Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3829 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
שכוללת אצל ישראל ישראלי גם דברים בדמות אמינות (לא מוכחת, להיפך, דאצ'יה מקבלת מקומות לא מחמיאים בדו"חות אמינות בחו"ל),

.

אני מעט מחובר למה שקורה באירופה ואין שום בעיה עם הדצ'יות ובמיוחד עם הדאסטר. אתה מקבל תמורה מצוינת ביחס למחיר והאמינות כמו גם עלויות האחזקה עדיפות על רוב המותגים "הידועים"

http://www.carbuyer.co.uk/reviews/dacia/duster/suv/review

בעלים גאה :inlove: של פיאט 124 ספיידר 1800.

• תגובות 1.1 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

• חברי המעגל הראשון
פורסם

הדיווחים היחידים ששמעתי עליהם מאירופה זה על חלודה בבתי הגלגלים או משהו כזה, וזה רק ברכבים שיוצרו במפעל אחר, לא ברומניה (מה שמגיע לארץ).

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

אוי נו, תפסיקו כבר עם המנטרות של ״דיון על שמירת ערך משול לאסטרולוגיה״.

ממש לא צריך להיות נביא בשביל לדעת שמותג רומני-צרפתי לא ישמור ערך, בשום תסריט שהוא, כמו מתחרים יפניים/קוריאניים, וכנראה גם לא כמו מתחרים גרמנים.

חוץ מזה, אתה אומר ש״אם הרכב יראה אמינות אז הוא ישמור על ערכו״ - אבל זה בדיוק העניין, שהסטיגמה בדר״כ נכונה, ורכבים צרפתיים/רומניים (כולל דאצ׳יה כמו שהזכירו פה) פשוט לא נהנים מאמינות גבוהה כמו מקביליהם האסיאתיים. כך זה בכל הסקרים בחו״ל.

בנוסף - מעבר למחירון הרשמי, יש גם פאקטור של סחירות. אני לא יודע אם יצא לך, אבל במציאות, למכור רכבים משפחתיים מתוצרת צרפתית כמעט לא ניתן בישראל - אלא אם ״נשחטים״ במחיר.

בקיצור - אני מוכן להתערב שג׳יפונים אחרים ישמרו על ערכם וסחירותם, בממוצע, הרבה-הרבה יותר טוב (באחוזים) מהדאצ׳יה.

כמו שנאמר פה, ייתכן שהפער בשקלים, ולא באחוזים הוא לא כ״כ נורא. את זה כל אחד צריך לחשב בעצמו.

פורסם
הדיווחים היחידים ששמעתי עליהם מאירופה זה על חלודה בבתי הגלגלים או משהו כזה, וזה רק ברכבים שיוצרו במפעל אחר, לא ברומניה (מה שמגיע לארץ).

למיטב ידיעתי מדובר בשוק הבריטי שקיבל רכבים מהמפעל בהודו (כי בשני המדינות ההגה הוא ימני), ואחרי סיפור החלודה ייצור הדאסטר הבריטי עבר לרומניה.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם
אוי נו, תפסיקו כבר עם המנטרות של ״דיון על שמירת ערך משול לאסטרולוגיה״.

ממש לא צריך להיות נביא בשביל לדעת שמותג רומני-צרפתי לא ישמור ערך, בשום תסריט שהוא, כמו מתחרים יפניים/קוריאניים, וכנראה גם לא כמו מתחרים גרמנים.

מוזר שאתה מזכיר את היצרנים הקוריאניים כמדד לאיכות. למעשה זה מעיד על צעירותך.

הקוריאנים ייצרו לפני פחות מ 20 שנה גרוטאות מוטוריות, וכשהם אמרו בקול ברור שהיעד שלהם הוא להתברג לחמישייה הראשונה בעולם, כולם התגלגלו מצחוק, למעט בכמה חדרי ישיבות בגרמניה ובארה"ב. הם לקחו את האיום כממשי.

דווקא המוצרים הפשוטים של רנו מגלים אמינות גבוהה. הדאצ'יה מתפקדת היטב בחורים הכי נידחים של אירופה. לא יפתיע אותי בכלל שיהיה להם שוק טוב.

יחד עם זאת, כן. זה אסטרולוגיה.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

רנו לוגאן זה דגם של דאצ'יה לודג'י שנמכר כאן יפה מאוד, גילה אמינות מצויינת וצריכת דלק טובה, ביקוש גבוה ל 7 מקןמות זול. קנית בזול מכרת בזול.

יש רק דרך אחת לשחות 100 מטר בשביל להביא מדליה;

אתה מתחיל הכי מהר שלך, ואז לאט לאט אתה מגביר

פורסם (נערך)
מוזר שאתה מזכיר את היצרנים הקוריאניים כמדד לאיכות. למעשה זה מעיד על צעירותך.

הקוריאנים ייצרו לפני פחות מ 20 שנה גרוטאות מוטוריות, וכשהם אמרו בקול ברור שהיעד שלהם הוא להתברג לחמישייה הראשונה בעולם, כולם התגלגלו מצחוק, למעט בכמה חדרי ישיבות בגרמניה ובארה"ב. הם לקחו את האיום כממשי.

דווקא המוצרים הפשוטים של רנו מגלים אמינות גבוהה. הדאצ'יה מתפקדת היטב בחורים הכי נידחים של אירופה. לא יפתיע אותי בכלל שיהיה להם שוק טוב.

יחד עם זאת, כן. זה אסטרולוגיה.

לא דיברתי (במשפט המצוטט) על אמינות אלא על שמירת ערך.

לגבי אמינות - אולי באמת בהתחלה קוריאניות לא היו אמינות, אבל מהר מאוד זה השתנה, וכיום בממוצע הן נחשבות לאמינות כמעט כמו יפניות.

לעומתן, הצרפתיות (ובטח מהזן הרומני) שמרו פעם אחר פעם על תדמיתן כבלתי אמינות.

עריכה אחרונה על ידי mogo
פורסם

חיפוש מהיר בגוגל מגלה רק אמינות טובה של דאצ'יות בשנים האחרונות.

מהיכן אתה שואב מידע סותר? לינקים?

"Metal is like flesh. Both carry potential in their veins. When tempered with heat and pressure, the potential surfaces"

פורסם
רנו לוגאן זה דגם של דאצ'יה לודג'י שנמכר כאן יפה מאוד, גילה אמינות מצויינת וצריכת דלק טובה, ביקוש גבוה ל 7 מקןמות זול. קנית בזול מכרת בזול.

לא מדויק.

את הלוגאן mcv החליפו שני דגמים.

-לוגאן סטיישן עם 5 מקומות שנראית הפעם יותר סטיישן סטנדטית ופחות מיניואן.

-לודג'י עם אופציה ל-7 מקומות.

אגב, היה גם לוגאן mcv מסחרית ללא חלונות שהוחלפה ע"י הדוקר.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לא דיברתי (במשפט המצוטט) על אמינות אלא על שמירת ערך.

לגבי אמינות - אולי באמת בהתחלה קוריאניות לא היו אמינות, אבל מהר מאוד זה השתנה, וכיום בממוצע הן נחשבות לאמינות כמעט כמו יפניות.

לעומתן, הצרפתיות (ובטח מהזן הרומני) שמרו פעם אחר פעם על תדמיתן כבלתי אמינות.

כל הדורות הראשונים של יונדאי שהגיעו לארץ שמרו על ערכם כמו מוצרי ספיגה משומשים למבוגרים. גם הגטס שהיא יחסית מודרנית לא שומרת על הערך שלה כמו סופרמיני יפניות או גרמניות מאותם שנתונים. לא סתם זה אחד הרכבים שאפשר לקנות כמה שיותר חדש בכמה שיותר זול.

לגבי אמינות, אמנם ה1.2 טורבו די חדש, אבל מנועי הדיזל האלה נמצאים מלא זמן בשוק ואין איתם שום בעיה סדרתית או מוניטין גרוע, להפך.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

מה שכתבתי זה בקשר למנועי הדיזל.

פורסם

כל כך הרבה מתעקשים פה על "שמירת ערך", אז תשכילו אותי, בשוק המרוסק של רכבים משומשים, איזה רכב אתם מגדירים כרכב ששומר טוב על ערכו?

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

נראה לי שכל מי שמטיל ספק באמינות של הדאסטר לא כל כך יודע על מה הוא מדבר.

הזכירו פה שהדאסטר מתפקד מצוין בחורים נידחים ברחבי אירופה, ואני יכול להוסיף שהוא מאוד פופולרי גם בדרום אמריקה - הדאסטרים בארגנטינה וצ'ילה עושות אלפי קילומטרים של כבישי עפר משובשים (כמו הקרטרה אוסטרל) בלי שום בעיה.

אני חושב שאם לצ'יליאנים אין בעיה לנסוע בדאסטר על כבישים שאם אתה נתקע בהם הלך עליך (כי אין נפש חיה / קליטה סלולרית באזור), גם לישראלים לא צריכה להיות בעיה לנסוע עם דאסטר את הקילומטר וחצי של שבילי קק"ל שיש בארץ.

אני אישית לא הייתי קונה אותו בגלל רמת האבזור הנמוכה, אבל מבחינת אמינות לדעתי הוא הוכיח את עצמו בינתיים הרבה יותר מרכבים רבים אחרים בשוק.

• תוכן חדש...