Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4295 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מוכר המון מכשירי סלולר ומהניסיון שלי נכון להיום מי שאין לא הרבה כסף יקנה לרוב מכשיר בין 1000 ל-2000 ש"ח, בדרך כלל משלמים במזומן או בתשלומים אבל לא יותר מ-10 בממוצע. אלה שיש להם את הכסף יקנו אייפון 5S או גלקסי S5 או LG G3 כדי לא לשבור את הראש. מתחכמים שיקנו מכשירים סיניים עד 1000 ש"ח שמנסים להיות כמו מכשירים בשווי 2000 ש"ח יטורטרו ממעבדה למעבדה עד שיבינו שלמכשיר אין סיכוי.

Just daily

07' Škoda Octavia 1.9 TDI DSG6 09' Toyota Avensis

HU: Alpine CDE-126BT AMP: Mac Audio ZX 4000 SUB: Hifonics HFI12D4

מצלמות תיעוד לרכב - המון מידע והמלצות מחברי הפורום

• תגובות 318
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

פריק - כיצד אתה יודע למי יש ולמי אין כסף? לפי ההופעה חיצונית או משהו אחר? אני חותם לך שאילו פגשת אותי בחנות טלפונים היית מסווג אותי 3-4 עשירונים מתחת למצבי האמיתי. מה שאני כתבתי הוא לאור התרשמות בשיחות שאני מנהל עם האנשים, ושהן מעבר לשיחות מכירה בדוכן בקניון (אם כי בהחלט לא מידע ישיר על חשבון הבנק שלהם).

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם (נערך)

לא הופעה חיצונית אבל כן משהו בחזות של האדם (במהלך 4 שנים רק אדם אחד הצליח להטעות אותי וכשיצאנו לחניה הוא פתח את המזראטי שלו), גם במהלך השיחה וגם כמובן מס' פרטים טכניים שמגלים עם הזמן (כתובת מגורים, תדירות וסוג קניות וכו').

אני מסווג רק אחרי מספר פגישות ולא לפי רושם ראשוני.

עריכה אחרונה על ידי Freak_Miky

Just daily

07' Škoda Octavia 1.9 TDI DSG6 09' Toyota Avensis

HU: Alpine CDE-126BT AMP: Mac Audio ZX 4000 SUB: Hifonics HFI12D4

מצלמות תיעוד לרכב - המון מידע והמלצות מחברי הפורום

פורסם
בהתחלה חשבתי שאתה ציני, המשכתי לקורא ולמרבה הצער הסתבר לי שלא.

לא יכלת לכתוב דעה יותר מנותקת מהמציאות.

הסיני שלי לא רק מגיע עם אפליקציות משלו, הוא מגיע עם מערכת הפעלה שלמה שפותחה אך ורק למענו, מערכת שמבוססת על אנדרואיד ומנצלת את המכשיר עד הסוף, כולל עדכונים חודשיים ואפשרות לקסטם כל דבר אפשרי בלי להסתבך יותר מדי.

האלבום של U2 לא שווה התייחסות בכלל, מה זה קשור לתוכנה או חומרה? זהו שאין פה השוואה בין חומרה ותוכנה, אייפון זה הרבה יותר. הרי מכירת הטלפון זה הרווח הקטן של החברה, הם מרוויחים יותר על כל מה שמסביב.

את הסיני שלי אני יכול למכור ברגע זה ב2000 שקל בלי למצמץ בזמן שהוא עלה לי קצת יותר מאלף.

הסיני שלי נראה טוב יותר מהאייפון, איכות הבניה שלו מעולה והוא גונב את ההצגה בכל מקום (לא אוהב את זה, נמאס לי להסביר לאנשים שיש עוד חברות חוץ מאפל וסמסונג.) והכי חשוב, הוא עולה 299 דולר (16 גיגה) ו350 דולר (64 גיגה), שליש מהאייפון 6+ (!!!).

ורק כדי שמה שכתבתי יהיה מגובה גם בפועל, להלן השוואה:

נ.ב

יש לי אייפאד AIR בעבודה שאני משתמש בו על בסיס יומי, אני לא מבין איך אפשר לקורא למערכת כל כך מוגבלת ולא ניתנת לקיסטום עם פאקינג כפתור אחד מעפן, ידידותית.

1. לא הבנתי איפה קונים oneplus one במחירים האלה, איפה שבדקתי עולה הרבה יותר.

מה שאומר שאפשר לקנות מוטו X 2014 באותו מחיר והוא טלפון הרבה יותר טוב.

2. אתה באמת משווה CyanogenMod ל IOS 8? אתה לא צוחק מאחורי המקלדת? הרי הם לא הוציאו מערכת הפעלה אחת שעובדת חלק. משתמשים בהם בטלפונים שהחברה לא מוציאה עדכונים אז הם האופציה הכי טובה יחסית.

3. סיכום ברוב האתרים זה : the OnePlus One isn't for everyone

4. לך תקנה מוטו X 2014 אם אתה רוצה טלפון טוב במחיר סביר, תקנה מוטו G אם אתה רוצה טלפון זול.

oneplus one זה בשביל להתחכם

אייל

פורסם
מתחכמים שיקנו מכשירים סיניים עד 1000 ש"ח שמנסים להיות כמו מכשירים בשווי 2000 ש"ח יטורטרו ממעבדה למעבדה עד שיבינו שלמכשיר אין סיכוי.

המכשירים הסינים שאתם מוכרים בארץ ב-1000 ש"ח שווים בפועל 200 ש"ח אם יודעים לחפש טיפה במרשתת. מכשירים מבית נורמלי (דהיינו OPO, xiaomi וכו') במחיר של מחצית ממכשירי הדגל הנוכחיים נותנים תמורה מצויינת לאגרה.

A man walks down the street in that hat, people know he's not afraid of anything

פורסם
1. לא הבנתי איפה קונים oneplus one במחירים האלה, איפה שבדקתי עולה הרבה יותר.

מה שאומר שאפשר לקנות מוטו X 2014 באותו מחיר והוא טלפון הרבה יותר טוב.

2. אתה באמת משווה CyanogenMod ל IOS 8? אתה לא צוחק מאחורי המקלדת? הרי הם לא הוציאו מערכת הפעלה אחת שעובדת חלק. משתמשים בהם בטלפונים שהחברה לא מוציאה עדכונים אז הם האופציה הכי טובה יחסית.

3. סיכום ברוב האתרים זה : the OnePlus One isn't for everyone

4. לך תקנה מוטו X 2014 אם אתה רוצה טלפון טוב במחיר סביר, תקנה מוטו G אם אתה רוצה טלפון זול.

oneplus one זה בשביל להתחכם

קונים במחירים האלה באתר היצרן, זה מה שעשיתי וזה בדיוק מה ששלמתי, חבר הביא לי את זה לארץ מארצות הברית והופ, אייפון/פלאגשיפ קילר בכאלף שקל.

אני מבין שלא בלית יותר מדי עם ה1+1, המוטו x מעולה, אבל לא טוב יותר.

וכן, אני משווה בכיף, המכשיר בשוק מאפריל וחוץ וכמה אקזמפלרים שיצאו בהתחלה עם איזה גוון צהוב במסך לא היו ואין לו שום בעיות.

המערכת הזאת עובדת ללא רבב ועולה על הiso מבחינתי.

כך שלא מדובר בהתחכמות, מדובר במציאות חדשה.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם

לי נשבר פעם המסך של הגלקסי 4. אחרי שנכנס לי שבב זכוכית ליד הבנתי פחות או יותר מה זה אומר על איכות הייצור של הטלפונים האלה.

מיותר לציין שנגעתי באייפונים סדוקים מספיק פעמים והוא לא משאיר זכוכיות. על מערכות הפעלה לא אתעכב. שנאתי ios, עברתי לאנדרואיד, חזרתי לios והבנתי שזו פשוט מערכת טובה יותר, אם כי הרבה יותר מוגבלת.

אז: פיאט פונטו 1999 1.2 כ"ס (אוטו זה מטוס)

אז פחות ישן: רנו מגאן 1.6 16V (מכירים אותי במוסך)

אז הרבה יותר קרוב להיום: אופל אסטרה 1.4 טורבו ENJOY PLUS (מה זה סחירות?)

היום: בעיקר רכבת תחתית אבל גם קצת טראם.

פורסם

אתה מדבר שטויות,זה הכול תלוי בצורה שבה נשבר המסך זה לא קשור לאיכות.

ואני נחתכתי מגב של 4S שבור אז?

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

איך הוא אמר להיות שבור ככה שהוא לא יתיז שבבי זכוכית במשך כמה ימים? כי ראיתי המון אייפונים שבורים באלף צורות והגלקסי השבור הראשון שראיתי (שלי) הפתיע אותי עם הדבר הזה

אז: פיאט פונטו 1999 1.2 כ"ס (אוטו זה מטוס)

אז פחות ישן: רנו מגאן 1.6 16V (מכירים אותי במוסך)

אז הרבה יותר קרוב להיום: אופל אסטרה 1.4 טורבו ENJOY PLUS (מה זה סחירות?)

היום: בעיקר רכבת תחתית אבל גם קצת טראם.

פורסם
מכשירים מבית נורמלי (דהיינו OPO, xiaomi וכו') במחיר של מחצית ממכשירי הדגל הנוכחיים

מכשירי מותג סיניים לא זולים בהרבה ממכשירי מותג לא סיניים

בדיוק כמו עם המכוניות שלהם, ובעצם כמעט כל דבר אחר - אם אתה מביא מוצר איכותי, אתה מגלה בעצם שהוא לא ממש זול.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
לא הופעה חיצונית אבל כן משהו בחזות של האדם (במהלך 4 שנים רק אדם אחד הצליח להטעות אותי וכשיצאנו לחניה הוא פתח את המזראטי שלו), גם במהלך השיחה וגם כמובן מס' פרטים טכניים שמגלים עם הזמן (כתובת מגורים, תדירות וסוג קניות וכו').

אני מסווג רק אחרי מספר פגישות ולא לפי רושם ראשוני.

הסיווגים שלך בכלל לא נכונים

רוב הלקוחות שלי שאיתם המפגש שלי איתם הוא לא חד פעמי אלא לאורך שנים הם בעצם רוב בעלי ההון במדינה ( בעלי מפעלים, יבואנים גדולים וכו׳)

אני יכול לסכם שרובם המוחלט מעבר למגורים ורכב מתנהלים בחיי היומיום כאחד העם כמוני כמוך, חלקם הגדול אפילו עדיין עם איפון 4, פורסים לתשלומים ומתווכחים על שקל ודואגים לסגור את האור ביציאה מן החדר כי חשמל עולה כסף.

במילים אחרות אם לא הייתי רואה איפה הם גרים או מה הרכב שלהם בחניה הם ממש עוד אדם ברחוב אז תהיה בטוח שתיעתעו בך הרבה יותר ממה שאתה חושב

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

בחזרה לנושא האייפון - היום יצא לי פעם ראשונה לראות ולגעת במכשירים החדשים באפל סטור. להלן התרשמותי:

לגבי האייפון 6 הרגיל, לצערי הוא פשוט גדול לי מדי. אני רוצה ״בחזרה״ את המכשירים הקטנים של 3.5-4 אינץ׳. אין לי צורך ביותר מזה ולדעתי הגודל הזה מביא בעיקר חסרונות (בזה שהוא מגושם יותר ופחות נוח לשים בכיס, בזה שפחות נוח להשתמש בו ביד אחת) ואת היתרונות קשה לי לראות (אני גם ככה לא משחק משחקים על המכשיר ולא גולש שעות על גבי שעות). אני מסכים לחלוטין עם הפילוסופיה שהיתה לאפל בנושא עד להוצאת האייפון 6, וכרגע נראה שאת האייפון 4 המזדקן שלי אני אחליף באייפון 5c או 5s משומש. אכזבה.

לגבי האייפון 6 פלוס - אני אגיד לכם מה שאמרתי לחבר שדיברתי איתו אחרי הביקור בחנות. מה שהרגשתי לגבי המכשיר הזה זה שהוא התחיל את חייו במעבדות אפל בפארודיה על סאמסונג. בדיחה פנימית. מפה לשם אף אחד לא הבין שזה התפקיד שלו לעצור את הדבר הזה והמוצא יצא לשוק. אין מילה טובה יותר לתיאור המכשיר הזה מאשר גרוטסקי. אכזבה פלוס.

פורסם (נערך)

אני כלל לא בטוח שאתה צודק. אישית יש לי מכשיר "4.5 ואני חושב שעוד "0.5 היה מוסיף לי - אבל צריך לשים לב שלאור הגיל שלי אני מתקשה להסתדר בלי משקפיים (ומסך גדול יקל על כך, אבל רק באופן חלקי), ואני לא מחזיק את המכשיר בכיס - אלא בתיק צד.

מצד שני - אני רואה אנשים שעובדים אתי ואשר מרבים להשתמש במכשיר למיילים, ונהנים מאד מהמסך הגדול של הנוט 2-3 . מדובר באנשים צעירים (גילאי 25-40) שאינם סובלים מקושי במיקוד הראיה, אבל עדיין השטח הנוסף והמקשים (הוירטואליים) הגדולים מוסיפים להם הרבה נוחות.

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תוכן חדש...