Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3828 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

איזה פרסום אגרסיבי קיים פה?חוץ מהמכוניות שעמודים מוכנים למסירה לא ראיתי פרסום אגרסיבי.

מגאן זה לא אותו הרכב.

זה כמו להשוואות אלפא מיטו ופנדה עם מנוע 0.9 טורבו ולהגיד שהפנדה יקרה מידי.

הרבה חברות משתמשות באותו ממנוע כך לדוגמה 1.2 החדש של פיג'ו קיים ב108,208 ו2008.

האם תנסה להשוואת 108 ל2008?

עריכה אחרונה על ידי mark_Avn
  • תגובות 1.1 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

יש פירסום אגרסיבי

כל יום בעיתון , טלוויזיה , שלטי חוצות במרכז הארץ ,פייסבוק וכו...

את ההשוווה זו ניתן לבצעה בגלל

זה אותו יבואן , מנוע דיזל ( אותו המיסוי) , וכו...

אם יש הפרש מחירים בחול אז גם בארץ אמור להיות !

שוב בזוכות שזה אותו היבואן וזה אותו המנוע דיזל !

פורסם

שלטי החוצות אפילו בפרישה גדולה ממרכז הארץ, כל אזור פרדס חנה, בנימינה, זכרון מלא בשלטי חוצות של דאציה.

הגדיל היבואן לעשות ותקע שלט ממש בכניסה לשכונת 13 החדשה (שכונת הנובורישים) בקיסריה :wink:

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם (נערך)

קצת התרשמויות מנהיגה קצרה של היום, 200 ק"מ רובם מחוץ לעיר, מנהיגה על דאסטר לוריאט 4X4.

בלוריאט יש מערכת מדייה רגילה דיינו CD כמובן שקורא MP3 וכו', יש גם חיבור USB וכניסת מקור חיצוני עם פלג 3.5 מ"מ. יש דיבורית מובנת ברדיו ושומעים טוב גם בצד הנהג וגם בצד השני. יש שליטה מההגה על הרדיו/טלפון. שמתי לב שבחיבור הטלפון רשום לי על צג הרדיו מוריד רשימת מספרים (או משהו בסגנון) לא התעמקתי בזה.

כאן כדאי שמי שרכש את המערכת המתקדמת עם המסך מגע שישים לב שאין לו קורא CD.

יש כל מיני פינות שבהם חסכו, כגון: רק במפתח אחד יש לחצנים לצורך פתיחה/סגירה מרחוק, את השטיח של הנהג ניתן לקבע עם קליפסים מיוחדים לרצפה אך בשטיח של הנוסע ליד אין קליפסים כנ"ל, באופן כללי הכל נראה בסדר לא מצויין או טוב... בסדר, ז"א שלא בכיתי בגלל משהו אך מצד שני גם לא מרגישים כמו אחרי מספר מעולה.

אחרי שהתרגלתי שברומסטר היה לי המון תאים, קצת חסרים לי תאים, אך עדיין התאי דלתות גדולים ומרווחים, תא הכפפות ענק-ענקי, אך שני תאים נוספים למעלה הם תאים פתוחים שמטבע הדברים קשה לשים בהם דברים חשובים, שמה יקרצו למישהו.

בנסיעה ההגה הרגיש לי משום מה עדין, אולי זה עניין של הרגל (עובדה שלקראת הסוף התחלתי להתרגל) אך אני מעדיף הגה קצת יותר קשה.

רגל ימין קצת נרדמה לי, לא יודע עם זה בגלל כיוונון לקוי של תנוחת ישיבה או סתם בגלל הקילומטר'ז.

המושב היה בסדר ולא הרגשתי חוסר נוחות.

שדה ראיה נוח, לכל הכיוונים, כולל מראות צד, אך נראה לי שהדבר בא על חשבון זיוף המרחק הממשי והמראות מרחיקות אוביקטים, יש לתת לכך תשומת לב.

הרכב עצמו מגיב בזריזות ולא הרגשתי חוסר כוח או תגובה איטית בהאצה.

הילוך ראשון קצר, יחס העברה של 1:4.45. אם לא נמצאים בשטח אפשר בקלות להתחיל מההילוך השני, יחס העברה של 1:2.59.

מוזר אך לרכב אין מד קילומטר'ז בפנל משלו, את הקילומטר'ז אפשר לראות רק כאשר מדפדפים בתצוגת מחשב הרכב.

בתצוגת המחשב אפשר לדפדף רק קדימה ואין דפדוף לאחור.

לא בדיוק מזג אוויר לבחון פעולת מזגן, אך המזגן מרגיש כמתפקד.

לפי מחשב הרכב צריכת הדלק הייתה 1:16 כאשר 3/4 מהקילומטרים היו מחוץ לעיר ו 1/4 בעיר, (אהה... עמדתי גם סתם עם רכב מונע לפחות 20 דקות) כמובן שהרכב עדיין בהרצה וזה לא אינדקציה לכלום מה שגם אין פה מדידה אמיתית על פי תדלוק.

בשורה תחתונה אפשר להגיד שבו ושם חסכו בפינות מוזרות, אך בסך הכל לא הרגשתי חוסר של ממש, נהנתי מהנסיעה והיה נחמד.

זהו, אני לא חושב שבאמת אפשר לספר משהו ממשי אחרי חצי יום נהיגה.

עריכה אחרונה על ידי Ron Poh
פורסם

ניראית את האמת ממש טוב,תתחדש!

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם (נערך)

יצא לבצע נסיעת מבחן על הסנדרו וגם על הדסטר 4*2, הנסיעה בשניהם התבצע יום אחרי יום.

באופן אישי הסנדרו יותר עניינה אותי כרכב שני שיחליף פאביה 1.4 אטמוספרית בת השלוש שלי..... מאוד אהבתי את המימדים והמראה של הסנדרו ובאופן טבעי פזלתי לכיוונה.

מבחינת אבזור היה בסדר + , איכות בנייה - דובר כאן רבות כך שאין משהו לספר עליו, מרחב - גדולה במעט מהסקודה, בעיני המראה והגובה הוא שיפור של ממש ביחס לפאביה ואחרי שחזרתי לרכב שלי הרגשתי כאילו התיישבתי בתוך אמבטייה מבחינת גובה.

לעניין נסיעת המבחן בסנדרו , מנוע ה- 900 טורבו ולומר את האמת לא הרגיש לי זריז משמעותית מהפאביה 1.4 האטמוספרית שלי, קצת וויברציות מההגה בעמידה שנעלמים במהלך הנסיעה.

ההרגשה הכללית היתה בסדר גמור ובהחלט הייתה נכנסת לרשימת האופציות שלי.

למחרת לקחתי את הדסטר 1.2 , האמת שלא היו לי ציפיות לגביה והנחתי שמבחינת ביצועים תהיה דומה לסנדרו בגלל הפרשי המשקל של השניים, אומנם לא בדקתי נתוני משקל אבל במראה פיזי נראה שההבדל בנפח המנוע בא לפצות על ההבדלים במימדים.

כאן נכונה לי הפתעה, הדסטר מרגישה משמעותית זריזה ביחס לסנדרו, יש כח זמין לאורך הנסיעה ובסה"כ הנסיעה הרגישה לי הרבה יותר מהנה.

בעיית הוויברציות נעלמה לה בדסטר ובסה"כ הנוחות בנהיגה טובה בהרבה מהסנדרו.

הרושם הכללי הוא שהייתי שמח אם הסנדרו היתה מספקת את אותה תחושה מבחינת ביצועים של הדסטר כי בסה"כ אני חושב שהרכב הזה מתאים לי יותר בתור רכב שני במחיר ובסך החבילה שהוא מציע.

בינתיים החלטתי לא להחליט כי במצבי יש לי רכב בן 3 שספג את ירידת הערך המשמעותית שלו, רכבי הדאצ'יה בהחלט מהווים אופצייה אבל כרגע פשוט אשב לי קצת על הגדר ואראה איך הדברים מסתדרים בשוק הרכב.

עריכה אחרונה על ידי ilanafri
פורסם

איך מבחינת הנוחות לעומת הפאביה?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
איך מבחינת הנוחות לעומת הפאביה?

אוהבים הרבה להשתמש במילה "מהודק", אז כן הפאביה מרגישה מהודקת יותר.

ידית ההילוכים בפאביה לטעמי נעימה יותר, מבחינת נהיגה הרבה יותר כייף לשבת גבוהה....

רעשי רוח לא משהו שהבפאביה מצטיינת בו ואני חושב שגם בסנדרו די זהה.

מושבים נוחים, מערכת מולטימדיה ללא CD (מי צריך) אבל עם כניסת USB.

בגדול הנוחות היתה בסדר גמור, אם רק הרכב היה מציג ביצועים שיזכירות את הדסטר זו היתה חבילה מצויינת.

פורסם
הנה..

[ATTACH=CONFIG]411324[/ATTACH]

בחירה מצוינת , זאת לדעתי הגרסא היחידה של דאסטר 4*4 ששווה תשומת לב. כל השאר הגרסאות זה סתם לשלם על פוזה מיותרת. גם צבע מאוד יפה (גם חיסכוני כי לא מטליק :) )

פורסם

מטאלי באבו-אביו, אבל בחינם.

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם
טסט יותר יקר ביטוח יותר יקר אגרת רכב גבוהה טיפולים יקרים מיסים על זיהום אויר .... יש הרבה סיבות ש td לא משתלם למי שלא נוסע יותר ממשתמש ממוצע

שטויות במיץ.

טסט אצלי עולה בדיוק כמו בדגמי בנזין מקבילים, טיפול עולה אצלי כמעט אותו דבר (רק עלות מסנן סולר מעלה קצת את המחיר).

• תוכן חדש...