלי מאחר ולכל אחד יש את ההעדפות האישיות שלו.

פורסם

לא בדקת? זה בסדר כי אני בדקתי, שום דבר לא שונה ב-Task Manager אתה גם רואה שזה לא קורה בכל האפליקציות אלא רק בפייסבוק, כרום ו GMAPS, יש לי כאן S5 וגם S4, הS5 מזעזע בשימוש יומיומי אחרי שאתה מתקין עליו 20 אפליקציות לעומת ה S4 עם CM11 שעובד חלק כמו הנקסוס

אפליקציות ה preloaded תופסות 80 מגה?

ה S4 שלי יצא מהקופסא עם KK4.4.2 כאשר בהפעלה הראשונה השימוש בזיכרון עמד על 771 מגה

לצורך השוואה ה htc m7 עומד כרגע על 620 מגה אחרי הפעלה, בנקסוס 5 זה אפילו פחות

אם זה לא ה system apps אז מה תופס את הזכרון? אתה מוזמן לפתור לי את התעלומה.

אגב גם באייפון הstopwatch ימשיך לספור ברקע אם תעבור לאפליקציה אחרת

הוא יפסיק לספור שתסגור אותו לחלוטין

פורסם

סבבה, אפשרי שסאמסונג שינו את צורת הניהול של הזיכרון ב S5, בשביל זה אפשר להוריד טאסק מנג'ר צד שלישי.

כרגע במכשיר שאני מחזיק ביד, שלא שיניתי בו כלום מהגדרות המפעל, גם כרום, גם GMAPS, גם וואטסאפ וגם הגלריה לא נטענים מחדש אלא קיים ביניהם מעבר חלק.

כן, אפליקציות ה preloaded תופסות בערך 80 מגה.

יודע מה מקורו של שאר ההבדל?

הממשק.

אנדרואיד סטוק= הכי פחות. HTC= קצת יותר. TW= הכי הרבה, מדובר באחד הממשקים הכבדים ביותר וזה לא סוד (עם זאת, הוא העמוס ביותר בפונקציות בהתאם)

בנוסף, קיים הבדל ברכיבי החומרה ולכן גם בדרייברים והסרביסים הדרושים להם, מה שבפני עצמו גורם להבדל בצריכת הזיכרון. לכן תראה הבדל גם בין שני מכשירים כמעט זהים, כמו הנקסוס 5 וה LG G2. בבקשה, פתרתי לך את התעלומה.

לגבי האייפון- אפליקציות עם backgrounding API ייעודי יכולות לעבוד בצורה מוגבלת ברקע. המערכת עצמה לא תומכת במולטיטאסקינג.

לאפליקציות ה pre loaded, מן הסתם, יש את ה API הדרוש שכבר מגיע מאפל. עכשיו תנסה את זה עם אפליקציית צד שלישי כלשהי, פה קבור הכלב.

פורסם

לגבי האייפון- אפליקציות עם backgrounding API ייעודי יכולות לעבוד בצורה מוגבלת ברקע. המערכת עצמה לא תומכת במולטיטאסקינג.

לאפליקציות ה pre loaded, מן הסתם, יש את ה API הדרוש שכבר מגיע מאפל. עכשיו תנסה את זה עם אפליקציית צד שלישי כלשהי, פה קבור הכלב.

לא הבנתי, מה זה בצורה מוגבלת? וייז שהיא אפליקציה צד שלישי ותומכת ב refresh in background עובדת טוב מאוד ומתעדכנת גם כאשר היא לא נמצאת ב foreground

פורסם

כי ל waze יש backgrounding API (ואחד מצוין)

"בצורה מוגבלת"= בלי יכולת לשנות דברים בזכרון המכשיר ודברים הנוגעים להגדרות המערכת, בעיקר.

לדוגמה, תוכנה עם טיימר שתישאר ברקע ותצלם כל 10 דקות תמונה בלי התערבות המשתמש לא אפשרית ב IOS (למעט אם מדובר באפליקציית מערכת עם הרשאות להכל) אבל כן אפשרית באנדרואיד.

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

בזמן שפיהקתם אפל מכרו 10 מיליון אייפון 6 ואייפון 6+ בסוף שבוע הראשון(שישי עד ראשון).

השיא של סמסונג הוא 10 מיליון טלפונים בחודש הראשון.

כל מי שהיה לו אייפון מכול דגם קודם רצה טלפון גדול יותר ורץ לקנות חדש וכול מי שקנה אנדרואיד בגלל גודל המסך קונה עכשיו אייפון.

סמסונג לא כלכך מאוכזבים מזה.

אפל ניסו להזמין כמה שפחות חלקים מסמסונג בגלל שהם מתחרים בהם ובמשפטים אחד מול השני אבל בשביל לייצר כלכך הרבה אייפון 6 הם היו צריכים עזרה של סמסונג אז סמסונג מייצרים חלקים לאייפון 6 לפחות בזמן הקרוב.

מצחיק התגובות של הקונים של אייפון 6 שאומרים שהטלפון ענק וקשה להחזיק אותו ביד אחת בזמן שמסך 4.7 נחשב למסך קטן באנדרואיד.

One chart shows you how incredible the iPhone 6’s sales numbers really are

Samsung has one reason to be ecstatic about record iPhone 6 sales

אייל

• חברי המעגל הראשון
פורסם

עם כמה שאני לא מסמפט את אפל, זו סתם קטנוניות. מכשיר כזה גדול סביר מאד שיתעקם בכיס אחורי של מכנסיים.

פורסם

לא מפתיע אותי בכלל, הייתי בטוח שתהיה עליו התנפלות היסטרית.

מה שכן הפתיע אותי, על סמך מבחני ביצועים בזמן אמת, זה שהביצועים והמצלמה של האייפון 6, הם כמעט זהים לגמרי לאייפון 5S.

זה כאילו לקחו אייפון 5S והגדילו אותו.

פורסם (נערך)

iPhone 6 and 6 Plus crush rivals in performance tests despite dual-core CPU

המצלמה ושאר הנתונים של שני האייפונים החדשים לא זהים.

בהשוואה הזאת רואים את חלק מהנתונים.

ידעתם שמוטורולה מוטו X החדש הוא אחד הטלפונים הכי טובים שיש עכשיו?

אני אפילו לא בטוח שהוא נמכר בכול העולם.

למצלמה של הפלוס יש Optical image stabilization

דבר שאני לא בטוח שיש בעוד טלפון

עריכה אחרונה על ידי LotusElise

אייל

פורסם (נערך)

מדהים כל פעם מחדש פשוט,

טלפון שמיוצר בגרושים תוך כדי ניצול עבדים בסין (כן, הם עבדים) נמכר ב 5 אלף ש"ח,

וכל העדר פעם בשנה-שנתיים עף לקנות אותו למרות שאין שום טעם לקנות אותו והוא לא באמת שונה משאר האייפונים שיש לכם בבית,

אבל חייבים הרי לקנות את ה"מותג" כאילו כולם בארץ הזאת פאקינג מליונרים, אחרי זה בוכים על יוקר המחיה ושאין כסף לכלום. :roll:

עריכה אחרונה על ידי TheOne23

Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers

:-):arrow::idea:

• תוכן חדש...