Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3827 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 1.1 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
לבעלי הדאסטרים זה נכון שהרכב "מתנדנד" בנסיעה מהירה ?

מה זה נסיעה מהירה?

בנסיעה של עד 110 קמ"ש גם בעיקולים לא הרגשתי משהו יוצא דופן.

בנסיעה של עד 130 קמ"ש, כביש ישר בטח שלא אמורים להרגיש כלום ולא הורגש כלום.

פורסם

יש פה מישהו שקנה את הסטפווי?

בהשוואה למקביל באנגליה (עם אותו איבזור, שאגב הוא מגיע מאובזר יותר מהרבה רכבים)

ההפרש הוא 8,000₪.

רק לציין שהדגם הבריטי סובל מגימור נחות בצבע (נמצאו שם לא מעט מקרי חלודה).

לא מאמין שבארץ יורידו את המחיר מ70k.

אגב אשמח לשמוע חוות דעת על הרכב הנ"ל.

פורסם

לפי ביקורות שקראתי הבעיות של הצבע היו רק בדגמים הראשונים עד 2011 שיוצרו בהודו מאז עבר די הרבה זמן והיה שינויי בטכנולוגיות הצביעה והציפויי. מה שכן כשהייתי באולם התצוגה בפתח תקוה ראיתי על הדאסטרים (הכחול קהה) סוג של נזילות צבע כאילו השיכבה שלו לא אחידה

HU- clarion 785 l COMP- hertz hsk165 l

AMP-audison lrx4.5 l SUB- Sharp 7000

פורסם

אני נוסע כבר כשבועיים בדאסר דיזל 4X4. חברה תרגעו, האוטו לא מתנדנד, לא מפליץ, לא מחליד ולא מזיל דמעות. הרכב פיתרון מושלם, למי שמחפש רכב כביש לגמרי לא רע, עם יכולות שטח של ג'יפון ויותר. במחירו אין לו מתחרים, ה XV1.6 פשוט לא בליגה, הן מבחינת עבירות בשטח והן מבחינת הנאה מנהיגה בכביש (זמינות כוח). לא חושב שיש הצדקה להוסיף כמה עשרות אלפי שקלים לרכבים בעלי יכולת דומה (פורסטר?). למי שמוכן להשקיע יותר מעוד כמה עשרות אלפי שקלים כמובן שיש חלופות עדיפות.

צפוי גם שהרכב יגלה אמינות טובה, ויהיה זול לאחזקה, הואיל והוא בנוי בפשטות מחלקים שכבר הוכיחו את אמינותם במשך שנים כולל מנוע (קנגו) ויחידות הנעה (ניסן). למכונאים קל יהיה להגיע לכל מקום ברכב. תראו מה קורה באירופה. אם הרכב היה זבל, אז גם בזול לא היו קונים אותו.

נהג מנוסה
:roll:
  • חברי המעגל הראשון
פורסם

הייתי אתמול באולם תצוגה של דצ'יה ובסך הכל התרשמתי לטובה מהרכבים. אז הדשבורד לא עשוי מגומי רך, אין בו פלסטיקים כאילו כרום והדיפונים של הדלתות נראים טיפה ריקים כאלה, אבל למי אכפת? אלו רכבים שפשוט מציעים הרבה דברים מהותיים במחיר נמוך מהמקובל.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

ראיתי שיש לאחרונה ביקוש לחוות דעת על דאצ'יה באופן כללי ועל הסנדרו סטפווי באופן ספציפי והחלטתי לשתף חוויות. לאחרונה קנינו את הרכב הנ"ל ואחרי כמעט חודש איתו אני יכול להגיד שזו אולי הקנייה הטובה ביותר שעשינו! המנוע הקטן והמוגדש סוחב את הרכב בצורה טובה מאוד והכוח מרגיש זמין מאוד, צריכת הדלק מעולה והאיכות הכללית טובה מאוד ביחס למחיר. חסרון אחד שאנחנו מרגישים איתו הוא בעיקר שיכוך מהמורות, בכבישים משובשים או גליים התחושה ממש לא מזהירה אבל ביחס ליתרונות הרבים ולמחיר האפסי זה די מתגמד...

פורסם

אל תשכח שהמרווח גחון שלו גבוה מאוד ביחס לסופרמיני משפחתית..

כמה אנשים בדכ יושבים בספסל האחורי?

די מרווח או צפוף?

התא מטען יכול להכיל עגלת תינוק? (ראיתי שיש מן 'באמפרים' כאלה בצדדים של התא מטען, מה שמקטין את הרוחב

איזה צריכת דלק חישבתם? עם הזמן אני מניח שזה אמור אפילו להשתפר.

פורסם

האמת שלא חישבנו במדויק אבל ביחס למאזדה 3 שלנו הצריכת דלק מעולה (אחרי שהמנוע "יפתח" נחשב במדויק)... הספסל האחורי ממוצע למדי ושלושה מבוגרים אולי יתקשו להידחס שם אבל ילדים יושבים בנוחות... לא ניסיתי להכניס עגלה אז לא אוכל להגיד לך... באופן כללי אנחנו מאוד מרוצים, התמורה ביחס למחיר היא מהגבוהות בשוק

פורסם

מה אופי הנהיגה וסוג הדרך שאתה נוהג בה? כי הנתון נשמע אופטימי להחריד.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
מהקליאו אני יכול לומר שהצריכה נעה סביב ה 17-18 ק"מ לליטר במשולב. כמובן ככל שמתגרזנים יותר - הצריכה עולה.

מה אופי הנהיגה וסוג הדרך שאתה נוהג בה? כי הנתון נשמע אופטימי להחריד.

מצדיק את דניאל, גם אני בעל קליאו ואני יכול לומר שהרכב שלי עושה 1 ל 15-16 כאשר אופי הנסיעה רגוע ומתחלק בין 60%עירוני והשאר בין עירוני.

כמובן שכאשר אחוז הנסיעה העירוני יורד כך גם צריכת הדלק יורדת.

אם מצאת רכב טוב - זה פשוט פצצה של רכב. הוא לא הכי טוב בכלום. הוא הכי טוב בהכל ביחד.

• תוכן חדש...