Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עזרה בבחירת שני רכבים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4322 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

להחזיק 2 רכבים מקפיץ מאוד את התחזוקה שלהם, 2 טסטים,ביטוחים,טיפולים,בלאי טבעי,הוצאה גדולה.

במיוחד לנסיעה כזאת קצרה להחזיק עוד רכב...

הייתי חושב על תחבורה ציבורית.

לכן במידה וזה כן אפשרי,היום ב 80 אלף הייתי קונה שברולט סוניק חדשה ,יש לה תא מטען מאוד גדול,יהיה לכם שקט מבחינת תקלות כי מדובר על רכב חדש עם אחריות.

במידה ולא,הייתי רוכש יונדאי ג'טס 2006 עם מנוע 1.4 הם לא יקרות ואת השאר משקיע המשפחתית במידה ויהיה יותר מילד.

עריכה אחרונה על ידי yulianx

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

מסכים לגמרי בעניין הצורך ברכב שני, אם ישמש רק כנסיעה לרכבת. העניין הוא שאנחנו לר בטוחים היום אם זה יהיה השימוש שלו בלבד. לכן חשבנו לחפש רכב משפחתי או סופר מיני בתקציב של סביבות 50k, ולהשאיר יתרה למקרה שנצטרך רכב נוסף.

מה אומרים?

על מה ממליצים בתקציב זה, נאמר סופר מיני?

פורסם
איזה רכב יש לכם היום? אתם מעוניינים להחליף כי הוא דורש הוצאה גדולה מבחינת התחזוקה?

היום יש אלפא מיטו ידנית. התחזוקה שלו ממש לא גבוהה, רק טיפולים כל 30,000, צריכת דלק 1:13.הסיבה שמחליפים היא שאישתי (למרות כל הניסיונות שלי) לא אוהבת לנהוג בו כי הוא ידני, וגם מחפשים רכב 5 דלתות וגדול יותר, במיוחד אם הוא רכב יחיד.

פורסם

אתה מחזיר אותי כמה שנים טובות אחורה (עכשיו יש מוזיקה של מנהרת הזמן).

המלצתי לך מנסיון מאוד מוצלח שלי ושל אשתי:

רכב ראשון: טויטה קורולה .

רכב שני : פולקסוואגן פולו 1.4 .

נכנסתי לקנות טולדו חדשה - אשתי אמרה שזה אוטו של זקנים ->

ובאותה נשימה שאלה מזה הרכב היפה הזה ->

בסוף יצאתי עם לאון 1.2TSI MK3 !

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4322 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...