Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4307 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
ואני חשבתי שאני הפסיכופט היחיד שעושה את זה.

חזק ביותר. וכל כך נכון!

חצי מהזיכרון בנייד שלי מלא ברכבים כאלה. ..

M-TECH E46

• תגובות 106
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

כשחברים שלך צוחקים על הפנאטיות שלך לניקון של הרכב ושולחים לך הודעת SMS:"השארתי לך טביעת אצבע ארוכה איפשהו על האוטו... בהצלחה!" ואתה אשכרה מחפש אותה!!

פורסם

כשאתה מגיע לחניה תת-קרקעית של בניין שאתה לא גר בו ושוטף שם את הרכב עם מים מהברז כיבוי...כי יש שם מים מברז כיבוי ואין שמש!! אז מה אם זה לא הבית שלי? :-D

פורסם

כאשר אתה מצלם את הרכב שחונה לידך כי אתה משוכנע שהוא הולך להשאיר לך שריטה על הפגוש [במקרה הטוב]

כאשר אתה לא מפעיל שפריצר במצב נסיעה גם אם השמשה ממש מלוכלכת [שלא יגיעו טיפות לגג חס וחלילה]

פעם הייתי מצלמת, בסופו של דבר הפסקתי כי לא נראה לי שהתמונה תעזור אם באמת אמצא שפשוף על הרכב. אני פשוט מחפשת חניה אחרת שתהיה בטוחה מבחינת דלתות (כולל דלת הבגאז')/פגושים.

גם אצלי השפריצרים מופעלים רק במקרה חרום ממש וגם אז נוזל שמשות זה מים מזוקקים עם onr [emoji5].

Mini Cooper S R56 - לכיף

פורסם

חח לקחת לי את ההודעה מהמקלדת.

בדיוק כמו שאני עשיתי, וכך גם דעתי התמונה לא בטוח תעזור.

וגם חניה במקום אחר לא בטוח, כי אנשים נכנסים ויצאים.

וכנ"ל לגבי השפריצרים.

פורסם

האמת שלפני כמה חודשים הינו בחופשה ועצרנו לבית קפה בכפר תבור - קפהדרציה - מומלץ דרך אגב!

וחניתי במקביל לאוונסיס זהה לשלי רק ששלי מדוגמת ושלו נראתה כמו אחרי מלחמה.

ויש לי גם וויזורים (מגני רוח) על כל ארבעת החלונות, סמלים מלאים איפה שצריך (למעט סמל של מאזדה אני לא יודע איך זה קרה אבל ככה קניתי אותה - על אחד הג'אנטים - דווקא משעשע אותי)

בקיצור - צילמתי את האוונסיס שעמדה לידי במידה והבעלים היה חושב על שלי כתורמת איברים :-D

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם (נערך)

- כשאתה מת לנסוע לים, ודיי מעדיף שיפגשו אותך שם ולא תצטרך לתת טרמפ.

- כשאתה מת לנסוע לים, ואין מנוס מלתת טרמפ, אז אתה מסביר בטלפון לבן/בת הלוויה שאם הוא לא מעוניין/נת בהלוויה, שיביא בגדים להחלפה.

- כשאתה מסיים טיפול אצל רון, ואתה מבקש ממנו להשאיר את כיסוי הניילון למושבים, כי מתישהו תיסע לים עם חבר.

- כשאתה מקפיץ חבר/ה הביתה, ובודק את השטיח כשהוא יורד מהרכב, שחלילה לא ישאיר לך גרגר חול או חלילה מכך, גולגול מעץ או מסטיק רחמנא לצלן.

- כשאתה אומר לחבר שלך "אני שוטף את הרכב", אז הוא אומר לך יואו סליחה, נדבר עוד שעתיים (ולא בציניות).

- כשמישהו שואל אותך "למה אתה לא שוטף את הרכב כמו כולם בתחנת דלק", ומרב עצבים אתה מתחיל לראות קו חיים מעל הראש שלו, סטופר באמצע, ורק בא לך לתת לו איזה קומבו ארוך ופאטאליטי לקינוח.

- כשאחיין שלך מקבל שריטה ברגל, ואתה אומר לו לא נורא, נעשה לך פוליש וזה יעלם.

- כששאתה פותח את הבגאז', וזה נראה כאילו קונסואלה מפאמילי גאיי גרה שם.

- כשפסלת בחורה בדייט כי היא חשבה שזה מאגניבוש לשים רגליים על הדש (כוש*^&%שלך).

- כשאתה חוזר הביתה מבילוי, או שקר כלשהו בלילה, עייף, ואתה קם עוד דקה וחצי, אבל אין מנוס מלהעביר onr על פגרים של מעופפים.

- כשאתה מתחיל להעריך שפריצרים איכותיים.

- כשאתה יודע לכמת מ"ל לפי העין.

- כשלשפשף זו לא מילה גסה יותר.

-כשאתה לא מפסיק להתעניין במזג האוויר, ולא כי אתה ימאי.

- כשאתה רואה את הפירסומת של סילית באנג, וכשהיא אומרת "שאני אשפשף?!" אותה אומר לא, יש את יבגני.

* ועוד לא התחלתי לדבר על טקס החניה.

עריכה אחרונה על ידי sciPoPo

"יאללה בירי".

פורסם (נערך)

כשאתה מוכר את הרכב (כמו שעשיתי היום) ומתחיל לחשוב על כמות הסווירלים שתיווצר על האוטו בשטיפה הראשונה אצל הבעלים החדשים .

ובגלל הסיבה הראשונה , אתה מתפלל שלא תראה את האוטו בחיים.

עריכה אחרונה על ידי abdsamara911

יש כאלה שאומרים חבל על מי שמת , אני אומר חבל על מי שחי ולא יודע איך....

פורסם

ללא ספק נשבר שיא בפורום:

כאשר אתה מבקש בדיטיילינג שטיפת מנוע עם קרח יבש! :shock::shock::shock:

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
15. כשאתה שם לב לסוירלים במחבת/צלחת.

כל כך אני! :lol:

בתורנות מטבח תמיד אני מסתכל על המגשים הגדולים ומקבל מזה חום.

גם אמא שלי התלהבה מAPC.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

שלב א' : כשאתה מקלל את הנהג שעומד לפניך ברמזור ומפעיל את השפריצר וכמה טיפות נוחתות על המכסה מנוע שלך.

שלב ב' : כשאתה עוצר מיד אחרי הצומת שולף את הנשק והמטלית מהבגאז' ומעלים את עקבות הפשע.

פורסם

ואחד ממש מהשבוע : כשאתה מעדיף לא להיכנס למגרש חניה [אחרי שחיכית בתור] רק בגלל שהפרצוף

של השומר בכניסה נראה לך רע ומכוער במיוחד [הוא בטוח זומם משהו, לא ?]

[התחושה היא כמו להפקיר את הילדה שלך בידי גננת רעה !]

• תוכן חדש...