Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4307 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כשאתה גאה שקוראים לך משפשף.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• תגובות 106
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

ידעתי שיתפוס :-P

השרשור הזה מגיע מעולם האודיו - תודות לאליקו - שני שרשורים גאוניים

אתה יודע שאתה מכור לבאס כאשר

אתה יודע שאתה אודיופיל כאשר

אני הולך לנקות השבוע את הספות בסלון עם APC :shock:

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

29. שבא לך לבכות כשאתה נתקל במים על הכביש אחרי ששטפת את האוטו .

לגמרי! ואז אתה בולם כדי לזחול דרך השלושית במהירות מינימלית ומתפלל שאף אחד לא יעקוף אותך בינתיים. :lol:

אתה יודע שאתה מכור לבאס כאשר=אתה יודע שאתה מכור לONR כאשר?

אני הולך לנקות השבוע את הספות בסלון עם APC :shock:

לפני כמה שבועות ניסיתי עם all clean של CG ואני לא ממש מרוצה מהתוצאה.

Mini Cooper S R56 - לכיף

פורסם

APC הפך לחומר הניקוי המועדף בבית מאז יומו הראשון .

מנקים שפות (עור) ,רצפה ואולי עוד דברים שאני לא מודע להם .

דווקא ברכב אני לא מצליח להגיע לתוצאות טובות :(

פורסם

כאשר אתה חונה בחניון רק בפינה ומוודא שאין מצב שדלת של מכונית ליד תגיע לרכב שלך גם אם פותחים אותה עד הסוף.

כאשר אתה עוזב את החניון אם אין שם מקום חניה כזה [גם אם תאחר בגלל זה לפגישה חשובה]

כאשר אתה מצלם את הרכב שחונה לידך כי אתה משוכנע שהוא הולך להשאיר לך שריטה על הפגוש [במקרה הטוב]

כאשר אתה לא מפעיל שפריצר במצב נסיעה גם אם השמשה ממש מלוכלכת [שלא יגיעו טיפות לגג חס וחלילה]

פורסם (נערך)

* כשאני מסתכל על רכבים בכביש ולא מבין למה לעזאזל הטסות/מגנזניום שחורים מלכלוך.

* לפני שאני עולה לרכב אחרי הליכה על חול או מעט אבק (דרך ללא מרצפות) אני מנער

את הנעליים בדפיקות קלות אחת בשנייה "שחלילה" לא יכנס איזה גרגר בודד של חול. (טוב זה כבר הפרעה...)

עריכה אחרונה על ידי yogev20
פורסם

כאשר אתה מצלם את הרכב שחונה לידך כי אתה משוכנע שהוא הולך להשאיר לך שריטה על הפגוש [במקרה הטוב]

ואני חשבתי שאני הפסיכופט היחיד שעושה את זה.

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם (נערך)

כאשר אתה לא מפעיל שפריצר במצב נסיעה גם אם השמשה ממש מלוכלכת [שלא יגיעו טיפות לגג חס וחלילה]

אני חשבתי שאני היחיד שהשפריצרים רק ליופי, ועוד קונה נוזל שמשות איכותי :D

-כשאתה חונה ומסתכל מעל החניה לראות שאין כבלי חשמל שיונים לא יחרבנו, ואם יש כבל חשמל אתה עומד מול החניה מספר דקות כדי לראות מה מצב נדידת היונים, והאם הם אוהבים את הכבל הזה.

-כשאתה חונה ברחוב ואחרי שחנית אתה עומד מול הרכב וסוקר את תנועת הרכבים -האם יש להם נטייה להצמד למכוניות החונות או חלילה לרכב שלך.

-כשאתה מסיע אנשים ומישהו מציע סוכריית מנטה ואתה מתחיל לחשוב אם יש פה פוטנציאל לפירורים או לכלוך.

עריכה אחרונה על ידי Or05230

Miata ND2

פורסם
כאשר אתה חונה בחניון רק בפינה ומוודא שאין מצב שדלת של מכונית ליד תגיע לרכב שלך גם אם פותחים אותה עד הסוף.

כאשר אתה עוזב את החניון אם אין שם מקום חניה כזה [גם אם תאחר בגלל זה לפגישה חשובה]

לגמרי!

לא שטפתי את הרכב חודש וחצי כי ידעתי שאני צריך לשים גגון וזה הכניס אותי לדיכאון

כשאתה מרגיש בחילה תוך כדי חיתוך מטלית פשוטה (כחולה של I4D) כדי לשים מתחת לרגליים של הגגון (להפחית סוירלים) כי עכשו יש לי אחת פחות ואני לא זוכר למה השתמשתי בה.

הדבר הראשון שתחלתי לחשוב עליו בבית חדש זה איך אני מביא צינור מים לחניה (עכשו יש לי צינור של 50 מטר :silly:)

אני לא ישן טוב בלילה אם אני לא זוכר כמה ONR נשאר לי בשפריצר באוטו

Golf 1.6 2002-> Lancer 1.6 2007-> Swift 1.2 2013

• תוכן חדש...