Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4306 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אחד שהיה לי ממש אתמול.

אחרי בילוי במסעדה לקחתי טרמפ את אחד החברים לבית- ואיך הוא סוגר את הדלת?

נכון ביד, אבל למה על החלון. (כמעט התקף לב...)

• תגובות 106
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אצלי יודעים שעם הידית פותחים, ועם הידית סוגרים, מהחלון רק מסתכלים, ובפח לא צריך לגעת. יש פתק על הדשבורד עם הוראות ל- co pilot שלצידי (בכסאות האחוריים לא ממש "הרכבתי" יותר מידי אנשים במשך התקופה שהרכב אצלי).

*לגבי הפתק הוראות - מחוייב להגיד שצוחק, כי אצלנו אי אפשר באמת לדעת.

"יאללה בירי".

פורסם

אני מתדרך נוסעים בתקופת החורף (בכול נסיעה לפני תזוזה מהמקום) שאם מפריע להם אדים על החלון יש מטלית ואם היד שלהם נוגעת בחלון ללא המטלית שיתחילו לחייג למונית.

אם במיקרה מישהו החליט לחנות קרוב אלי (ישראלי שלא מחפש לחנות על המדרכה מול החנות אלא בקצה הרחוק?!) אני עושה אקסטרפולציות על הפתיחה של הדלתות שלו ואם יש סיכוי שהוא נגע בי או שהיה לו מספיק מרווח לצאת

שאני מרוקן מיכל של חומר להרחקת חתולים תוך שבוע מסביב לרכב כדי ללמד את החתולים של השכונה שהרכב שלי זה לא אתר סקי

Golf 1.6 2002-> Lancer 1.6 2007-> Swift 1.2 2013

פורסם

כשאתה הולך לים וסוחב ציוד כמו מנייאק כי חנית כל כך רחוק מהחוף, העיקר שהחול והמליחות של הים לא ייגעו ברכב (פנים וחוץ)

פורסם

כשהחברה שמה רגליים על הדש אחרי ניקוי פנימי :x, אתה מעיר לה בעדינות שרק ניקית ואז בא המשפט "אתה אוהב את האוטו הזה יותר ממני בלהבלהבלהההה..."

פורסם

-כשיש לך ארגז בגודל שולחן מפוצץ חומרי ניקוי מגבות ותרסיסים לרכב

-כשאתה מתרגש לקראת 7 שעות של קריעת תחת ומחכה כבר להתחיל.

-כשאתה מחכה לפעם הבאה

פורסם
כשהחברה שמה רגליים על הדש אחרי ניקוי פנימי :x, אתה מעיר לה בעדינות שרק ניקית ואז בא המשפט "אתה אוהב את האוטו הזה יותר ממני בלהבלהבלהההה..."

תראה איך אתה יוצא מזה בקלות ומראה לה שאתה אוהב אותה אפילו יותר ממה שהיא חשבה: תסביר לה שבמקרה של תאונה הכרית אוויר תשבור לה את הרגליים ותעיף אותם ישר לפנים היפות שלה, בלי קשר לניקוי פנימי או חיצוני.

Mini Cooper S R56 - לכיף

פורסם

כשאתה מקבל רכב שכור ומתחיל לעשות ניקויי יסודי , פנים וחוץ , כי פשוט אתה לא מסוגל לחיות עם המצב כמה ימים.

יש כאלה שאומרים חבל על מי שמת , אני אומר חבל על מי שחי ולא יודע איך....

פורסם

כשאתה מוסר לטיפול תקופתי במוסך ומודיע להם שדיר-באלק אם שוטפים לך את האוטו!

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם
כשאתה מוסר לטיפול תקופתי במוסך ומודיע להם שדיר-באלק אם שוטפים לך את האוטו!

זה מה שאני עושה!! מודיע להם שלא ישטפו בשום אופן, לצערי טיפול אחרון רצו לפנק אותי ושטפו למרות שביקשתי שלא ישטפו...

• תוכן חדש...