Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3828 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• חברי המעגל הראשון
פורסם

זה יותר בקטע של נסיעה בשבילי עפר ועליה על מדרכות. בשביל זה מספיק הנעה קדמית.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• תגובות 1.1 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

מרווח גחון זה אומנם נתון מדיד שכל ג'יפ מתגאה בו אך אינו מרמז בהכרח על יכולת השטח.

איתמר

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

זה לא שתתחיל לעשות איתו טיולי שטח כאילו זה סופה, אבל הייתי שמח לרכב שמאפשר לי להיכנס לשטחים חקלאיים בלי לגרד את הטמבון.

אני רואה שכולם דווקא יותר בעניין של הדסטר, יש סיבה מיוחדת? (אני מניח בעיקר הדיזל?)

מישהו ניסה/קרא חוות דעת על הסנדרו סטפוואי כעל רכב משפחתי?

מלבד התא מטען היחסית קטן, איך המרווח/נוחות בספסל אחורי? יתאים לבוסטר, ו2 כיסאות תינוק?

פורסם

לא קראתי סקירות על הרכב אבל הייתי באולם התצוגה וישבתי ברכב, אין סיכויי להכניס לספסל האחורי יותר מ2 כסאות בטיחות וגם זה אם הנהג ישב צמוד להגה, הרכב קטן וקומפקטי כך שלא נראה לי שמתאים למשפחה עם 3 ילדים, הדאסטר לעומת זאת כן מתאימה לדרישה הזו.

HU- clarion 785 l COMP- hertz hsk165 l

AMP-audison lrx4.5 l SUB- Sharp 7000

פורסם

השוק מתחיל להגיב: קיה ספורטאז' ב 135k - לאט לאט המחירים נכנסים לפרופורציות. אני מקווה שבסוף גם דאציה תרד מהעץ.

פורסם
מצחיק שאתה כותב שדאצ'יה תרד מהעץ, כאשר בפועל מה שמתברר פה, שחברות אחרות היו על העץ ועכשיו הן יורדות ממנו.

המחיר של הדאסטר לא מצדיק קניה שלו כרגע ואולי צעדים כאלה של החברות האחרות יגרמו לקרסו להבין - כתבתי על זה בעבר הקלף החזק של המוטג הזה זה המחיר - וקרגע הוא מפוספס.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

איך בדיוק המחיר לא מוצדק יחסית לארץ? לפני זה יכלת לקנות 4X4 טורבו דיזל מרווח למשפחה עם יכולות שטח במחיר הזה?

פורסם

עשית מברכב הזה פאג'רו קינג בחצי מחיר והוא ממש לא. - יש עוד ים של חסרונות לרכב שדובר אליהם רבות פה אם אתה רוצה לקנות את הרכב הזה אתה צריך להתפשר על הרבה דברים. לא הגיוני שיש פער מחירים כזה גדול בין הארץ לחול אני שוב חוזר הרכב הזה מעולה ואין טוב ממנו במחיר הנכון ! אבל המחיר שקרסו דפקו לו לא הגיוני, נכון לעכשיו יש אלטרנטיבות משתלמות יותר 140k זה יותר מידי בשביל רכב כזה

• חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)

חוץ מ3 כוכבי בטיחות, איפה החסרונות הגדולים? 140 זה לגרסה הכי יקרה עם מיגונים אם שכחת.

השטח פה זה רק בונוס, מי שרוצה בעיקר שטח בסכומים כאלה יקנה ג'ימני.

עריכה אחרונה על ידי SlowRide

פורסם

אשמח לשמוע איזה אלטרנטיבות אתה מכיר לג'יפון דיזל (ידני או אטומטי, 4X4 או 4X2).

או לחילופין, איזה אלטרנטיבות אתה מכיר לג'יפון אחר בגודל של הדאסטר במחיר נמוך מ 98K ש"ח.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

נכון לעכשיו - סקודה יטי סובארו xv קאיה ספורטאג' סוזוקי sx4 וזו רק ההתחלה - נכון יש הבדלים, אבל התמורה לשקל יותר טובה... בכל מקרה מה שאני בא להעביר פה זה שהמחירים הולכים לרדת וזה לא זמן טוב לקנות את הדאסטר - לדעתי.

פורסם

אני מבולבל, באף אחד מהרכבים שמנית אין אופציית דיזל ואף אחד מהם גם לא עולה בגרסאת הבסיס פחות מ 98K ש"ח, אז איפה בדיוק יש בעיית תמחור עם הדאסטר?

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

• תוכן חדש...