Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4307 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
שלב א' : כשאתה מקלל את הנהג שעומד לפניך ברמזור ומפעיל את השפריצר וכמה טיפות נוחתות על המכסה מנוע שלך.

שלב ב' : כשאתה עוצר מיד אחרי הצומת שולף את הנשק והמטלית מהבגאז' ומעלים את עקבות הפשע.

דווקא אני שמח שאני מקבל שטיפה בחינם....

וברצינות אתם חולים. אצלי נקי קצת בפנים (אם מישהו יהפוך את האוטו אפשר למלא מחסן של אסם משאריות של חטיפים).

• תגובות 106
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

-כשגם אם תהיה לך חברה פדנטית כמו מורזליקה אין סיכוי שאתה נותן לה לגעת ברכב, כי אתה סומך רק על עצמך , גם על אלטר אתה פותח עיניים.

-כשאתה נוגע לעמרי spo1zenn באוטו כשהוא נקי לגמריי והוא מתחיל לקפוץ להשתגע ולצעוק עלייך ;)

Miata ND2

פורסם
כשאתה שומר בבגאז' מטאטא קטן ואחרי ביקור בים עם חברים מטאטא להם את הרגליים לפני הכניסה לרכב (מודה באשמה).

רעיון מעולה!! אני אאמץ אותו במקום להחזיק בקבוקי מים.

פורסם

מורעל דיטיילינג לא נוסע עם הרכב שלו לים...

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם

-כשאתה חוטף דו"ח של 250 ש"ח כי חנית צמוד לאדום ולבן,אבל לא מתבאס כי אתה יודע שלפחות אף אחד מהחולירות לא פתח על האוטו שלך דלת.

-כשאתה פותח דלת לחברה שלך לא כי אתה ג'נטלמן אלא כי אתה לא רוצה שהיא תשאיר לי סימנים על הפח/זכוכית.

-כשאתה יוצא באמצע לילה בקור ובגשם בחוץ כדי לבדוק האם החניה הכי טובה בשכונה(זו שאף אחד לא יכול להצמד אליך) פנויה.

-כשאתה מעדיף ללכת לסופר עם אופניים רק כדי לא להוציא את הרכב מאותו מקום חניה.

gladen pro25+rs audio 100m- brax gx2400

eton ug20 -brax gx2000

gladen pro10- helix c one

fiio m11plus-brax dsp

פורסם
כשאתה מוסר לטיפול תקופתי במוסך ומודיע להם שדיר-באלק אם שוטפים לך את האוטו!

בכניסה האחרונה למוסך עשיתי את זה, כולם היו בהלם.

אמרו לי שאני הראשון, ותודה רבה שחסכתי להם עבודה. ..[emoji4]

M-TECH E46

פורסם

כשאתה נוסע ופתאום יש לפנייך משאית (במיוחד המשאיות עפר האלה), אתה שומר מרחק קילומטר ממנו שלא יעוף לך על האוטו חצץ ובהזדמנות הראשונה עוקף אותו זריז

פורסם
כשאתה נוסע ופתאום יש לפנייך משאית (במיוחד המשאיות עפר האלה), אתה שומר מרחק קילומטר ממנו שלא יעוף לך על האוטו חצץ ובהזדמנות הראשונה עוקף אותו זריז

אני משתדל, לצערי שבוע שעבר עפו מהמשאית כל מיני אבנים או עפר וקילפו לי קצת מהצבע ברכב...הבאסה שהרכב כסוף וכאשר הוא נקי (והוא בדר"כ נקי כי גם אני חולה דיטיילינג) רואים את הקילופי צבע האלה :(

פורסם
-כשגם אם תהיה לך חברה פדנטית כמו מורזליקה אין סיכוי שאתה נותן לה לגעת ברכב, כי אתה סומך רק על עצמך , גם על אלטר אתה פותח עיניים.

-כשאתה נוגע לעמרי spo1zenn באוטו כשהוא נקי לגמריי והוא מתחיל לקפוץ להשתגע ולצעוק עלייך ;)

חחח תותח!!!

Seat Leon 1.8T 248Hp//2017

Stage 1 // Revo

פורסם

כשאני מביט בשיש במטבח ושוקל לעשות לו פלסטלינה - ווקס ואז ציפוי גלייז

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• תוכן חדש...