Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4308 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שיש לך חבר שניסה את הסונקס (בריליאנט שיין משהו) בכיור של המטבח וחופר לך כמה המוצר טוב.

שיש לך חברים לטיפוח הרכב, כל היום מדברים על מגבות,ווקסים,אוטומים ושאר הירקות.

גם אם אתה גר בקומה גבוה,תשלשל כבל חשמל מהחלון בשביל לשאוב קצת את הרכב.

שאתה מלמד את אמא שחומץ הוא לא רק למאכל,אלא גם לריכוך המגבות.

כשאתה לא אוהב להיות הנהג תורן בערב מפגש עם חברים מחשש ללכלוך,קיא, ושאר מרעין בישין.

כשגם אחרי שתכננתי טיול אופניים מושקע,טרחתי להזמין חברים כל זה עומד בסימן שאלה גדול,שאם לא אספיק לשטוף את הרכב הטיול מבוטל.

כאשר ציפיתי את רצפת הבגאז שלי בשתי שכבות של שמיכות,כדי לא ללכלך את הבגאז בבוץ מהאופנים.

כאשר מזכירים את המילה "קוריאני" לא מתכוונים לרכב קוריאני,מתכוונים להוא מהאיבי עם המגבות הטובות.

ברגע שאתה רכב ליווי באימון אופניים בתנאי שכל האנשים שחוזרים איתך הביאו מגבות לריפודים מחשש שישבו מיוזעים על הריפוד.

כאשר אני מחביא את הסיגריות של ידידה שלי מתחת לכיסא הנהג כדי שהיא לא תעשן במהלך כל הערב ותכנס לרכב בריח מעפרה.

הכל צריך להיות מסודר ברכב,הצלון מקופל, שלט החנייה במקום, טישו במקום המיועד ובעצירה הראשונה עף לפח ודיסקים רק במקום אחד.

שאני מקבל את הסעיף שחבר משחק לי עם הכפתור של החלון מעלה מטה. (לוחץ אותו למעלה בכיוון סגירת החלון)

Peugeot 208GTI 2017 and Hyundai Tucson 1.6T 2019. 😀

Hyundai Tucson 2.0L Open sky 2016-2019- Sold Hyundai Elantra 2006 2.0L 2006-2016-Sold, Peugeot 206XS 2015-2021 Sold

• תגובות 106
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

שאני מקבל את הסעיף שחבר משחק לי עם הכפתור של החלון מעלה מטה. (לוחץ אותו למעלה בכיוון סגירת החלון)

אני מסוגל להעיף סטירה על דבר כזה.

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם

שחברים שלך עולים מאחורה ומשום מה הם יושבים באמצע.

שחברים שלך עולים מאחור ואיכשהו שהם יוצאים מהאוטו השטיח זז מהמקום ואתה מקבל את הסעיף.

שאתה מוצא מסטיק בפח של הרכב ופותח בחקירה מקיפה ,מי אוכל מסטיק five צהוב דינו מוות.

שיושבים לידת ורואים שהדש בורד מבריק ונוצץ חייבים לגעת ולשאול ,איך אתה עושה את זה .

שחברים שלך רואים את האוטו אחרי ווקס ומתלהבים ,וחושבים שזה פינת ליטוף .

פורסם (נערך)

כשאתה באמצע מעבר דירה מוקף בקרטונים ויש לך את האומץ להגיד לאשה ״ מצטער חייב לזוז יש מפגש דיטיילינג״

כשאתה בודק סווירלים לאוטו החשמלי של הילד

עריכה אחרונה על ידי car4fun
פורסם

כשאני מנקה את המראה (בעבודה!) עם נייר ניגוב פשוט והוא נופל לי על הרצפה באמצע ואני מתחילה לאכול סרטים שצריך לזרוק אותו ולקחת חתיכה חדשה :screwy:

Mini Cooper S R56 - לכיף

פורסם
שיש לך חבר שניסה את הסונקס (בריליאנט שיין משהו) בכיור של המטבח וחופר לך כמה המוצר טוב.

ענק !!! מעניין מי זה :) רק אוסיף שמאז אני אשכרה שוטף כלים מדיי פעם כי הבידינג\שיטינג מטורף !

פסיכו פאסאט 1.8T

פסיכו ג'טה 2.0 FSI

ו-205 1.4i שנת 98 :)

פורסם

באמת מעניין :-D

צריך את הסונקס הזה. (ולא לכיור)

Hyundai Tucson 2.0L Open sky 2016-2019- Sold Hyundai Elantra 2006 2.0L 2006-2016-Sold, Peugeot 206XS 2015-2021 Sold

פורסם

שאתה מצטער שאין לך רכב דו מושבי, ולו רק בשביל שלא יסנג׳רו אותך נוסעים שדורכים דרך קבע על סף הדלת או תעלת ההינע (למי שיש)

כשאתה אומר לאישה ״אני הולך לשטוף את האוטו״ והיא משיבה ב״לילה טוב״ למרות שאתה מבטיח שהפעם זה יקח פחות זמן כי קנית תכשיר חדש

הרגע הזה שאתה חוזר לרכב לאחר הליכה בשביל עפר ושוקל ברצינות להוריד נעליים כדי לשמור על השטיח

M-TECH E46

פורסם

אלי הזכרת לי.

* כשאתה ״מוחא״ רגליים, לפני שאתה מכניס אותן לרכב.

* כשיש לך סט שטיחים לחורף.

* בחורף - כשאתה מקלל את זה שנוסע לפנייך, שבלי בושה מעיף עלייך ריסוסים של גשם מעורבב בג׳יפת כביש, במיוחד שהרכב נקי ובול ברגע שחשבת שהכביש כבר יבש.

"יאללה בירי".

פורסם

אחרי יום מתיש שצלמתי ובחנתי עשרות פעמיים את הצבע עם המנורה

תמונה.JPG

שהסתכלתי לירח בשעה 2 בלילה לרגע חפשתי את הסוורילס מצד שמאל....

פורסם
"סעמק, אני כבר זקן מדי בשביל זה"

פה נפלת חבר. אין זקן לשריטה, זה או יש שריטה או אין. וכאן נראה לי שאין. :wink:

• תוכן חדש...