Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4270 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לילה טוב חברים,

OK,אז כנראה זה היה צריך להגיע מתי שהוא.

מה שאתם רואים זו תוצאה של כניסה לחניון חשוך עם מסלול כניסה צר ומתעקל, מדרכה גבוהה פי 2 מהרגיל, ושומר משועמם שמבלבל את המוח.

לאחר המקרה המצב היה גרוע בהרבה,מלא שריטות.

מה שבתמונה זה אחרי החלקת האזור עם שלייף סבון 2000 ומעבר פוליש.

אין מנוס מתיקון צבע.

ביצעתי חיפוש,אך בכל זאת אשמח לדעה שלכם לגבי שיטת התיקון המועדפת כאן לפני שאני ממשיך טיפול.

20140908_185432[1].jpg20140908_185812[1].jpg

האפשרויות עליהן חשבתי:

א.רכישת צבע ספריי ב"טופ קולור".(אין לי כרגע קוד צבע אז אסתמך על מומחיות המקום).-האם צריך גם צבע יסוד בנוסף?

ב.רכישת ערכת תיקון מאיביי TOUCH-UP-לא בטוח שתהיה התאמת צבע 100 אחוז אך אולי זה יספיק.האם TOUCH-UP יספיק למשימה?

(לאחר מכן החלקה ופוליש).

ג.ללכת לפחח מקצועי שיתקן זאת-כמה אמור לעלות תיקון כזה?

תודה על העזרה.

• תגובות 36
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

טופ קולור ביצחק שדה הם שם דבר בכל הנוגע לצבעים ומתן פתרונות הקשורים לכך, מוזר שלא שמעת עליהם שום מילה טובה.

ניצן, דבר עם ג.מ פורטל, יודע שיש להם מחלה לשיפוץ ג'אנטים, אולי יוכלו לעזור.

טאצ' אפ מקומי יהיה פיתרון גרוע, יהיה מאוד קשה להתאים את הצבע אחד לאחד, הפגיעה יחסית גדולה.

"יאללה בירי".

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם (נערך)

בסופו של דבר קפצתי לפחח מוכר וידוע וביקשתי תיקון צבע,בעל הבית לא נכח במקום אלא רק הפועל שלו(אולי בגלל שזה היה יום שישי) שלא ממש נקב במחיר,("תן כמה שבא לך").

ציפיתי לתוצאה טובה יותר עקב החלקת המקום לפני כן (סה"כ ביקשתי רק תיקון צבע לכן התוצאה לטוב ולרע באחריותי) ,אמנם עדיין נשארו סימנים אך הוא אמר שזה מה שהוא יכול לעשות ו"אם אתה רוצה אצבע לך את כל הג'אנט".אמרתי תודה ושלום.

לאחר התלבטות אם לתקן בצורה יסודית יותר אצל מישהו אחר או בעצמי,החלטתי לוותר ולהשאיר זאת כך,גם ככה ממרחק של מטר לא ממש מבחינים במיוחד אחרי שהג'אנט מתלכלך מעט (אלא אם מתעמקים).

התמונות לאחר שלושה ארבעה ימים מהתיקון.

20140916_083709[1].jpg20140916_083733[1].jpg20140915_090514[1].jpg20140916_083736[1].jpg

עריכה אחרונה על ידי nit_zan
  • אחראי פורום
פורסם (נערך)
לא שמעתי בחיים המלצות לגביי "טופ קולור" שים לב..

אמנם קצת באיחור, אבל מי אתה שאתה טורח לטנף על כל מיני בעלי מקצוע בפורום?

קודם אלה עם הציפוי כרום ועכשיו טופקולור, אולי החנות הכי מקצועית בתחומה בארץ?

גם העאלק רמיזה ה״תמימה״ הזאת.

לפות״ש, מה אפשר לצפות מתיקון מקומי? ברור שיראה הבדל. לזכות הצבעי יאמר שלא לקח כסף והגוון איפשהו דומה.

מעבר לזה רק צביעה איכותית (צביעה באבקה, צבע דו רכיבי) ועל כל המשטח.

עריכה אחרונה על ידי itaysamurai

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם
נראה לא רע, הוא ריסס לכה אחרי הצבע?

לא ראיתי שהוא ריסס לכה.

נראה לי זה צבע שכולל לכה, אך לא בטוח.אני לא מבין בסוגי צבעים.

מה שכן הוא אמר שהצבע מתייבש מייד כי יש מקשה.

הוא השתמש בצבע שהיה לו מוכן מראש לנושא.

פורסם

ביצעתי תיקון של ארבעה גנטים בבת ים יצא כמו חדש אבל הגנט היה גמור מכל הכיוונים החברי עשו עבודה מצויינת ואפילו ניתן לבחור צבעים ולוקח יומיים

פורסם

sk desing

מכיוון שברור שאתה עובד/בעלים/יש לך קשרים במקום הזה ספר לי בבקשה כמה אתם לוקחים על צביעת ג'אנטים בפלסטידיפ והאם אתם מוכרים את הפחיות עצמן במחיר נוח.

• תוכן חדש...