Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3828 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז כנראה אתה עושה משהו לא נכון. באתר שלהם דאסטר דיזל 4X4 בגימור היקר, בתוספת מיגון מגיע ל138000

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
  • תגובות 1.1 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
אתמול הייתי באולם יצא לי 140611 ללא מיגון תחתון מלא (רק גחון)....

דאסטר 4X4 ברמת גימור Prestige כולל אגרת רישוי בסך 1796 שקלים עם צבע מטאלי (1200 שקל) עולה 132,986 שקלים, חבילת שטח עם מיגון מלא וו גרירה ושות' עוד 6250 שקל, ועדיין לא הגענו ל-140K.

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

קיבלת, עוד 1896 שקל

עם מיגון מלא יצא קצת יותר מ-141K

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם (נערך)

חבר׳ה, אתם מפספסים כמה נקודות -ֿֿ

1. נתח מרכזי של מכירות של דאסטר זה בכלל גרסא 2x4 , בסיסית מאוד, למה ? כי ככה הם מתחרים ברכבים משפחתיים עם גיר ידני וקצת פוזה.

2. מי שקונה גרסת דיזל מאובזרת מחשק לידי היבואן, בשוק יד שניה לא יהיה שום הבדל בין הגרסאות, כל אלה שמתכננים לקחת את דאסטר לשטח אמיתי מהר מאוד יבינו את הטעות ולשבילים מיגון מיותר לגמרה וגם עוד מעט יהיה זמין בגרסא זולה יותר ו׳׳לא מקורית׳׳.

3. מחיר מתחרה הקרוב ביותר הוא 129 אש׳׳ח - סובארו ידנית, מה גם היא זמינה בהרבה יותר זול גם במבצעי חבר/הוט וגם דרך חברות ליסינג (יד1), יתרון של דאסטר בגודל תא מטען בלבד. למי שזה חשוב ונוסעה הרבה מחוץ לפקקי גוש דן ישקול דאסטר דיזל .ֿ

עריכה אחרונה על ידי captain_smollet
  • חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)

בעניין הסובארו, טוענים שהיא עגלה וגם יש את עניין החיסכון. הטורבו דיזל עם גיר ידני לוקח ובגדול.

איך שאני רואה את זה, החיסרון המשמעותי היחיד של הרכב זה בבטיחות.

עריכה אחרונה על ידי SlowRide

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
בעניין הסובארו, טוענים שהיא עגלה וגם יש את עניין החיסכון. הטורבו דיזל עם גיר ידני לוקח ובגדול.

עגלה היא לא, בודאות . גם דאסטר זה לא רכב מירוץ. תחליטו מה אתם קונים ועל מה משלמים - גי׳פון בזול או פרארי. נ׳׳ב - למען הגינות הדיון נהגתי על סובארו ולא על דאסטר .

• חברי המעגל הראשון
פורסם

עגלה מבחינת המומנט והסחיבה, לא מהירות. טורבו דיזל לעומת בנזין אטמוספרי מרגיש חזק יותר כמעט תמיד, ויש גם את עניין החיסכון.

אני לא נהגתי באף אחת מהן ולכן כתבתי שטוענים.

פורסם
אבל מה זה משנה באיזה ארץ זה מפותח?

היית קונה רכב שפותח באיטליה, יוצר ברוסיה והורכב במצרים?

2012-634702833955347794-534.jpg

למען האמת אני כן - בתור fun car לנסיעה בשבילים, ובתנאי שהמחיר יהיה כזה שיוכפל ע"י מילוי טנק דלק.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

• חברי המעגל הראשון
פורסם

במחיר הנכון אני קונה גם רכב שפותח בזימבבואי והורכב במוסד תעסוקה ושיקום לחולי נפש מתקדמים.

לכל דבר יש מחיר.

פורסם
עגלה מבחינת המומנט והסחיבה, לא מהירות. טורבו דיזל לעומת בנזין אטמוספרי מרגיש חזק יותר כמעט תמיד, ויש גם את עניין החיסכון.

אני לא נהגתי באף אחת מהן ולכן כתבתי שטוענים.

חסכון - תתקין גפ׳׳מ, יותר חסכון מזה בנתיים אין, סובארו תומכים בהתקנות אלה מאז ומתמיד. מומנט ? סחיבה ? זה לא טנדר, זה ג׳יפון שמטרות המרכזית זה ניוד עם פוזה , 10% מהזמן בשבילי קק׳׳ל. שימו לב, רוב הסרטונים ברוסית על ביצועים הנפלאים של דאסטר לא אפשריים בארץ , למה ? כי שם מייצרים מקומית מנגנון נעילת דיפרנציאל ומתקינים אותו. אצלינו יש esp ולכן גם אם תשיג את החלק, קומבינה לא תעבוד.

אז בוא ניקח דברים בפרופורציה :) :) :)

פורסם (נערך)

מה זה "רוב הסרטונים ברוסית" ? יש עשרות אלפי סרטים מרוסיה, איך הגעת לזה שרובם התקינו נעילות?

בכל אופן - כן נעילה, לא נעילה, יש traction control כחלק ממערך הESP, בשטח תקבל -/+ את אותה התוצאה.

מעבר לזה אתה באמת משווה XV עם גמ"פ (תוספת מחיר ומשקל) לדאסטר דיזל?

אם גן אז גם אחרי ההתקנה של השטות הזאת הדאסטר יהיה יותר חזק ויותר חסכוני, ובניגוד לXV גם יהיה לו תא מטען.

עריכה אחרונה על ידי NINJMNKY

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

• חברי המעגל הראשון
פורסם
חסכון - תתקין גפ׳׳מ, יותר חסכון מזה בנתיים אין, סובארו תומכים בהתקנות אלה מאז ומתמיד. מומנט ? סחיבה ? זה לא טנדר, זה ג׳יפון שמטרות המרכזית זה ניוד עם פוזה , 10% מהזמן בשבילי קק׳׳ל. שימו לב, רוב הסרטונים ברוסית על ביצועים הנפלאים של דאסטר לא אפשריים בארץ , למה ? כי שם מייצרים מקומית מנגנון נעילת דיפרנציאל ומתקינים אותו. אצלינו יש esp ולכן גם אם תשיג את החלק, קומבינה לא תעבוד.

אז בוא ניקח דברים בפרופורציה :) :) :)

ואם אני רוצה מכונית חסכונית וחזקה מהמפעל בלי להתקין דברים במנוע? אסור לי?

הסחיבה של הטורבו דיזל בעליות ובעקיפות זה פשוט נהדר. מה רע בזה גם אם אני לא מתכוון לנסוע בו ביותר מ10% שבילי קק"ל?

ד"א, בסרטון של כלכליסט טוענים שזה מסוגל לטיפה יותר, אבל בעניינים של שטח אני לא מומחה גדול וזה לא הכי מעניין אותי.

• תוכן חדש...