Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4307 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 106
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

כאשר אני מביט בקערת פלסטיק שלי בעבודה (משמשת אותי לקורנפלקס, קוואקר - שיבולת שועל למי שלא יודע מה זה) ורואה בתחתית שלה סווירלים מהסקוץ' ואני מרגיש שהלחץ דם עולה לי :shock:

כשאני משמן קונדום עם תכשירים של כמיקל גאייז (אולי צריך לאמר כמיקל גייז?!?) :-D כי אני בטוח שזה הרבה יותר טוב מכל מוצר של KY או משהו דומה :-D

כשאני מתעורר באמצע הלילה מחלום בלהות וצורח - לא!!! סווירלים!!!!

כשאני עושה פלסטלינה לרכב עם KY :-P:-P:-P

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם
לקחת מברשת מייק אפ עדינה של האישה ולומר לה: "מה את רוצה...זה לניקוי אבק בתוך הרכב" (אמיתי)

אתה לא היחידי, בכל מקרה זה לא כל כך עזר לאבק הקשה.

Miata ND2

פורסם

כשאני הולך למילואים עם מטליות טבולות בONR במקום לעשות מקלחת שדה!

כשאתה יודע שאם החברים שלך יכנסו לשרשור הזה ויראו מה אתה חושב לגבי ההתנהגות שלהם ברכב שלך - לא יהיו לך יותר חברים.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם
לקחת מברשת מייק אפ עדינה של האישה ולומר לה: "מה את רוצה...זה לניקוי אבק בתוך הרכב" (אמיתי)

ועכשיו תאר לעצמך מצב שבו בחורה נכנסת לחנות איפור זולה ובוחרת מברשות סומק לפי הצורה שלהן-כדי שיכנסו בין התריסים של המזגן ברכב (למזלי, אף מוכרת לא ניגשה לעזור לי, אחרת לא הייתי יוצאת משם בלי חולצה לבנה עם שרוולים מאוד ארוכים :oops:).

Mini Cooper S R56 - לכיף

פורסם

אתה אף פעם לא פותח חלונות. רק מזגן, בסירקולציה - חלילה שיכנס אבק וינחת על הדשבורד.

אה, וברור. סוגר דלתות מהר. מאותה סיבה.

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם

כשאתה מבזבז 160 ש"ח על תכשירים להרחקת חתולים ושם כמות משולשת מהמומלץ בתקווה שזה יעבוד.

Golf 1.6 2002-> Lancer 1.6 2007-> Swift 1.2 2013

פורסם

כשאתה שוטף את המכונית הכי נקיה ברחוב...

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם

כשאמא לוקחת לך את המטלית הקוריאנית למטרת "משטח ייבוש כלים" ואומרת שזה סופג אחלה,אני מבין שאכלתי אותה.

שניצלתי שוב אתמול בכך שלא הייתי רכב תורן לחברים שיכורים, איזו הקלה!

Peugeot 208GTI 2017 and Hyundai Tucson 1.6T 2019. 😀

Hyundai Tucson 2.0L Open sky 2016-2019- Sold Hyundai Elantra 2006 2.0L 2006-2016-Sold, Peugeot 206XS 2015-2021 Sold

פורסם

כשאני משמן קונדום עם תכשירים של כמיקל גאייז (אולי צריך לאמר כמיקל גייז?!?) :-D כי אני בטוח שזה הרבה יותר טוב מכל מוצר של KY או משהו דומה :-D

בת הזוג שלך מודעת לזה ? :biglaugh:

.When a man opens a car-door for his wife, it's either a new car or a new wife

טבלאות השוואה לפולישים,פדים ועוד.

פורסם

כשאתה יוצא שעה אחרי שטיפה ווקס ,עושה סיבוב מסביב לאוטו ועושה אינפקציה,האם באפינג הצליח ואין פספוסים.כאשר עוברים עוד שעתיים ואתה יורד שוב פעם לאוטו כדי לעשות שוב סיבוב.(במקרה גרוע יכול להגיע ל 4 פעמים)

gladen pro25+rs audio 100m- brax gx2400

eton ug20 -brax gx2000

gladen pro10- helix c one

fiio m11plus-brax dsp

• תוכן חדש...