Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3828 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
היה דיון ענף על הצטברות מעטה של חלודה ברכב חדש בפורום הטכני. בשורה התחתונה, זה תקין.

אני מודע לזה שזה נחשב לתקין, במיוחד על צנרת פליטה שלא מכוסה בשום דבר. אבל ציריות ומתלים לרוב צבועים ולא מחלידים הרבה מאוד שנים. אותי לא היה משמח לראות חלודה על רכב חדש שלי גם במקומות שאין לזה משמעות.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

• תגובות 1.1 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
אני לא כאן בשביל להגן עליהם, אבל זה נראה חלודה שטחית שיכולה להצטבר מכמה ימים של סערה. לא משהו שהייתי מתרגש ממנו כלל.

דיסקו, לא אמרת שאתה לא נוגע ברנו עם מקל באורך קילומטר? הדאסטר כל כך מוצלח שהוא מצליח להפר את הנדר שנדרת..?

:idea:
פורסם

אני לא אקנה רכב כזה כי בשביל נסיעה עירונית מספיקה לי הקיאה ריו שלי, ועבור נסיעה בשטח הדאסטר לא יכול להתאים לי. עבורי הוא נופל בין הגלגלים.

בדיוק כמו סובארו XV ידני.

אני חושב שהדאסטר בהחלט יכול להיות אלטרנטיבה למי שקונה ג'ימני בשביל לטייל אותו בשטח קל. הוא ללא ספק הרבה יותר שימושי מהג'ימני. אבל הוא לא אוטומטי ולג'ימני יש גירסה אוטומטית.

בקיצור - אני בהחלט מברך על כל יצרן נוסף שמגדיל את היצע הדגמים כאן, גם אם הוא לא רלוונטי עבורי.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

חובה מבחן מול ה XV הידני שעד עכשיו היה מלך הג'יפונים הזולים בשטח. יאלה קארספורום תרימו את הכפפה

...Our necessities are few but our wants are endless

פורסם

למען האמת מאוד הופתעתי מכל האלה שמלכתחילה דרגו אותו כ"עוד" ג'יפון. המימדים שלו אומנם משייכים אותו לקטגורייה הנ"ל, אך המבנה שלו הרבה פחות מצועצע ופוזאיסטי, הדאסטר נראה כאחד שבא לעבוד.

חוץ מזה אי אפשר להשוות את הדאסטר דיזל ל XV 1.6 הידני. אני חושב שה XV 1.6 הידני הוא אחד הרכבים שירדתי ממנו בסוף יום עם תחושת הקלה, הוא פשוט מתיש לנהיגה. בנוגע לשטח, ל XV יש חתיכת סרח עודף מקדימה, ובמהלך היום-טיול שלנו הוא חטף לא מעט. אצל הדאסטר זה פשוט לא קיים ויש לו זוויות גישה ונטישה חדות מאוד.

ואם כבר בהשוואות עסקינן - אני מוכן להתערב שהג'ימני והדאסטר יפגינו כמעט את אותה העבירות, כלומר ברוב המקומות שהגי'מני יעבור כך גם הדאסטר. תוסיפו לזה את התמחור ההזוי והתמורה העלובה לכסף וכנראה שהבדיחה על "למה לדלתא יש שני חורים בגג" צריכה לעבור על שם הג'ימני.

איתמר

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

בפתגמים הכל נשמע טוב, אך כמובן שאין לנו כסף גם כדי לקנות את היקר. אז לא נקנה לא את זה ולא את זה ונצא קרחים מכאן ומכאן.

קונים את הכי טוב שיש באפשרותנו לקנות ונהנים מזה.

פורסם
לא ברור לי למה צריך את דאסטר בגרסאות הבסיסיות (ז"א לא חיית שטח) כאשר סאנדרו עם מרווח גחון שלו אמור להיות מעל ומעבר למדרכות וגם לשבילים בהרבה יותר זול ויותר מאובזר.. גם יותר בטיחותי (הדגם היחיד שלהם עם בטיחות סבירה).

הדאסטר בגירסאות הבסיסיות יכול להוות אלטרנטיבה זולה לקניה ואחזקה, למכונית משפחתית.

הוא מרווח, תא מטען גדול, מנוע חזק דיו וחסכוני וכבונוס הוא בתצורת הג'יפ שהרבה אוהבים.

למה לא לשקול אותו לעומת סוזוקי קרוסאובר ידני, פוקוס ידני, ג׳וק ידני או i30 ידני?

אם גם יביאו גירסאות אוטומטיות, אז בכלל זה יהיה רלוונטי.

פורסם

יצא לי לנהוג גם בגרסת הדיזל 4X4 וגם בגרסת הבנזין 2X4. אוכל לציין שגרסת הבנזין מאוד זריזה (בהשוואה לקשקאי ידני שלי) ומרגישה טוב על הכביש, מתלים רכים, נוחות טובה מאוד, סה"כ עושה רושם טוב. מה כן פלסטיקה פשוטה, אבל במחיר כזה בהחלט אופציה מאוד מעניינת. גרסת הדיזל פשוט מעולה! אל אף שרכב איטי יותר בהאצה ל-100 מאשר גרסת הבנזין (אולי בגלל המשקל, שוקל 120 קילו יותר מגרסת הבנזין), זמינות כוח מעולה ומרגיש חזק בכל מצב, בהחלט אופציה מעניינת למי שנוסע הרבה! סה"כ התרשמותי הייתה מאוד חיובית, מכיר את הרכבים מאירופה, בהחלט תוספת מבורכת לשוק הרכב המקומי.

Citroen C5 Aircross 1.5 BlueHDi/130 Feel

פורסם
...(בהשוואה לקשקאי ידני שלי) ...מכיר את הרכבים מאירופה, בהחלט תוספת מבורכת לשוק הרכב המקומי.

מעניין איך הרגיש לך המרחב הפנימי של הדאסטר בהשוואה לקשקאי שאתה רגיל אליו, בעיקר מבחינת גודל פחות איכות הגימור...

לי הוא נראה קצת צפוף יחסית למשפחתית

פורסם

בואו ניגש לתכלס: דאסטר 4X4 עם חבילת שטח או ג'ימני?

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

גרסה אוטו' כבר יש, רק לא באירופה (גיר מיושן 4 הילוכים). לפי השמועות, מדובר על עוד שנתיים לפחות כלומר רק כאשר יחלו לייצר את הדור הבא של הדאסטר.

• תוכן חדש...