Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3828 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אין עשרות אלפים :) בוא לא נגזים, רוב הסרטונים שם לא בדיוק מפגינים יכולת שטח. סה׳׳כ יש כ120 אלף סרטונים עפ׳׳י מילות מפתח Рено Дастер (רנו דאסטר) , חלק ניכר (לא משנה כיצד תשלוף ברוסית או באנגלית - גוגל יותר חכם מאיתנו ושולף כל התוצאות) לא ברוסית בכלל. אפשר להתדיין על כן סובארו לא דאסטר והפוך, עובדתית, רוב המכריע לא זקוקים לדיזל מצד אחד ומצד שני רובם גם לא זכוכים ל4x4 ועדיין קונים אותם ומעולם לא עוזבים אספלט.

כמו רוב ג׳ימיני עם אוטומט מיועדים לחנות על מדרכות בת׳׳א ורק כאשר יעברו לבעלות 2-3 יזכו לראות שטח. :twisted::-D

• תגובות 1.1 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
ואם אני רוצה מכונית חסכונית וחזקה מהמפעל בלי להתקין דברים במנוע? אסור לי?

הסחיבה של הטורבו דיזל בעליות ובעקיפות זה פשוט נהדר. מה רע בזה גם אם אני לא מתכוון לנסוע בו ביותר מ10% שבילי קק"ל?

ד"א, בסרטון של כלכליסט טוענים שזה מסוגל לטיפה יותר, אבל בעניינים של שטח אני לא מומחה גדול וזה לא הכי מעניין אותי.

מותר לך , אבל חשוב לזכור שתמונה היא לא שחור ולבן, מצד אחד מנוע מצד שני 3 כוכבי בטיחות, מצד אחד אחריות מלאה של 5 שנים (סובארו) מצד שני תוסיף כסף (עוד כמה אלפיות), מצד אחד תא מטען קטן מצד שני פסלטיק קשיח ואין תאי איחסון , וכו וכו... מה שבטוח הם יושבים על אותה משבצת ומאוד קרובים זה לזה :)

• חברי המעגל הראשון
פורסם

זה אף פעם לא שחור ולבן, והבטיחות זה דבר חשוב. ובכל זאת הרכב הזה מצטיין בהרבה פרמטרים אחרים ומציע תחרות לא רעה בכלל למי שמחפש פרקטיקה.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם (נערך)

לא ברור לי למה צריך את דאסטר בגרסאות הבסיסיות (ז"א לא חיית שטח) כאשר סאנדרו עם מרווח גחון שלו אמור להיות מעל ומעבר למדרכות וגם לשבילים בהרבה יותר זול ויותר מאובזר.. גם יותר בטיחותי (הדגם היחיד שלהם עם בטיחות סבירה).

עריכה אחרונה על ידי Arco
פורסם
לא ברור לי למה צריך את דאסטר בגרסאות הבסיסיות (ז"א לא חיית שטח) כאשר סאנדרו עם מרווח גחון שלו אמור להיות מעל ומעבר למדרכות וגם לשבילים בהרבה יותר זול ויותר מאובזר.. גם יותר בטיחותי (הדגם היחיד שלהם עם בטיחות סבירה).

כך תנסה לדחוף מאחור בסנדרו 2 כיסאות תינוק בשורה אחת ותספר לי איך היה :) :) במקביל תנסה לקחת סנדרו לשדה תעופה או טיול משפחתי עם מזוודה בינונית , תרמילון ועגלה בנוסף ל-2 כיסאות תינוק בסלון ותספר לנו על החוויה :)

פורסם

אפשר לשים תא מטען על הגג למי שצריך - יש הכנה ולא הבנתי מה הבעיה לשים 2 כסאות? 3 כנראה בעייתי, אבל מה הבעיה עם 2? בכל סופר מיני זה אפשרי.

פורסם

תכל'ס כשחושבים על זה, המוטות באמת הופכים את הסנדרו לפחות מגביל מבחינת מטען. יש מספיק מוניות שנוסעות לנתב"ג כשהמזוודות על המתקן.

ברור שזה לא טוב בחורף ועם מזוודות בד, אבל גם לזה אפשר למצוא פיתרון.

יש גרסת בחו"ל דיזל 1.5 אבל לפי מה שהסבירו פה, המיסוי לא יאפשר להציע אותה במחיר משתלם מול הבנזין 0.9

אני מעריך שאם יהיה מבצע חבר\הוט\מועדון אחר, המחיר ישאר "זהה" אבל יתנו גם חבילת אבזור ואחריות מורחבת כלולה. השווי הוא כ7% מערך העסקה שזה אופייני למה שמקבלים מהמועדונים הללו.

הסאן רוף מקורי, החור שאתה הולך לעשות בגג לא.
פורסם
חבר׳ה, אתם מפספסים כמה נקודות -ֿֿ

2. מי שקונה גרסת דיזל מאובזרת מחשק לידי היבואן, בשוק יד שניה לא יהיה שום הבדל בין הגרסאות, כל אלה שמתכננים לקחת את דאסטר לשטח אמיתי מהר מאוד יבינו את הטעות ולשבילים מיגון מיותר לגמרה וגם עוד מעט יהיה זמין בגרסא זולה יותר ו׳׳לא מקורית׳׳.

1. למה לא יהיה הבדל מחיר בין הבנזין לדיזל? תן לי דוגמא אחת משוק הרכב ב 20 שנה האחרונות שפער כזה "נעלם".

2. לא יודע על איזה "טעות אתה מדבר אבל סרטון, שניים, עשרה ביוטיוב ותבין שהטעות היא שלך, לדאסטר יכולת שטח אמיתית!

3. מחיר מתחרה הקרוב ביותר הוא 129 אש׳׳ח - סובארו ידנית, מה גם היא זמינה בהרבה יותר זול גם במבצעי חבר/הוט וגם דרך חברות ליסינג (יד1), יתרון של דאסטר בגודל תא מטען בלבד. למי שזה חשוב ונוסעה הרבה מחוץ לפקקי גוש דן ישקול דאסטר דיזל .ֿ

מה, אתה עושה צחוק מאיתנו?

הסובארו היא בנזין ואתה משווה את המחיר לדגם הדיזל היקר?

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

ברור לי שאי אפשר לקנות רכב רק לפי האינטרנט. יכול להיות שיש אנשים שכן נסעו עליה ויודעים אם היא נוחה או לא. מה שחשוב יותר זה הצריכת דלק. אם למישהו יש פרטים אשמח לדעת.

כמובן שנלך לנסיעת מבחן לפני

תודה

רכב חדש נשאר חדש רק בעולם מקביל, בו רק לך יש רכב, אין כבישים, ואין ישראלים.

פורסם

ברצינות אנשים פה משווים רכב ממוגן טורבו דיזל לבנזין אטמוספרי?

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

מבחן ראשון של 'אחד שמבין' לדאסטר:

http://www.jeepolog.com/forums/content.php/3478-%D7%9E%D7%91%D7%97%D7%9F-%D7%93%D7%A8%D7%9B%D7%99%D7%9D-%D7%93%D7%90%D7%A6-%D7%99%D7%94-%D7%93%D7%90%D7%A1%D7%98%D7%A8-4WD-2015-%D7%93%D7%99%D7%96%D7%9C

ציטוטים נבחרים:

שבילי הר חורשן המשובשים עברו תחת גלגליו בנינוחות מפתיעה ובמהירויות מפתיעות עוד יותר - ואם עד היום חשבנו על כלים מצויינים כגון סובארו XV ופורסטר, סוזוקי גראנד ויטארה וכו' כעל מכונות שבילים מרשימות, כנראה שהפעם הם יצטרכו לשנס מותניים ולהזיע קשות מול הרומני הפשוט והזול הזה שכותב את כל החוקים מחדש. מתליו המצויינים עושים להם כאן לא פחות מאשר בית ספר.

עבדכם הנאמן עוסק בין היתר בהדרכות נהיגת שטח, ומבקר בשבילים הללו לעתים תכופות עם קבוצות של ג'יפוני 4X4 חדשים למיניהם ויכול להעיד מכלי ראשון על מכשולים אותם נאלצים הכלים שנושאים מותגים בעלי מוניטין לעבור בדחילו וברחימו ובחשש שמא ייקרעו צמיגי חתך נמוך יקרים, ינשרו חלקי פלסטיק פריכים, ייתלש פגוש או יימעך מפתן... כל המכשולים הללו עוברים תחת גלגליו של הדאסטר בקלילות כאילו כלום. עבודת המתלים המצוינת, מערכת בקרת משיכה יעילה מאוד ומהירת תגובה, הילוך ראשון קצר מאד, מומנט רב בסל"ד נמוך, משקל קל יחסית וזויות גישה ונטישה מתוכננות היטב, הופכים את ההתנהלות האיטית והמבוקרת עימו בשטח טכני לקלה מאוד - קלאץ', הילוך ראשון, סובבו את ההגה לאן שצריך, סעו וזהו. ואז תצאו מהאוטו, תשפשפו את העיניים, תפנימו מה הוא כרגע עבר בקלות מרשימה ופשוט תתפעלו. באמת. ברור שמישהו שם בדאצ'יה לקח את כל עניין נהיגת השטח ברצינות הראויה.

זה עדיין לא הכלי המומלץ לכיבוש מעלה זיק או ורדית. אבל גם ככה כמו שהוא, אני סבור שאין בשוק אף ג'יפון חדש שמסוגל להתמודד מולו בשטח. בטח לא בגודלו, בודאי לא במחירו, עד כדי כך.

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

עד שיהיה כאן באתר מבחן לדאסטר, אתה מוזמן לקרוא מה כתבו עליו באתר ג'יפולוג, וגם לקרוא לעומק דיון עקוב מביטים שהתפתח בפורום.

מבחן:

http://www.jeepolog.com/forums/content.php/3478-%D7%9E%D7%91%D7%97%D7%9F-%D7%93%D7%A8%D7%9B%D7%99%D7%9D-%D7%93%D7%90%D7%A6-%D7%99%D7%94-%D7%93%D7%90%D7%A1%D7%98%D7%A8-4WD-2015-%D7%93%D7%99%D7%96%D7%9C

דיון:

http://www.jeepolog.com/forums/showthread.php/89636-רכישת-דאסטר

אל תצפה שהוא יהיה קרוב בכלל ללנדקרוזר שמכרת (שאתה מוכר?). הוא משהו אחר.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

discoTD5, בתמונות שבמבחן הציריות והמתלים לרכב הזה כבר חלודים. זה די חריג לרכב חדש, דבר כזה לא ראיתי באף רכב שהיה לי, כולל רכבים בני 15~20 שנה. דברים כאלה ראיתי רק ברכבים מודרניין תוצרת רוסיה.

יש לרכב הזה גג נפתח? אני חושב שזה יהיה די חשוב בעוד כמה שנים ;) .

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

אני לא כאן בשביל להגן עליהם, אבל זה נראה חלודה שטחית שיכולה להצטבר מכמה ימים של סערה. לא משהו שהייתי מתרגש ממנו כלל.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

• תוכן חדש...